Chuck (2007–2012) 32

A sorozat történetének középpontjában Chuck Bartowski áll, aki egy átlagos számítógép szerelő, és akinek az élete egy pillanat alatt változik meg, amikor egy kódolt e-mailt kap volt főiskolai barátjától Bryce Larkintól, aki azóta a CIA-nek dolgozik. A levél megnyitását követően a világ… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Zachary LeviCharles "Chuck" Bartowski
Yvonne StrahovskiSarah Walker
Joshua GomezMorgan Grimes
Adam BaldwinJohn Casey
Sarah LancasterEllie Bartowski
Vik SahayLester Patel
Scott KrinskyJeff Barnes
Ryan McPartlinDevon "Captain Awesome" Woodcomb
Mark Christopher LawrenceBig Mike
Bonita FriedericyDiane Beckman tábornok

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 18

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Thelonious

A negyedik évad feléig néztem, már a harmadik évadban is eléggé félrement a dolog, de a negyedik teljesen ezzel a hülyeséggel, hogy a barátaiból is kém lesz, meg a családja is kémekből áll, meg mindenki… nem is emlékszem volt-e valaha, hogy ennyire fantáziátlan módon erőltették tovább a sztorit egy sorozatban. Teljesen azonban nem szidnám, mert az első két-három évadot imádtam. Egész egyszerűen szórakoztató volt, kissé bugyuta, de elnézted neki mert a humora rendben volt és önmagában sokkal érdekesebb volt egy hétköznapi geek lúzer, aki maga sem ura a helyzeteknek, de a benne lévő technológia igen. Ezt pocsék húzás volt elvinni olyan irányba, amibe elvitték. Lehet újranézem. Egy darabig.

zsebibaba007

Amig elek a Chuck lesz a number 1. Kedvenc sorozatom. Zach Levi egy nagyon tehetseges szinesz, es tenyleg csak imadni lehet ot is, meg a sorozatot is! :)

zuna19

Végig nagyon szórakoztató volt látni Chuck bénáskodását. Legnagyobb segítője Morgan mindig adta alá a lovat. Casey is a maga mogorvaságával szerethető mackó volt. Hogy őszinte legyek nem lett volna a sorozat ennyire jó Jeff és Lester nélkül.
Összességében szeretem az ilyen humoros sztorikat.
Az egy csillag levonás természetesen a vége miatt van. Hogy tudták így lezárni?

A_albiel

Imádtam! Újra kéne már egyszer nézni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján