Constantine (Arrowverzum 3.) (2014–2015) 86

0 díj · 1 jelölés

A DC-s Hellblazer képregényen alapuló sorozat főhőse a tapasztalt démonvadász Constantine hátrahagyta a gonosz elleni küzdelmet, a jótéteményeket, mivel maga is a pokolra ítéltetett. Végül kénytelen visszatérni a jó oldalra, amikor legjobb barátjának lányát démoni erők fenyegetik. Megmentése… [tovább]

angol · magyar

Képek 21

Szereposztás

Matt RyanJohn Constantine
Harold PerrineauManny
Angélica CelayaZed Martin
Charles HalfordChas Chandler
Lucy GriffithsLiv Aberdine
Jeremy DaviesRitchie Simpson
Michael James ShawPapa Midnite
Mann AlfonsoMichael
Jonjo O'NeillGary Lester
Claire van der BoomAnne Marie Flynn

További szereplők

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

276 tag · 723 karc · Utolsó karc: 2024. május 21., 19:19 · Bővebben

Arrowerzum

16 tag · 26 karc · Utolsó karc: 2022. április 30., 20:25 · Bővebben


Kedvencelte 26

Várólistára tette 135


Kiemelt értékelések

pvik13 

Bármennyiszer újra tudnám nézni annyira megfogott. Matt Ryan egy ISTENI Constantine teljesen megunhatatlanok a szarkasztikus és humoros beszólásai :DD A története is nagyon érdekes ahhh annyira volt benne potenciál :cc Annyira jók voltak a démonos és egyebes jelenetek *-* atom jól voltak ábrázolva! szóval csak annyit mondhatok: WATCH IT, MATE! ʕ⌐■ᴥ■ʔ

2 hozzászólás
LoneWolf 

Jobb volt, mint a film, hűbb a képregényhez és a főszereplő egyszerűen zseniálisat alakított, erre mi történik? A sok tudatlan Keanu Reeves miatt rinyál és a „Supernatural”-hoz hasonlítja, miközben köztudott volt, hogy a nálunk „Odaát” néven futó széria pont a Constantine (Hellblazer) világából merített ihletet. Akkor most ki nyúlt, kitől? Ennek fejébe még el is kaszálták a sorozatot, szóval gratulálok a sok vinnyogó kis tininek, amiért jól hazavágták ezt is…

8 hozzászólás
KillerCat

Baromi jó kis sorozat, kár hogy nincs több része. Szívesen néztem volna még, ráadásul az utolsó pár perc elég sokkoló. Nagy kár érte.

1 hozzászólás
Zahra 

Miért mindig a jó sorozatokat kaszálják el? Miért?!
Annyi lehetőség van benne, olyan jó volt eddig a történet. Rengeteg izgalom, csudajó színészek – Constantine nagyon el lett találva, meg az angyalok is. Az angyalos rész, a hetedik volt a kedvencem.
Volt benne jó pár ijesztő, nekem néhol túlságosan is ijesztő jelenet.
Olyan sok nyitott szál maradt, ez az egy évad roppant kevés egy ilyen sorozatnak :(

Coralie 

Ez az egyik olyan sorozat, amelynél különösen fájó volt számomra a kasza. :( Jó oké, hogy nem volt tökéletes (melyik sorozat az? manapság ritka), főleg az első pár résznél érezhető volt egy kis bizonytalanság, hogy hogyan és merre induljanak el, de a 13 rész végére szépen összerázódott a társaság. Kaptunk érdekes és parás részeket, egy jó adag misztikumot és varázslatot, angyalokat, démonokat, és egy célzást arra, hogy valami gonosz közeleg. Sajnos már sosem fogjuk megtudni, hogy mi is lett volna az pontosan, és hogy az a bizonyos valaki milyen szerepet játszott ebben. :( Egyszerűen nem is értem a tévéseket, mert ennél sokkal rosszabbak is kaptak már második évadot. Viszont ha már így alakult, akkor legalább annak nagyon örülök, hogy ennyit láthattam belőle, és Matt Ryant is megismerhettem. Felejthetetlen Constantine alakítás volt! :)

Shinzo 

Jajj, én ezt egyszerűen imádom! Nem vagyok egy ömlengős típus, nade ennél nem tudom visszafogni magam :) Be is ment a kedvencek közé. Bár tudom nem sok értelme van, ha nincs tovább… de akkor is, nagyon is megérdemli. Matt Ryan-t az isten is Constantine-nek teremtette, nem is tudnék már mást elképzelni erre a szerepre, hatalmasat alakított (de persze a többiek is). A kedvencem a 4. és a 9. epizód volt. Az előbbi Jonjo miatt, valamiért erősen szimpatikus lett a fickó, az utóbbit meg a megszállás miatt (nekem bejött, nah). Összességében nagyon nem bántam meg, sőt szerintem időnként újranézős is lesz :)

Angria_Wolf

Jó kis filmsorozat lett az évad végére, még ha döcögősen is indult be. Nagyon tetszett a felhasznált mitológiák, mondák, legendák, hitelessége, az angyalok is klasszak voltak. Lehetett volna még mit kihozni ebből a filmsorozatból, ha nem kaszálják el, biztosan belerázódtak volna. (Ahogyan a SupNat csapata is tette. Biztos kevés volt a szépfiú a szereplőgárdában… :D )
Egyébként egyet kell értenem LoneWolf véleményével.
És szerintem Matt Ryan markáns arcberendezéséhez sokkal jobban illett John kemény, zord karaktere, mint Keanu Reeves-é, még ha mondjuk ki is tett magáért a moziverzióban.

csartak

Nekem tetszett ez a sorozat, Matt Ryan jól hozza a kiégett Constantine figuráját. Jó volt hogy a fő szál mellett, minden részben volt nyomozás is. Kár, hogy „elkaszálták”, és nem lesz belőle több évad. :/

amnézia 

Kinek a hülye ötlete volt ezt egy évad után kaszálni? Szeretnék beszélni vele. Olyan csodák, mint pl. a Barátok közt, az bezzeg megélt vagy 6 millió epizódot, ennek pedig csak 13 jutott. Elkeserítő.
Az első perctől fogva imádtam, mert sokkal jobban átadja a Hellblazer-Constantine vibe-ot, mint a film, már csak a főhősünk kinézetét illetően is, de egyébként is hűebb a képregényhez. Nagyon jól hozta Matt Ryan az arrogáns, cinikus, megkeseredett démonvadászt. A biszexualitását itt is kihagyták, és ha már itt tartunk, lehet, szólni kéne a Netflixnek Constantine nemi identitásáról, mert ők akkor talán folytatnák a sorozatot. :D
Tényleg jó lett volna tovább nézni, merre halad a történet. Tele volt hálás témákkal, misztikummal, mindezt néhol horrorisztikus elemekkel vegyítve, és még lehetne sorolni.
Áh. . .

2 hozzászólás
Honey_Fly 

Egy évad után kasza… Pedig nagyon sok volt még ebben a sorozatban! Az első rész még kicsit semmilyen volt de ahogy haladtunk előre úgy váltak egyre érdekesebbé és eredetibbé a részek. A készítők ügyesen lavíroztak a kellő borzongatóság és a 16-os karika határán. Volt pár jumpscare amit én általában a gyenge horror velejárójának tartok de néha valóban nagyon hatásos tud lenni. Itt mindig bejött, nem volt belőlük túl sok hanem inkább pszichés nyomasztás ment, amit sokkal jobban értékelek. A pozitív karakterek kedvelhetők, mindenkinek van valami kis sötét titka ami egy sorozatnál mindig jól jön. Lehet tippelni és várni, hogy mi is sül ki belőle valójában. John Constantine egy remek karakter és Matt Ryan nagyon jól alakítja a kissé alkesz, önmarcangban élő démonűzőt aki általában nagyon lazának és közönyösnek tűnik de természetesen a felszín alatt egész más lakozik. Bár nem egy kedves szereplő de Constantine mellett a másik kedvencem Papa Midnite volt a kis selyemsáljaival és brokát öltönyeivel. Nagyon jó vámpír vált volna belőle de azért a voodoo papság sem egy rossz szerep. spoiler Sajnálom, hogy nem kapott több lehetőséget a sorozat, egy nézője biztosan lett volna.


Népszerű idézetek

pvik13 

Zed: No. It's the dirty blond hair. The curled lip. The bad posture.
Constantine: I have excellent posture.

1. évad 2. rész – The Darkness Beneath
pvik13 

Zed: What are you doing?
Constantine: I'm breaking into the mansion.
Zed: Isn't that illegal?
Constantine: Almost everything I do is, luv.

1. évad 3. rész – The Devil's Vinyl
Vivienkrisztina

Zed: It's you. You're you.
Constantine: That observation always ends in the same way and it's never in my favor.

amnézia 

Constantine: This world is dark, full of pain. For everyone.

1. évad 6. rész – Rage of Caliban
Vivienkrisztina

Zed: You can't ignore the warnings John.
John: Every time I light up I have the surgeon general harping on about bloody lung cancer and look at me, fit as a fiddle.

Vivienkrisztina

Constantine: Papa Midnite! Hell of a party mate. Sorry I came empty handed but it's kind of hard to find a dessert that pairs with pig's blood.
Papa Midnite: Constantine.
Woman: Who are you?
Constantine: I'm the man that's going to keep your husband where he belongs love. You can thank me later.


Hasonló filmek címkék alapján