Streetdance (Step Up 2.) (2008) 206

Step Up 2: The Streets
98' · amerikai · dráma, romantikus

1 díj · 0 jelölés

Eleven utcai táncok, amelyben mozgásba lendül a test, felforrósodik a szív és szárnyra kap a képzelet. Új diák érkezik a marylandi művészeti iskolába: a lázadó Andie (Briana Evigan) megpróbál beilleszkedni új közösségébe, miközben arról álmodozik, hogy baltimore-i utcai táncosokkal dolgozhasson.… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Briana EviganAndie
Robert HoffmanChase Collins
Adam G. SevaniMoose
Cassie VenturaSophie
Danielle PolancoMissy
Christopher ScottHair
Mari KodaJenny Kido
Luis RosadoMonster
Channing TatumTyler
Will KempBlake Collins

További szereplők

Kedvencelte 54

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádom ezt a részt is. Annyira tetszenek a táncok, a zenék, és a szereplők. Imádom. Soha nem tudnám megunni nagyon szeretem a Step Up részeket. Chase, Moose annyira cukik, de mindenkit imádok nem tudok konkrét kedvenced mondani. :) Nagyon laza, pörgős, és látványos. :)

AniTiger 

A főszereplő lányt leszámítva imádtam a filmet! (De hogy épp ő nem tud táncolni… vagyis hát mindenki tud nyilván egy táncosfilmben, de ő volt a leggyengébb részemről.)

christine 

Ez a rész sokkal borongósabb volt, mint az előző, viszont pörgött, nagyobb problémákat vetett fel, és a szerelmi szál itt kedvelhetőbb volt. Imádtam. Nagyon.

balika88

Ez azért totál más stílus mint az első része, de attól ezt is szeretem! :-)

LoneWolf 

Tánc, tánc és hmm… tánc? Szólt ez a film egyáltalán valamiről? Nekem nem rémlik.

krlany 

Ez jobb szerintem, mint az első rész, de még mindig nem vagyok kibékülve a céltalan erőszakkal, és a hip-hop sem áll hozzám közelebb. De azt el kell ismerni nagyon jól tolják. Mégis a kedvenc részem a salsa-tánc a kerti-partin, na az valami, pedig csak lazáznak.:)

fanta98

Jó ez a rész is, de engem eléggé idegesített néhol Andie, valamint ebben a részben a táncok se voltak annyira jók. A szereplőket szerettem egyébként, de ez a rész nem volt olyan jó, mint az első (vagy a harmadik).
(Egyébként valaki mondja már meg, hogy Andie honnan ismeri Tyert? Erre nem jöttem rá :D )

agi89

Step Up mindörökké!
Tökéletes zenék. Iszonyat jó táncok.
Tökéletesen ultra édes főszereplő fiú.
És hihetetlenül imádni való csapattagok.

És Moose.
:D
<3 <3 <3

Belle_Maundrell

Ó, szép idők, amikor ezt néztük németen, angolul, magyar felirattal. :D Kap egy óriási pirospontot, amiért fél percig hallhattuk a Diary of Jane-t, és az esőben táncolós jelenet is tök jól nézett ki. Kár, hogy azóta minden részben koppintják, és így már nem az igazi. Amúgy ha Step up filmeket akarok nézni, mindig megállok az első kettő után.

soulway

A tánc szerelmeseinek jó film;) Én nem tudok táncolni, de nézni nagyon szeretem;) Erre jók ezek a filmek, így nem is vártam sok sztorit a dologtól;) A látvány miatt megéri;)


Folytatása

Összehasonlítás

Step Up


Hasonló filmek címkék alapján