A titkok könyvtára (Titkok könyvtára 4.) (2014–2018) 47

A titkok könyvtára a vele megegyező című film folytatása; Flynn Carsen könyvtáros utódjainak mágikus kalandjait és veszélyes küldetéseit mutatja be. A fantasy-akció története a világhírű Metropolitan Könyvtár alatt folytatódik, amely olyan tudósok és kalandorok több száz éves főhadiszállását… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Rebecca RomijnEve Baird
Christian KaneJake Stone
Lindy BoothCassandra Cillian
John KimEzekiel Jones
John LarroquetteJenkins
Matt FrewerDulaque
Lesley-Ann BrandtLamia
David S. LeeMoriarty
Noah WyleFlynn Carsen
Bob NewhartJudson

További szereplők

Kedvencelte 17

Várólistára tette 120


Kiemelt értékelések

Sydney 

Nagyon örültem anno, hogy a filmekhez kapcsolódó sorozat készül, amely tényleg teljes értékű folytatás a régebbi szereplőkkel (Flynn, Judson, Charlene) és vissza is utal az első film eseményeire. Három új könyvtáros, akik teljesen más személyiségűek, mindenki másban jó, és a filmektől eltérően a könyvtárosoknak őrangyala is lesz.
A történetek izgalmasak, érdekesek, humorosak, az egyes évadok átívelő szálai is érdekesek, annak ellenére, hogy természetesen vannak kevésbé jól sikerült epizódok is.

Hippoforaccus 

Egészen szórakoztató sorozat, mágiával, mitikus lényekkel és néha az eredeti filmek szereplőivel. Mondjuk lehetne benne egy kicsivel több fantasy lény és humor, de ennyivel is elmegy.

Kopaszkutya 

Két rész után kiszálltam. Sajnos semmi nem fogott meg benne.

5 hozzászólás
GentleRain 

Én nagyon szeretem. Kellően lökött, hozza a filmek könnyed, humoros hangulatát. Nem kell komolyan venni, és heti 40 percben kifejezetten kellemes kikapcsolódás. :)

Rémálom 

Kellemes, over-the-top, cheesy sorozat, ahol igazság szerint a legnagyobb varázs abban rejlik, hogy jól eltalálták a karaktereket és a „talált család” elemet. (Ami pont a kedvencem, yay.)

1. évad: 10/9
2. évad: 10/9
3. évad: 10/8
4. évad: 10/7

LeendőBroadwayCsillag

Őrült mitológia rajongóként ez a sorozat a szerelmem lett!! Gyors, lendületes, vicces és szórakoztató. Nagyon jól használja ezt a „rakjunk össze sok különböző embert, hogy csapattá álljanak majd össze” dolgot. Piros pont neki! A színészekről annyit, hogy nagyon jól játszanak véleményem szerint, a fiúk ügyesek (és helyesek.. Helló, Jake! :) ) a lányok is iszonyat menők lettek. Cassandra karaktere jól meg lett írva, ahogy csak Eve is. Összesítve IMÁDOM!!! :) :D <3 <3

Saori 

Nagyon szeretem. Már a filmeket is imádtam, fiatalabb koromban elég sokszor megnéztem őket, és nagyon megörültem, hogy csinálnak belőle sorozatot, ráadásul úgy, hogy Noah Wyle keze ennyire benne volt.

Egyszerűen nem tudok olyan részt felidézni, ami közben unatkoztam volna. Háromszor néztem elejétől végéig, és minden alkalommal sikerült izgulnom/örülnöm/nevetnem a részeken. Az egy dolog, hogy irtó jól meg vannak csinálva a sztorik, de mellé a karakterek is abszolút ott vannak. Egyedül Cassandra az, aki minden megszólalásánál idegesített, de az inkább személyes preferencia, mint kritika.

Ami még nagyon meglepett, egyrészt, hogy elkaszálták, de megértem, hogy Noah Wyle miért akart kiszállni, másrészt hogy annak ellenére milyen bombasztikusan zárták le. Gyönyürű volt, nagyon kevés sorozatra mondok ilyet, de tökéletes volt a lezárás.

Imádom, kedvencem, mindenkinek ajánlom!

Greywind

Kíváncsi voltam rá, mert a nagyfilmek közül kettőt láttam, és jól szórakoztam rajta. Ehhez képest a sorozat már két (másfél) rész után erős csalódást okozott. Egyszer talán kap még egy második esélyt, de annyi jobb sorozat van, hogy valószínűbb a süllyesztő.

Kicsicsillag95 

Nagyon szeretem a filmeket is milliószor láttam őket. Ráadásul könyvtárosként szerintem mondhatom kötelező darabnak, így egyértelmű volt, hogy belenézek a sorozatba is. Szerencsére nem kellett csalódnom, nekem nagyon tetszett. Nyilván nem kellett benne mély tartalmakat keresni, egyszerűen csak kikapcsolni és jól szórakozni, amit nálam messze el is ért. Nagyon jókat kacagtam a poénokon, szereplőkön és jó volt ismét a Könyvtárban lenni. Jókat mosolyogtam azon is mikor utalgattak a filmekre. Cassandrán kívül az összes szereplőt nagyon szerettem, de azért még néhol neki is sikerült legalább kicsit megkedveltetnie magát nála. A többiek közül szinte mindenkit kedvencnek mondhatnék. Az utolsó évad volt csak kicsit fura, Nicole visszahozása és szála kicsit sem tetszett, ezért vontam le azt az egy csillagot. (Szerencsére nem sokat szerepelt, ezért csak egy.) Összességében pont azt kaptam tőle amit vártam, egy humoros, érdekes, szórakoztató műsort, megspékelve ezt a kedvenc helyemmel a könyvtárral. Tuti újranézős.


Népszerű idézetek

Papp_Fanna8

Eve: Honnan tudta mindezt?
Flynn Carsen: Én vagyok a könyvtáros!

Kicsicsillag95 

Charlene: Isten hozta a titkok világában Baird ezredes. A könyvtárban.

Athmor

Principal Fairbrother: Coincidence.
Stone: No coincidence. Coincidence is dating two girls at the same time and then finding out they're sisters. (hátrafordul Ezekielhez) By the way, bad idea.

3. évad 4. rész – Az önbeteljesítő jóslat
Athmor

Flinn: Logic clearly dictates the needs of the many outweigh the needs of the few.
Eve: Okay, who said that, Plato?
Flinn: No, Spock in „Star Trek II: The Wrath of Khan”, but I think it's still true.

3. évad 6. rész – A Bermuda-próba
Athmor

Eve: E-B-B are my initials.
Ezekiel: What's the middle B stand for?
Eve: It stands for „Better not ask if you like your face the way it is.”
Ezekiel: Wordy.

3. évad 8. rész – Az örök kérdés
Athmor

General Rockwell: You're the caretaker. Jenkins. I heard about you. „Ornery” is the word they used.
Jenkins: That's just from my friends. I mean, for you and your backups singers, I'd be willing to get downright nasty.

3. évad 10. rész – Káosz haragja
Kicsicsillag95 

Cassandra: – […] Akkor nem sérül az idő. Schrödinger macskája.
Flynn: – Nem. Ő fent van az elméleti állat szárnyban.
Cassandra: – Tehát él?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján