Step Up (Step Up 1.) (2006) 373

Nehezen kezelhető srác Tyler Gage, a táncparkett ördöge. Nevelőszülőkkel él, ideje nagy részét a haverokkal az utcán tölti. Egy éjjeli balhé után a fiatalkorúak bíróságán köt ki, ahol közmunkára ítélik. Takarítóként kell letöltenie a büntetését abban a művészeti középiskolában, ahol barátaival… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Channing TatumTyler Gage
Jenna DewanNora Clark
Damaine RadcliffMac Carter
De'Shawn WashingtonSkinny Carter
MarioMiles Darby
Drew SidoraLucy Avila
Rachel GriffithsGordon igazgatónő
Josh HendersonBrett Dolan
Alyson StonerCamille

Kedvencelte 109

Várólistára tette 73


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Channing Tatum szerepeit nem igazán kedvelem, de ebben a filmben teljes mértékben elviselhető volt. Egyébként meg tipikus táncos történet, kellemesen klisés és kiszámítható, de a táncok meg a koreográfiák élvezetesek.

Echelon_girl

Annyira kiszámítható, de mégis élvezhető. :)

NaNa_88 

Mit is mondhatnék erről a filmről. Totál elfogult vagyok. Amit írnék az nem értékelés lenne, hanem ömlengés. :D

Annyit azért hozzá adnék, hogy bár ez előtt a film előtt is akadtak bőven táncos filmek, mégis ez egy hatalmas lavinát indított el. Tömegével kezdték el gyártani a folytatásokat, illetve a hasonló témájú filmeket. Ez azért csak elárul róla valamit, nem? Romantikus, vicces, elképesztően jó koreográfiákkal és zenékkel. Mondjuk ez egy tipikus csaj film. :D Én, szerintem, sosem fogom megunni.

christine

Öcsémmel végignézzük a régi nagy kedvenceimet, és ez volt az első a sorban. Még mindig imádom, örök szerelem lesz. Channinggal az élen. <3

Dexter79

Mindig is imádtam ezt a filmet, már első alkalommal is.
Most megnézve az jutott eszembe, hogy a Dirty Dancing és a Flashdance modern változata, szuper zenékkel, és Channing Tatummal fűszerezve.
Nem lehet nem imádni!!!

Oroa 

Nem értem, hogy miért kellett ebbe drámát tenni..

Kemiviki 

Nem nagyon szeretem ezeket a táncos filmeket, sőt ez a zenei stílus is távol áll tőlem, mégis ez a film úgy megfogott, hogy csak pislogtam a végén, hogy tessék még táncolni többet, ez így nem igazság.
Na jó bevallom ennek a zenéjét mind a mai napig szeretem hallgatni:)

Törpillaa 

Még mindig imádom ezt a filmet hiába néztem már meg 1000x. Imádom benne Channing Tatumot ő a legnagyobb kedvencem. A táncot is nagyon szeretem meg a zenét is. :) ♥♥♥♥

evé 

Valószínű én vagyok az egyedüli, aki nem a főszereplő pasi miatt imádja ezt a filmet. Tökéletes a zenéje, a tánc, az ének, minden klappol. Milliószor láttam, de nem unom egy percét se!

Sunshine 

Hát, Step Up filmek közül szerintem ez a kedvencem. Nem, a többi sem rossz, de itt még olyan „aranyos kategória” az egész.
Lehet, hogy nincs igazam, de szerintem ezt jobban átgondolták, mint a másik négyet. A koreók klasszak, de közben kapunk egy teljes sztorit is. Nincs túltolva a bandázás, meg a „mi a világ ellen”.


Népszerű idézetek

judybee 

Lucy: Nézd már, tök helyes!
Nora: Neked nincs barátod?
Lucy: De, és a barátom is díjazná az ízlésemet.

judybee 

Mac: Neked jutott az összes recesszív gén a családban.
Skinny: Micesszív mi?

judybee 

Mac: Csak azért mert fehér vagy, még nem kell túlkompenzálnod!

judybee 

Tyler: Feszül rajtuk a trikó, mint a testfestés.


Folytatása

Összehasonlítás

Step Up


Hasonló filmek címkék alapján