Kedvencelte 169

Várólistára tette 216


Kiemelt értékelések

Haspók 

Sötét tónusú és humorral operáló sorozat elcseszett karakterekről, akiket meg lehet kedvelni. Több nézőpontú narrálással. Nekem teremtették :)

2 hozzászólás
Szeszj 

Nagyon tetszett! Mert vicces volt, de közben nagyon örült is, és persze azért aranyos is. Jót szórakoztam miközben néztem, csak azt sajnálom hogy 8 rész van és én nagyon néztem volna tovább. Egy dolog nem tetszett az a vége, hogyan lehet így lezárni, áhhh! :D
A szereplőket nagyon megkedveltem, főleg James-t, imádtam! De Alyssa is rendben volt a végére! spoiler.
Nagyon várom a második évadot! :))
Ohh és a zenék, annyira jók voltak, mindig a legjobb időben és a pontosan ahhoz a szituációhoz!spoiler
2-dik évad: Megmondom őszintén nekem még egy kicsit jobban tetszett mint az első évad, humoros volt, érdekes és közben pedig nagyon aranyos is! ^-^
Sajnálom hogy még mindig ilyen rövid én néztem volna még tovább de ez van.
James és Alyssa a kedvencem, spoiler, annyi minden mentek át. Az új szereplő is érdekes volt de egy kicsit sok is.
Remélem hogy lesz harmadik évad is. :D
https://78.media.tumblr.com/9e564b67d8baf6fc5528b3aa492…

2 hozzászólás
NaNa_88 

Az elején Alyssa elég rendesen irritált. Viszont a hangulat és minden egyéb kárpótolt érte. Tele jó zenékkel, képekkel és a sok káromkodás mellett szép gondolatokkal is. Megvolt az az egyedi furcsasága, amit én kifejezetten imádok. Nekem nagyon tetszett. Plusz az akcentus. Azt semmi sem múlja felül. :D

Kikiriki

Ez egy nagyon szélsőséges, alternatív sorozat, ami nem igazán tudok hova tenni. Nagyon fura volt, de meglepően tetszett. Mindkét szereplő hatalmas fejlődésen ment keresztül az első résztől az utolsóig terjedő időszakban.

Novecento

Már lassan listába szedhetném a run away filmeket, valami nagyon vonz bennük. Talán belegondolva a metafora teszi ezt, amit hordoznak, megjelenítik azt a mindennapos emberi vágyat, hogy ki kellene szakadni a hétköznapokból, néha legszívesebben világgá rohannánk a gondok elől, főleg akkor, ha olyan kétségbeejtően kiút nélküli, szeretet nélküli helyzetben vagyunk, mint a főszereplők. Egymásra talál a két magányos főhős, és vagy egy ártatlan kaland lesz a kiruccanásból (pl. Moonrise Kingdom), vagy végleg elmenekülnek, el minél messzebb (pl. Sing Street), vagy mint a The End of the F*cking World esetében, hatalmas káoszba keverednek, egyre rontják a saját helyzetüket, spoiler. Mégis ennek a filmnek is olyan bája volt, olyan ártatlan volt spoiler, a szívünk megszakadt a szereplőkért, de egyúttal irigyeltük is őket, amiért ők meg merik azt lépni, amit mi nem – megpróbálnak kiszakadni a kilátástalanságból. Hogy ez végül sikerül-e nekik, vagy még nagyobb szakadékba zuhannak, nem olyan fontos. A lényeg, hogy megpróbálták, és közben ők maguk is gyökeresen megváltoztak. Elképesztő, milyen finoman változott, árnyalatnyit a személyiségük részről-részre, míg a végére kifejezetten szerethetők lettek, annak ellenére, hogy az elején mindketten borzasztó ellenszenves karakterek voltak.
Érdemes végignézni ezt a 8x20 percet, nagyon szép és elég megrázó történet, tele jó zenékkel, és (főleg az elején) kicsit beteg, de egyedi stílussal.

sfox33

1. évad – 9 csillag
Elég beteg, de dinamikus és bír egyfajta fanyar humorral is ami nagyon betalált. Az utolsó 2 rész kicsit lapos, de szórakoztató sorozat.

2. évad – 7 csillag
Az első évad mérföldekkel jobb és szórakoztatóbb lett, a hangulat követte az utolsó két epizódott. Vártam a nagy bummra, amit feltalált nekem a sorozat, de kaptam egy rózsapatront.

UViki 

1. évad: Hű. Vegyes érzéseim vannak a sorozat 1. évadával kapcsolatban, mivel nem tetszett annyira, mint gondoltam, hogy fog.
James számomra legtöbbször életképtelen hülye gyerek volt, unalmas és lelassult. Ellenben Alyssa pedig túl sok. Szeretethiányos volt. És számomra egyenesen undorítóak voltak a csókjeleneteik.
Nem rossz az ötlet, de a megvalósítás…
A rendőrnőket nem tudtam komolyan venni, idegesítőek és esetlenek voltak.
Még elgondolkodok azon, hogy a második évad kap – e egy esélyt.

2. évad: Ezzel az évaddal belopta magát a szívembe a sorozat, 5 csillagról 8-ra javítottam, mert nagyon sokat dobott rajta ez az évad.
A szereplőket megkedveltem, nagyon tetszik a befejezés is és hogy több érzelmet láthattunk a szereplők arcán, több dologról beszéltek végre gátlások nélkül. Legalábbis többnyire.
Magamat is meglepve James lett a kedvenc szereplőm, de Alyssa – t is nagyon bírtam.
Örülök, hogy adtam neki még esélyt a folytatással.

11 hozzászólás
Little_Monster

Az első részt még kérdések közt néztem, nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e, vagy folytatni sem akarom. Aztán a végére annyira érdekelni kezdtek a karakterek, hogy adtam neki egy esélyt. És milyen jól tettem. A karakterek a végéig érdekesek maradtak, kellő arányban fedték fel a backstoryt és haladtak előre a jelenben. Volt izgalom, nem laposodott el, és nagyon szép íve volt a történetnek. Magamat is meglepve a szereplőket nagyon hamar megkedveltem, sokat nevettem velük és aggódtam értük, de végig nagyon élveztem!

MrsCumberbatch 

Én nem tudom, hogy mégis milyen közönségnek készült ez a sorozat… Érzem, hogy nem tartozom közéjük de valahogy mégis néztem és néztem és néztem…. Vártam és vártam és vártam. Érdekelt, hogy „és mi lesz most?”.

Viszont Alyssát verném agyon de nagyon :') Az egyik részben megkérdezte, Jamest, hogy mi vagy te? Óvódás? Hát jó ég, Alyssa az aki óvódásként viselkedik. Bunkózik azzal, akit szeret – vagy mi – meg vergődik és fél percenként meggondolja magát. Egyik percben még oké most szexelek ezzel a pasival aztán meg á, mégsem… Meg csináljuk ezt… aztán meg inkább mégse. Jézusom, nem lehetne felpofozni? Na meg mindig is utáltam a búval b*szott világfájdalmas képű embereket… De mondjuk ennek a lánynak meg van rá az oka – azt hiszem.

És ennyi okét sokszor egy filmben nem hallok, mint itt 18-25 perc alatt. Készen van a kölyök. Elég zavaró amúgy mindig csak feszengenek, meg az örök rémület az arcukon, hogy mikor úgy kéne tenni hogy nincs semmi baj azt kéne hazudni, azt a látszatot kéne kelteni, akkor is, kb az arcukra van írva, hogy spoiler. De valamilyen szinten jó is ez, hiszen ezzel azt sugallják, hogy spoiler szóval ez pozitívum, de mégis ezeket az arcokat nézni folyamatosan… Az ember az életről is lejön, ha nem ilyen a hangulata alapból. Vagy csak szimplán ha nincs hozzászokva az ilyenekhez…

De amúgy izgalmas. Bajban vagyok a csillagozással. Se fel, se le nem tudom értékelni. Marad a középtáj. Mert ez a sorozat sem nem jó, sem nem rossz. Nem tudom abbahagyni (mondjuk amúgy sem nagyon szeretek félbe hagyni sorozatokat) viszont ha előre tudom, hogy ez ennyire ilyen, akkor el se kezdem…

Everrie 

audio: angol, felirat: magyar

1. évad: Beteg sorozat, ez tény, de átlagos. Úgy értem többet is kilehetett volna belőle hozni. A sztori tetszik, csak valahogy úgy érzem elkapkodott. Normál körülmények között nem az én fajta sorozatom úgymond, de mivel nem tudtam aludni, kihívás miatt ledaráltam. Egyébként tetszett, hogy két ennyire különc személyiség egymásra talált, és hogy mennyire ill. milyen hatással voltak egymásra.


Népszerű idézetek

Nocharity 

People can't be answers. They're just more questions.

Evione

James: That was the day I learned that silence is really loud. Deafening. I think maybe my dad spent his whole life trying to avoid silence. When you have silence, it's hard to keep stuff out. It's all there. And you can't get rid of it. I use to be able to get rid of things. Banish them. But I knew, after that day, it wouldn't be so easy anymore.

1. évad 4. rész – 4.epizód
kolibris 

I thought she could be interesting to kill. So I pretended to fall in love with her.

kolibris 

I'm James. I'm seventeen years old, and I'm pretty sure I'm a psycopath.

Alyssa: Néha utálom, hogy lány vagyok.

1. évad 5. rész – 5.epizód
1 hozzászólás

Alyssa: néha dönthet úgy az ember, högy nem les pöcs.

2. évad 2. rész – 2.epizód
Wille

Alyssa: Néha a helyes döntés olyan, mintha bűnt követnél el.

2. évad 6. rész – 6.epizód
Skylight

James: Alyssa didn't have much respect for people…or people's stuff.

1. évad 3. rész – 3.epizód

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján