Halottnak a csók (2007–2009) 95

0 díj · 4 jelölés

A felnőtteknek szóló mese középpontjában Ned áll, egy pitekészítő fiatal srác, egy nagyon különleges képességgel. Kisfiúként Ned rájött, hogy egyetlen érintésével fel tudja támasztani a halottakat, azonban ha még egyszer megérinti, ismét meghal, de most már végleg. Ned képessége sem tökéletes,… [tovább]

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Lee PaceNed
Anna FrielCharlotte 'Chuck' Charles
Chi McBrideEmerson Cod
Jim DaleNarrátor
Ellen GreeneVivian Charles
Swoosie KurtzLily Charles
Kristin ChenowethOlive Snook
Field CateFiatal Ned
Robert PicardoPuget nyomozó
Debra MooneyCalista Cod

További szereplők

Kedvencelte 74

Várólistára tette 111


Kiemelt értékelések

Sydney 

A mai napig imádom ezt a sorozatot, egyszerűen megunhatatlan. Úgy tud izgalmas, kedves és szívhez szóló lenni, hogy egy elég szörnyű és morbid alaptémával operál. „Élet” a halál után, van akinek, csak egy percig, de természetesen vannak kivételek, Digby és Chuck maradnak, de ennek az az ára, hogy soha többet nem érhetnek Ned-hez, illetve fordítva.
Nagyon szeretem a sorozat humorát, amit az esetek 90 %-ában Emerson és Lily néni szállít, Olive-ot végig nagyon sajnáltam, de Ned akkor is Chuck-hoz tartozik. Ettől a sorozattól kezdve lett a kedvencem Lee Pace.
Soha nem fogom megbocsátani az írósztrájknak a sorozat kaszáját.

Leara 

Na jó, ez a sorozat engem kilóra megvett :D. Imádtam az első perctől kezdve, nagyon bejött a képi világ, a témája ellenére illett hozzá ez a színkavalkád. Ráadásul valahogy úgy sikerül romantikusnak lennie, hogy nem megy át giccsbe. A szereplőket is egytől egyig imádtam, Emerson simán a legnagyobb arc, Ned bűbájos (még ha csinál is hülyeségeket), Chuck is aranyos… és bár értem én, hogy ő és Ned egymásnak lettek teremtve, mégis egész végig szorítottam Olive-nak is :').
Alapból azért kezdtem el, mert befejezett sorozat, ráadásul nem is hosszú, de most így utólag is borzasztóan sajnálom, hogy egy szerencsétlen időszakban futott és csak 2 évad lett az egész… tény, hogy amennyire lehet, lezárták, de bőven lett volna még potenciál benne. Talán egyszer majd valamelyik csatorna vagy streaming oldal ezt is feltámasztja…

MrsCumberbatch 

Volt egy időszak, amikor szerettem (vagy legalább is nem utáltam) a túl nyálas filmeket, de ez mára már valahogy elmúlt. (Felnőttem? Befásultam? Megváltoztam? Hite vesztett lettem? Higyjen mindenki azt, amit akar. :D)

A maga módján pedig ez a sorozat is (nem) kicsit ilyen, mégis jól van kivitelezve. Annyira aranyos, ahogy tálalja ezt a szerelem mindent áthidal dolgot. Egyébként, emlékszem, már régen sem shippeltem nagyon Chuckkal Nedet. Persze, cuki, hogy gyerekszerelem… De ez a kis butuska, túl naiv, hiperaktív kiscsaj stílus, felnőtt fejjel inkább válik idegesítővé, mint cukivá.

És most komolyan. Én vagyok az egyetlen aki Team Olive?? *.* spoiler De a legjobb karakter akkor is a nyomozó!! :))

Fummie

Most már értem, miért imádják ennyire Lee Pace-t. :D
Valami sokkal földhözragadtabb sorozatot vártam, nem ennyire abszurdat, de néhány rész után meg lehet szokni a stílust, és utána már nagyon élveztem. Tényleg egy felnőtt mese, ahogy a leírásban szerepel. És noha örültem volna, ha van még több rész, esetleg valami jó lezárást is kapunk, meg elvarrják az elvarratlan szálakat, azért így sem volt rossz.
Nagyon aranyos sorozat, és vicces, és imádtam Ned és Chuck párosát.

3 hozzászólás
Szencsike 

Annak idején amikor a tévés vetítése volt felfigyeltem rá, de nem néztem, mert ha jól emlékszem nagyon későn vetítették. Most pótoltam és nem bántam meg, sőt, szerintem többször nézős lesz majd. Nagyon aranyos sorozat: könnyed, cuki, romantikus, nagyon szép a képi világa is. Sajnálom, hogy kaszálták, mert lett volna még mesélniük bőven.

4 hozzászólás
nettikeee 

Ezt a sorozatot is pont rosszkor hagyták abba… Folytathatták volna… Komolyan… Bármivel…

Dreamer_ 

Én ezt hogy szerettem, és kár érte hogy úgy hirtelen vége lett. :(

ladybird12 

Életem egyik legfurább sorozata. De szerintem Bryan Fuller ezt a hatást akarta elérni. Amúgy egy nagyon érdekes, izgalmas és mondhatni megható sorozatot alkotott meg. Én is azok közé tartozok, akik sajnálják, hogy el lett kaszálva, pedig még mennyi mindent adhatott volna. Ned a maga módján kedvelhető karakter volt és érthető, hogy miért de egy kissé idegesítő is. Chuck is édes volt és egy erős támasz, ezért is ő volt az egyik kedvenc karakterem. A másik Emerson Cod, ő volt a sorozatban a csúcs.

Chris90

Az egyik legjobb sorozat, amihez szerencsém volt. Hála istennek, a második évadra már felismerték az alkotók is, hogy a krimiszál nem lesz ennek az erőssége, így inkább a szereplőkre helyezték a hangsúlyt. Talán sorozatot nem sajnáltam még így kasza miatt, mint ezt, hiszen meseszerű bájával, remek színészi alakításokkal, fordulatos történettel volt teli. A lezáráson érződik, hogy azt a két percet utólag vágták hozzá – legalább ennyit kapunk. Nem bánnám, ha hasonlóan a Dallas, X-Akták, Twin Peaks sorozatokhoz, ennek a folytatásában is gondolkodnának az alkotók, bár lássuk be, sajnos erre igen csekély az esély.


Népszerű idézetek

Kontra_Judit 

Chuck: Ha egész életedben be vagy zárva, elég időd jut olvasásra.

Kontra_Judit 

Chuck: Te nem bírod a hullákat?
Emerson: Nem, ha felülnek és dumálnak.

Sydney 

Emerson: Most abnormális mennyiségű munkám van, mivel senki nem akarja megtapizni a halott hölgyet, hogy megkérdezzem, ki ölte meg.

2. évad 11. rész – Window Dressed to Kill
5 hozzászólás
Kennatie

Ned: Gondoltam, jobb lenne a világ, ha te benne élnél.

Kontra_Judit 

Ned: Mindenki akar valamit. Egy több km-es kívánságlistával létezünk és életünk végéig azokat próbáljuk megvalósítani. Csakhogy azért, mert nem kapjuk meg őket, még lehetünk boldogok.

Kontra_Judit 

Ned: Döntéseket hozunk és élünk a következményekkel.

rapchee 

Emerson: Death by Scratch-and-Sniff… What the hell happened to people shooting each other with guns?

1. évad 7. rész – A siker illata
Kontra_Judit 

Emerson: Az álom csak üres fecsegés, aminek az agy nem talált helyet máshol. Nem jelent semmit.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján