Vadmacska kommandó (2002–2003) 54

Tokyo Mew Mew · 東京ミュウミュウ (Toukyou Myuu Myuu)
24' · japán · akció, animációs, kaland, dráma, romantikus, vígjáték, fantasy, sorozat, anime 12
2 évad · 52 rész

Momomiya Ichigo egy 13 éves átlagos lány. Iskolába jár, és mint minden lány az iskolában, szerelmes a suli legtutibb srácába, Aoyamába. Sikerül is randit összehozni vele, és elmennek egy állat kiállításra. Ám a kiállítás macska szimbóluma egy kamerát rejt magában, ami mögül két különös férfinak… [tovább]

Képek 58

Szereposztás

Nakajima SakiMomomiya Ichigo (hang)
Kakazu YumiAizawa Mint (hang)
Sakuma KumiMidorikawa Lettuce (hang)
Mochizuki HisayoFon Purin (hang)
Noda JunkoFujiwara Zakuro / Masha (hang)
Toochika KouichiShirogane Ryou (hang)
Ogata MegumiAoyama Masaya / Blue Knight (hang)
Sakaguchi DaisukeIkisatashi Quiche (hang)
Canna NobutoshiPie (hang)

Kedvencelte 20

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

pvik13 

Eléggé homályosan emlékszem arra kisebb koromban mennyire voltam ráfüggve erre az animére, de úgy érzem jó volt egy kicsit felfrissíteni a memóriámat. A első évad viccesre és aranyosra sikerült míg a 2.évad inkább már akció dúsabb volt. Ichigo és Aoyama storyja is édes volt és nagyon megértőek voltak egymással, főleg a 2.évadban :3 Plusz Kisshu karakteren nagyon szuperül fejlődött ^-^ A kis jelmondatok benne nagyon fülbemászóak voltak főleg a MACSKAERŐ, MACSKAIZOM… na aki tudja folytatja ฅ^•ﻌ•^ฅ

1 hozzászólás
Rab_Csenge 

Testvérem ajánlására kezdtem el nézni még 1-2 éve, és akkor valamiért csak a kb 30.részig néztem meg. Most bepótoltam a maradékot is és nagyon tetszett *-* A rajzolása szép és látványos, az opening-je és ending-je is nagyon tetszett :D A történetről először azt hittem hogy majd szétfogom unni magam rajta, meg ilyenek. Hát ez nagyon nem történt meg :P Minden jelenetet jó volt nézni és izgalmas is volt :D Így a végére az összes szereplőt megszerettem, tetszett sokaknak a karakterfejlődése is :)
Így a végére megértem hogy miért szeretik sokan, nekem is most kedvenc lett :D

2 hozzászólás
Subika 

Ezt az animét most látom először és soha nem gondoltam volna hogy én megfogok nézni egy ilyen jellegűt ahol csúnyábbnál csúnyább mutánsokkal megy a harc . A kihívás is úgy szólt hogy többek gyerekkori kedvence ezért kíváncsivá tett . Ezért is jelentkeztem .A sok színes feliratól jól lefáradtam de aztán legyőztem a kíváncsiságommal az olvasás nehézségeit .
A rajzok nagyon szépek és jó sok humort vittek bele a sorozatba bájos jelenetekkel Aranyos annak ellenére hogy ezek a mutánsok eléggé gusztustalanok voltak .Nem tudom gyerekként milyen volt ezt nézni én tuti féltem volna .
A macska csapatból kedvencem a kis Purin lett és Tarb al meg kimondottan cukik voltak .
Én is meglepődtem magamon de Kisshu szó szerint a szívemhez nőtt és hiányoltam ha egy részben nem szerepelt pedig mint tudjuk ő az ellenséges csapatott erősítette mégis aggódtam érte és sajnáltam .
Gondolkodtam a feltett a kérdéseimen néha jól tippeltem valamit meg már a vége felé találtam ki .
Az első évados átalakulás nekem jobban tetszett .Egy idő múlva már az ember kivülről fújta .
Lehet hogy egy két részt vissza nézek belőle ha vissza akarom hozni az emlékeimbe de amíg nem lesz könnyebben olvasható felirat tuti nem nézem újra .

Popovicsp87 

Aki látott már egy mahou shoujo animét az nagyjából tudja mit várhat ettől: van egy alaphelyzet->szörny->átváltozás->konfliktus megoldódik. A Tokyo Mew Mew-nál sincs ez másképp, ezáltal a sorozat kicsit ismétlődő lesz. Eléggé epizodikus, egy minimális főszállal.
Jó pont, hogy a karakterei nagyon aranyosak, jó őket nézni és szinte mindnek valamilyen étel a neve. Viszont Bu-Ling mérhetetlenül idegesítő jelenség volt.

A történet rengeteg labdát feldob, de ezek közül keveset csap le. Nagyon minimális a magyarázat, általában egy „csak” szintjén elintézik a dolgokat. A részek logikája is néha zavaros, főleg ami az ellenfelek motivációját illeti.
A végső harc is nagyon sótlan lett, mivel nem ismerhettem meg az ellenfelet, nem is tudtam mit kezdeni vele, csak annyit, hogy gonosz. Ennek köszönhetően az utolsó 3-5 rész már nehezen ment.

Érdekes, hogy az elején még nagyon könnyű az anime, a második felétől több lett a lelkizés és majdnem minden részre behoztak a háttérbe éneklést. Hangulatfokozónak jó, de értettem ezek nélkül is a dolgokat.

Összességében aranyos, de nem szabad rajta túl sokat gondolkodni, mert nem áll jól neki.
Bármikor újranézős, mert epizodikusságának köszönhetően szerintem már egy hét múlva sem fogok rá emlékezni.

Kaname32 

Leánykorom animéje. ^^ 1000+1 éve néztem még mikor kezdő animésnek számítottam, és még csak gondolatban sem volt, hogy feliratos animéket nézzek elejétől a végéig.
Maga az elgondolás jó tipik mahou shoujo anime, és story vitel. Mivel 2002-es évjáratú az akkori grafikát és karakter formálást „szépen” hozza. Az enyhe romantikus szál az pont elég is volt fűszerezésnek. Ezt kezdésnek bátran ajánlom, vagy ha nincs mit nézni akk jó időtöltés 1x végig nézni. ^^

1 hozzászólás
Baly 

Van, aki nem szerette? :D Még farsangon is Zoey-nak öltöztem. :"DD

Barbuus 

Macska izom macska karom macska varázs tejhatalom. Tényleg ez volt az utolsó rész? :((
A gyerekkoromból ugyan teljesen kimaradt (mostmár megjobban sajnálom, mint eddig), de egy kihívás végett bepotoltam és csalódtam de pozitív értelemben. Nem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni mert mindig úgy gondoltam, hogy ezek a változzunk át és verjük le az ellenséget típusú dolgok egy idő után unalmassá valnak viszont itt voltak fordulatok. Bár nem merném kijelenteni, hogy a végére nem kezdett egy picit egyhangú lenni a dolog mégis sajnálom, hogy vége. A szereplokrol még nem is beszéltem, de nyugi nem lövöm le a poént csak annyit jegyeznék meg, hogy imádnivalóak.

GentleRain 

A magyar szinkron kritikán aluli volt (törném le a szinkronrendező, meg a fordító kezét!), szóval inkább eredeti hanggal (és nevekkel!) néztem meg. Nem egy korszakalkotó magical-girl anime, de azért aranyos. Mondjuk az abszolút kedvencem vitán felül is Kisshu volt. Szerintem ő volt a legédesebb és legjobban eltalált karakter. A lányok közül pedig Zakuro-t bírtam legjobban.
Egyébként egy remek kis mahou-shoujo anime, ami követi a műfaj összes jellegzetességét. Nem egy korszakalkotó alkotás, de nekem nagyon tetszett és már többször végignéztem, természetesen eredeti nyelven.

Galathynius

Istenem, gyerekkorom nagy kedvence és még most is annyira imádom.

Szyszyyy

Óh, hogy én ezt kiskoromban mennyire imádtam *-*
Minden nap a tévére tapadtam és együtt mondtam a szöveget Zoey-val. xD
Még anyu is szerette :D
Valamikor tuti újranézem :D (Szerintem a tévébe amúgy se adták le az összes részt. Legalábbis nekem nem rémlik)

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

MoiraCarey 

– Mert a szeretet, amit adsz, visszatér hozzád. Ezért vagy ilyen erős.

1. évad 26. rész – Macskagyőzelem
Papp_Fanna8 

Bridget: Engedni a félelemnek annyi, mint lélek nélkül élni… Ezt még egy szerencsekártyán olvastam.

Papp_Fanna8 

Dren: A szegény, árva macska gyenge, mint a harmat. Jöttek hát a varjak, adtak tejhatalmat!

Papp_Fanna8 

Corina: Bűntetni kellene azt, aki ennyire boldog…


Hasonló filmek címkék alapján