Step Up 3D (Step Up 3.) (2010) 163

Veszélyben az utcai táncosok otthona, a Kalózokat ki akarják lakoltatni a lepukkant New York-i áruházból. Egyetlen esélyük a maradásra, ha a pénzdíjas utcai táncversenyen legyőzik a rivális Szamurájok csapatát. Luke tudja, hogy ehhez különleges táncosra is szüksége van. Sikerül rátalálnia… [tovább]

angol · magyar

Képek 15

Szereposztás

Sharni VinsonNatalie
Rick MalambriLuke
Adam G. SevaniMoose
Harry Shum Jr.Cable
Christopher ScottHair
Alyson StonerCamille
Keith StallworthJacob
Kendra AndrewsAnala
Joe SlaughterJulien
Stephen BossJason

További szereplők

Kedvencelte 37

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Még mindig imádom. Annyira tetszenek a szereplők, a táncok, a zenék, a cipők, és a látványosság. Ezt a részt se tudnám soha megunni. Örülök, hogy ebben a részben is kapott szerepet Moose nagyon jól alakítja a szerepét. Luke eszméletlenül szexi imádom, ahogy táncol. :) Pörgős, laza és viccesek a Santiago testvérek. :)

christine 

Határozott kedvenc ez is. Egy kis dráma, emberi kapcsolatok, szerelem… bár a fő romantikus szál nekem annyira nem jön be, de a Camille-Moose párosnak kiváltképp örülök. Szuperjók ezek a filmek.

LoneWolf 

Na ez az a film, amin kiakadtam. A nagymenők, ahelyett, hogy elmennének dolgozni, táncversenyekből akarnak megélni, aztán még nekik áll feljebb, mikor jön a kilakoltatási parancs. Egyszerűen nevetséges… jó példát mutat, tényleg.

3 hozzászólás
Nevotil

A lényeg a táncon van, azok pedig nekem tetszettek. A történet meglehetősen silány, de egy táncos filmet általában nem is azért nézek meg :D Akinek tetszett a Step up 2, azoknak ajánlom, főleg, hogy Moose az egyik főszereplő :D És végül majdnem az egész MSA csapat is megjelenik.
Amúgy szerintem se túl extra a 3D itt se, de néha azért nem jött rosszul.

fanta98

Ez a kedvenc részem. Amikor moziba láttam, csak ámultam és bámultam. Szerintem ebben a legjobb a koreográfia, látványos lett, és a történet sem volt unalmas. Na és a fények, meg a cipők…

agi89

Step Up óta, vagyis Channing óta nem habarodtam bele szereplőbe ennyire, mint Luke-ba (Rick Malambri).

Imádtam a cipőket. *-*

Ez volt az első 3D-s film aminél azt éreztem a végén, hogy megérte a moziba 3D-be megnézni.

kiruu 

A női színész és a szerepe halálra idegesített. Egyszer nézhető, látványos táncokkal. )

Koksa

Mi ez a sz*r?
Naiv, idilli, semmilyen.
Hova lett az első és második rész szintje? De tényleg? HOVA? Ez a sorozat leggyengébb része. Kár érte. Bár Moose-t szeretem :)

Zsu 

Talán meg kellett volna állnom a második résznél :D Szerintem ez a leggyengébb a három közül. De persze a táncok még mindig királyok! Nagyon tetszett az összes csatázós tánc jelenet.

krlany 

Ez egy kicsit gyérebb volt, mint az előzőek. Igazából a Fred Astaire-es rész volt belőle a legbájosabb. A többi táncbetét is jó, nyilván, de valahogy mintha karatefilmet néztem volna, csak táncba, vagy néha capoeira-t, ha érted, hogy mire gondolok. A koreográfiák bár nem könnyűek, és látványosak is ezerrel, de valahogy hidegek. A vízben tocsogást meg már az előző részben ellőtték. A jégkásás jelenet, viszont király.


Népszerű idézetek

barbymalik0112

És ha kinyitjuk a fülünket, talán meghalljuk, hogy mindannyiunkban ugyanaz a dal szól.


Folytatása

Összehasonlítás

Step Up


Hasonló filmek címkék alapján