Doktor House (2004–2012) 235

2 díj · 4 jelölés

Dr. Gregory House zord külseje és mogorva stílusa első látásra nem éppen bizalomgerjesztő. A különc orvos határozott elve ráadásul a következőképpen hangzik: a betegséget kell kezelni és nem a beteget, hiszen a betegeket csak arra „találták ki”, hogy az orvosok munkáját nehezítsék. Öntörvényű,… [tovább]

Képek 37

Szereposztás

Hugh LaurieDr. Gregory House
Lisa EdelsteinDr. Lisa Cuddy
Robert Sean LeonardDr. James Wilson
Omar EppsDr. Eric Foreman
Jesse SpencerDr. Robert Chase
Jennifer MorrisonDr. Allison Cameron
Robin TunneyRebecca Adler
Dominic PurcellEd Snow
Peter JacobsonDr. Chris Taub
Olivia WildeDr. Remy 'Tizenhárom' Hadley

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 177

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

KillerCat

Doktor House személyét még az is ismeri, aki egyetlen részt sem látott a sorozatból. Mindenki tisztában van vele, hogy egy szemét, szarkasztikus alak, aki folyton cseszteti a kollégákat, a betegeket, és persze a legjobb barátját. Miatta volt olyan sikeres ez a sorozat. Nemcsak a főszereplő karaktere és rejtély éltette a House-t számomra, hanem az olykor kőkemény dráma, mert ez a sorozat gyakran elérte, hogy érdekeljen a heti betegek sorsa, megfogjon a személyes tragédiájuk.

krlany 

1. évad
A triumvirátust nem bírom; okostónik gyülekezete, de közben mindig kinyírnák a betegeket… A szarkazmus miatt viszont megéri nézni, jól elszórakoztat.

Izolda

Nagyon-nagyon szerettem. Bölcsességfogműtét utáni szobafogság alatt megnéztem egyben három évadot, majd tovább, tovább. Az eredeti hangja szuper, Laurie hangja és Chase akcentusa! :D Meg a zongora!
Aztán valahol a vége előtt egy bizonyos erkélyes medencés jelenetnél kikapcsoltam, és onnantól nem néztem.

viky0222

4. évad feléig:
House szarkazmusát igazából mindig is szerettem, szerettem, ahogy megoldottak mindent, meggyógyítottak szinte mindenkit, mindegy, miben szenvedett. Most elkezdve előről is, eleinte nagyon tetszett. De aztán eluntuk anyával. Mindig ismétlődött, néha túlságosan rámentek a személyes történésekre, máskor meg semmit nem kaptunk belől, és jobb lett volna, ha kicsit jobban kiegyensúlyozzák ezt. Az eredeti hármast, House csapatát nagyon szerettem, de aztán mikor jönnek az újak, a válogatás kicsit unalmas lett. De aztán lehet azért, mert tudtuk, kiket választ House, ki marad és ki nem. Most félretettük, bizonyos okokból most nem nézünk kórházas sorozatokat, de majd egyszer szeretném befejezni, mert sosem tudtam, hogy végződik, pedig érdekel. :D

Zsinus

Régen nagyon szerettem, de sose láttam az összes évadot, a végét meg pláne nem, úgyhogy most 2,5 hónap alatt végignéztem. Az első pár évad nagy kedvenc, az eredeti csapat olyan jól működött, szerettem őket. Az új csapat kiválasztásától már nem volt az igazi. Voltak nagyon jó részek, sőt még évad is a későbbiekben, de az utolsó évad már pont nem ezek közé tartozott. Ekkor már House is csak idegesített. Azért a szép emlékekért jár a 9 csillag. :)

Osli75 

Jópofa sorozat, bírom a szereplőket, nem csak House-t. Amit nem szerettem benne, hogy minden rész úgy épül fel, hogy adott egy beteg, aki (általában) nem tűnik annnnnnyira nagyon betegnek, de aztán mégis újra kell éleszteni, majd jön a szinte minden részben elhangzó mondat: ha nekem van igazam túléli, ha neki, meghal, aztán persze felépül és minden(ki) happy.
De azért nézős, mert a sorozat fonala vezeti az érdeklődést.

Fummie

Ez volt az első sorozatos függőségem, és a hibái ellenére én nagyon szerettem egészen a végéig.

Zoja009

Valaki ellen tud állni azoknak a szemeknek, meg annak a genya modorának? Nekem nem sikerült. :)

ercypici

nem néztem meg az összes évadot. Azt hiszem kettőt néztem meg:D
Mindegy. Talán neki kéne állnom feliratosan. Amikor elkezdődött még nem volt népszerű a neten nézni. Úgyhogy tv 2n követtem. Szakácsi Sándor hangjával imádtam. A vicces beszólásait Housenak. aztán mikor meghalt szegénykém,és jött Kulka. Egyszerűen elveszett nekem a humor. CSak egy bunk f*sz maradt belőle. Szóval akkor kaszáltam is ….


Népszerű idézetek

agi89

Wilson: Ide hallgass, nem csak az emberek megalázásával lehet gőzt kiereszteni. Mondják, hogy a bowling jobb még ennél is.
House: De ebben jobb vagyok!

(2. évad, 12. rész)

Charityy 

Kis lépés az embernek, de hatalmas pazarlás a zsebpénzednek.

1 hozzászólás
Kemiviki 

House: Élősködője van!
Beteg: Olyan mint a galandféreg, vagy ilyesmi???
House: A legtöbb nő ragaszkodik az élősködőjéhez.Elnevezi, pici ruhákba öltözteti, és mások élősködőjével játszatja.
Beteg: Mások élősködőjével játszatja???

Silence1989 

Ha az igazat akarjuk megtudni valakiről, akkor az érintettet kell utoljára megkérdezni.

Nadja_Blue 

Csak egy rosszabb annál, ha egy apa a fiát nyomoréknak látja… ha boldogtalannak is.

Silence1989 

A jó abban, hogy közöljük valakivel, hogy meghal, hogy a prioritásaira koncentrál. Így kiderül, mi számít neki. Miért lenne képes meghalni.

Silence1989 

Mind úgy tesszük fel a kérdést, hogy azt halljuk, amit szeretnénk.

Silence1989 

Könnyebb meghalni, mint látni valakit meghalni.

Traclon

Wilson: – Mit kaptál karácsonyra?
House: – Egy karórát, egy antik bakelitet és egy második kiadású Conan Doyle-t… és ha ez nem lenne elég, a betegem is haldoklik.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján