Chuck (2007–2012) 55

A sorozat történetének középpontjában Chuck Bartowski áll, aki egy átlagos számítógép szerelő, és akinek az élete egy pillanat alatt változik meg, amikor egy kódolt e-mailt kap volt főiskolai barátjától Bryce Larkintól, aki azóta a CIA-nek dolgozik. A levél megnyitását követően a világ… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Zachary LeviCharles "Chuck" Bartowski
Yvonne StrahovskiSarah Walker
Joshua GomezMorgan Grimes
Adam BaldwinJohn Casey
Sarah LancasterEllie Bartowski
Vik SahayLester Patel
Scott KrinskyJeff Barnes
Ryan McPartlinDevon "Captain Awesome" Woodcomb
Mark Christopher LawrenceBig Mike
Bonita FriedericyDiane Beckman tábornok

További szereplők

Kedvencelte 30

Várólistára tette 62


Kiemelt értékelések

Victorious 

1.évad
Régóta tervben volt,hogy belekezdek ( Yvonne Strahovski erős motivátor volt :D ), így végül eljött az ideje :D
Eddig érdekes, tetszik a story, humoros, a karakterek is szimpatikusak. Még leginkább ilyen „karakterekkel ismerkedő” évad volt, úgy hallottam később még jobb lesz.
Megvoltak/vannak persze a kornak megfelelő kliséi, de nem vészesek.
spoiler
spoiler

2.évad
Már az első évadot is szerettem, de ez egyértelműen emelte a szintet.
Bár volt 1-2 kevésbé érdekes rész, de többségében elégedett voltam a „mellékes” szálakkal is Chuckék és a Buy More-os részről is. Volt jó pár cameo is egy vagy akár több rész erejéig pár általam is ismert színésszel.
A főszál is nagyjából bejött, max a Jilles és a Cole-os részeknél volt pár dolog ami zavart, de az utolsó pár rész fantasztikus volt.
Kíváncsi vagyok mit hoz a következő évad,mert spoiler
spoiler

3.évad
Továbbra is tetszik a sorozat bár ebben az évadban volt több dolog is ami annyira nem jött be.
1. spoiler
2.spoiler De kicsivel hosszabb kiakadásom olvasható a résznél :D
3. A spoiler szál lezárása sajnos nekem kicsit összecsapott volt és spoiler felesleges volt
De ezek ellenére tényleg tetszett a Ring és Shaw szála is, örültem,hogy spoiler.
A Buy More Big Mike-al,Lesterrel és Jeffel jobban elvolt hanyagolva az évadban,mint a korábbiakban, de spoiler
Meg is alapozta a végén a folytatást.

4.évad
Na meg is vagyok a sorozat leghosszabb évadjával és már csak a zárás van vissza.
Tetszett Volkoff szála és karaktere, Timothy Dalton remekül alakította őt. Lauren Cohan is jó volt természetesen, mint Vivian, de az ő karaktere szerintem sajnos nem lett túlságosan kibontva. Az új spoiler rész így az évad közepe táján nem mondom, hogy lenyűgözött volna.
Végül ugye megtaláltuk spoiler, de személy szerint engem nem tudott túlzottan megmozgatni a karaktere.
Természetesen Chuck és Sarah is végre spoiler :D Morgan meg tényleg remek karakterré nőtte ki magát, különösen a Casey-vel való párosát kedveltem az évadban :D Persze Alex is jó volt :D
Ellie is kutatott egy keveset, de az inkább mellékes dolognak érződött a fontossága ellenére.
Big Mike,Lester és Jeff csak hozta a szokásosat :D
A cliffhanger pedig érdekes dolgokat eredményezhet, bár megmondom nem bánom annyira, hogy az utolsó évad jön, mert úgy érzem kihozták a sorozatból amit lehetett, nem baj ha nem húzzák a végtelenségig.

5.évad
Hát vége. Bár nem tagadom a létezését, mint pár néző, de sajnos tény, hogy gyengébb lett,mint az előzőek.
Az spoiler szálat jó gyorsan lezárták, spoiler meg full felesleges volt és jobb lett volna ha más állt volna a háttérben.
A részeknél azért már bőven kifejtettem, de a spoiler engem inkább irritált és nem tartom túlzottan jó szálnak ezt az egészet.
Lezárása az előbbit elnézve teljes mértékben korrekt lett és persze voltak egészen jó poénok is az évad folyamán.

Összességében a hibái ellenére nagyon megszerettem ezt a sorozatot, főleg a karaktereit, így mindenképp repül a kedvencek közé.

zsebibaba007

Amig elek a Chuck lesz a number 1. Kedvenc sorozatom. Zach Levi egy nagyon tehetseges szinesz, es tenyleg csak imadni lehet ot is, meg a sorozatot is! :)

Kino

A negyedik évad feléig néztem, már a harmadik évadban is eléggé félrement a dolog, de a negyedik teljesen ezzel a hülyeséggel, hogy a barátaiból is kém lesz, meg a családja is kémekből áll, meg mindenki… nem is emlékszem volt-e valaha, hogy ennyire fantáziátlan módon erőltették tovább a sztorit egy sorozatban. Teljesen azonban nem szidnám, mert az első két-három évadot imádtam. Egész egyszerűen szórakoztató volt, kissé bugyuta, de elnézted neki mert a humora rendben volt és önmagában sokkal érdekesebb volt egy hétköznapi geek lúzer, aki maga sem ura a helyzeteknek, de a benne lévő technológia igen. Ezt pocsék húzás volt elvinni olyan irányba, amibe elvitték. Lehet újranézem. Egy darabig.

zuna19 

Végig nagyon szórakoztató volt látni Chuck bénáskodását. Legnagyobb segítője Morgan mindig adta alá a lovat. Casey is a maga mogorvaságával szerethető mackó volt. Hogy őszinte legyek nem lett volna a sorozat ennyire jó Jeff és Lester nélkül.
Összességében szeretem az ilyen humoros sztorikat.
Az egy csillag levonás természetesen a vége miatt van. Hogy tudták így lezárni?

bius07

Először is: Ez a sorozat sokkal több figyelmet érdemelne!

Másodszor pedig: Hogy lehet egy ilyen jó sorozatot ilyen rosszul lezárni? Nehezen lehetett volna elrontani, de a készítőknek ez sikerült.
Hogy az utolsó rész miatt levonok e egy csillagot? Nem! Mert ez igenis megérdemli maximálisan a 10 csillagot.
Sok mindenért szerethető ez a sorozat.Többek között a humoráért, hiszen sokszor annyira megnevettetett, hogy bejöttek a szobámba megnézni hogy mégis mi bajom. :D
Rengeteg kedvenc szereplőm van. A sorozat nem lenne teljes Chuck, Casey, Morgan, Jeff és Lester nélkül, csak hogy a legjobbakat megemlítsem. De ne feledkezzünk meg Sarah-ról, Szuperkapitányról, Ellie-ről, Big Mike-ról, és a tábornokról sem. Nem lehet nem imádni őket.
Ez az 5 évad rengeteg kalandot rejtett és mint minden másnak, ennek is egyszer véget kell érnie. De számomra ez a sorozat akkor is KEDVENC marad. ♥

Bohomoon

Hát az első évad nekem nagyon bejött. Nagyon kis könnyed, de izgalmas és közben nagyon vicces és ahh, nagyon ajánlom így karanténra:D
a második évad nagyon nagyon jó volt, de tényleg, baromi izgi, és nagyon vicces, és imádtam nézni. a vége pedig nagyon satisfying.
harmadik évad az nagyon más volt. eleinte kicsit szomorúbb, de aztán nagyon sok jó dolog történt, amiknek nagyon szurkoltam már egy ideje. kaptunk egy olyan főgonoszt, hogy így hmmm. de amúgy szörnyen izgalmas volt és vicces, és annyit sírtam rajta, szóval imádom.
a negyedik nagyon is izgalmas volt és szörnyen vicces, abban több volt így a csavar, hogy kik a jók, kik a rosszak, illetve Chuck családja is jobban előtérbe került meg minden

Szóval egy egész nagy, összefoglaló értékelés erről a sorozatról. Nem leszek objektív, egyáltalán, vagyis megpróbálok valamennyire, de annyira megszerettem ezt a sorozatot, mint semmi mást, szerintem kijelenthetem, hogy ez a kedvenc sorozatom ever. Alapvetően nagyon szeretem a kémfilm paródiákat (Kingsman, A kém, Help) és ez is az. Tele van nagyon sok vicces jelenettel, meg vicces karakterekkel. De közben, szerintem maximum az end of the fucking worldon sírtam ennyit, bár szerintem ez azt is túlszárnyalta. Igazábol ugyanaz van most velem, mint az teotfw első évada után, ha az utolsó jelenetre gondolok, elérzékenyülök, és már gyűlnek is a könnyek a szememben.
Igazából én azért is szeretem annyira, mert szörnyen tudok azonosulni a főszereplővel, nagyon sok mindenben hasonlítunk személyiségileg és hát úgy máris könnyebb kedvelni egy sorozatot. De nem csak Chuck-ot szerettem meg nagyon -néha annyira megölelgettem volna, hogy semmi baj, meg ilyenek-, hanem szerintem mindenki mást is. Sarah-t is, az ő kapcsolatuk, persze eleinte volt az a egyszer Sarah-nak volt más kapcsolata, egyszer Chuck-nak és akkor így, de aztán miután összejöttek, annyira jó kapcsolatuk volt, tényleg, szerintem nagyon jól működött, mind a kettőjük annyi mindent tettek meg egymásért meg a kapcsolatukért, á, jó volt nézni.
Casey, hát, ő olyan szépen megnyílt, olyan szép volt, ahogy engedte magának, hogy érezen, hogy ne legyen olyan kemény. Amúgy Chuck után szerintem ő volt, aki miatt a legtöbben meghatódtam:D
Morgant annyira imádtam, tényleg, Morgan annyira jó barát, és annyira jó karakter, és ő is annyira megérdemelte hogy legyen valakije és ugye lett is. Meghát a kapcsolatuk Casey-vel, ilyen tipikus love/hate barátság, de annyira jól működött, meg persze a Chuck-kal való barátsága is nagyon szép volt.
Ellie-t és Devont is nagyon szerettem, először ők ilyen tökéletes párosnak voltak bemutatva, és persze, azok is, de aztán elmélyült az egész, és ahh annyira szeretem őket is.
Big Mike-ról, Lester-ről és Jeff-ről nem is beszélve. Nélkülök egyáltalan nem az lett volna ez a sorozat, ami, annyi színt belevittek.
Hát őszinte leszek, szörnyen fog hiányozni. Mindenképpen újra fogom nézni, szerintem angolul, mert azért eredeti hanggal az igazi, de nem tudom, annyira jó és annyira szeretem és ahhh, ilyen még sosem volt velem. Sosem volt, hogy csak egy sorozaton gondolkodtam egész nap, sosem volt, hogy csak arra vártam, hogy mikor nézhetek már egy részt, sosem volt, hogy ennyire a szívemhez nőttek volna a szereplők. Az első sorozatfüggősém volt ez a sorozat, és nem tudom. Most azt érzem, hogy ezt soha semmi nem fogja felülmúlni, de aztán meg lehet, hogy igen. De akkor is szeretni fogom. (Miért beszélek úgy erről, mint egy emberről, ahj:DD)

gwyn022

Egyik nagy kedvenc sorozatom, időről időre újra szoktam nézni. Az egyik legviccesebb sorozat, amit valaha láttam.

Borka_Szabó 

Az összes eddig látott sorozatok közül talán ez a legkedvencebb kedvenc.

A_albiel

Imádtam! Újra kéne már egyszer nézni.


Népszerű idézetek

Zonyika 

Ne bízz egy nőben, ha a neve visszafelé ugyanaz, oké?

5 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján