All In (Step Up 5.) (2014) 120

Step Up: All In
112' · amerikai · dráma, romantikus 12

Camille, Andie, Sean, Moose, és az eddigi Step Up részek profi táncosai mind összegyűlnek, hogy bevegyék a Bűn Városát, a fényűző partyk, a csillogó show-műsorok, az éjszakai nyüzsgés fellegvárát. Ennyire közel még sosem jártak ahhoz, hogy valóra váltsák álmukat, és saját show-val lépjenek fel a… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Briana EviganAndie
Ryan GuzmanSean
Adam G. SevaniMoose
Alyson StonerCamille
Izabella MikoAlexa
Misha Gabriel HamiltonEddy
Karin KonovalAna
Stephen BossJason
Facundo LombardMarcos Santiago
Martín LombardMartin Santiago
Hirdetés

Kedvencelte 28

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nagggyon jók voltak a táncok és a zenék, de ezt már megszokhattuk a sorozattól.
Jó volt együtt látni a szereplőket is. Moose-t imádom ♥
Viszont Andie és Sean párosa nem kellett volna ide. spoiler

Törpillaa 

Imádom a zenét, a szereplőket, és a táncokat. Annyira jó volt látni az előző részekből, és az új részből a színészeket újra látni. Imádom Ryan Guzmant, Misha Gabriel Hamilton, Adam G. Sevani, Briana Evignan-t, és Facundo Marin Lombard fivéreket. Nagyon szeretem a táncos, zenés filmeket és Step Up az első a listán a kedvencek között. Imádom. :)

fanta98

Hááát ez mi a franc volt? :D
Eleinte örültem, hogy összerakják az eddigi részek főszereplőit, de miután megnéztem a filmet, rájöttem, hogy ez nagyon rossz ötlet volt… Moose-t eddig szerettem. Hát itt nem. Seant is bírtam. Na itt nem.
Tulajdonképpen az egész film a negyedik rész folytatása volt, csak pár régi szereplővel, de még így is hiányoltam például Tylert, vagy legalább Luke-ot.
Semmi újat nem tudtak már mutatni, minden tánc egyforma és unalmas volt, ráadásul sokszor a másik csapat sokkal jobb volt, mégsem ők nyertek. Alexandra (vagy mi a neve a műsorvezetőnek) nagggggyon idegesítő volt és néha fejbe csaptam volna, és a történet is elég gagyi lett. Ja és persze, amin nagyon kiakadtam: spoiler

dezirel

Imádom az összeset. Jók a zenék, nagyon jók a táncok. Nekem ennyi bőven elég,

Pennmenelien

Számomra ez már sehol nincs az 1. és 2. részhez képest. A zene sem.

Lilla99 

Kapott egy jó kis befejezést az egész sorozat. Tetszett, de hiányoltam a többi szereplőt. Persze a többségük itt volt, de ha már ez a vég akkor szerintem egy kis említést kaphattak volna a régebbi szereplők is, hiszen legalább egy-egy ember ismerte őket. Ennek ellenére tényleg nagyon jó volt és látványos.

viky0222

Az első dolog, ami tetszett, az az volt, hogy visszatértek a szereplők. Végre egyszer ismertünk szinte mindenki fontosat. Jó érzés volt őket együtt látni, de persze a többi volt főszereplőnek is örültem volna. A végső tánc nagyon király lett, a történet is jó, na meg a videó! Az a kedvenc részem. :)

Belle_Maundrell

Hát ez nem volt valami nagy durranás. Reménykedtem benne, hogy tetszeni fog, de majdnem annyira halálra untam magamat, mint a negyediken. Sean borzasztóan idegesített, a szereplők között nem volt kémia, Moose nyüglődése a tánc és a mérnökség között már rég fárasztó, Alexától meg fel akartam lógatni magamat, annyira irritált. Történet még mindig nincs, és rájöttem, hogy nem bírom ezeket a nagy világmegváltó gondolatokat. Oké, hogy szeretnek táncolni, de ne csináljunk már úgy, mintha abból normálisan meg lehetne élni. Ráadásul a harmadik óta valahogy az egész tök anyagias. Az önmegvalósítás nekem sokkal jobban bejött.
Ja, és még mindig úgy gondolom, hogy a 3D nem tesz jót ezeknek a filmeknek. Meg az sem, hogy megint minden olyan csilli-villi színes. Egyik táncjelenet sem maradt meg bennem, csak az a borzalmas tánctanár(?).

Lizi90

Sajnos ez most csalódás volt. :-( Nagyon szeretem a Step Up filmeket, de valahogy ebben a részben mintha hiányzott volna a kreativitás. Egy kicsit kaotikus volt, kényszeredett. Ez most nem volt az én ízlésem. :-/ Már nem emlékszem az előző részekre (na jó, de, a legelsőre, az első az felejthetetlen :-D ), a hozzászólásokból néztem meg ezt az Andie + Sean kapcsolati dolgot. Mivel nem rémlett, hogy az előzőkből ki kivel volt együtt, így majdhogynem tiszta lappal okés lett volna Andie és Sean kapcsolata, ennek ellenére az sem volt igazán hihető, mert hiányzott a kémia. Nagyon sajnálom, remélem a következő rész jobban sikerül, mert alapvetően roppant egyszerű, mégis szerethető az alapötlet. :-) Ja igen, és nekem miért nincs tehetségem vagy kellő lazaságom a tánchoz? Pedig de menő lenne! :D
Oh, majdnem elfeledkeztem a film egyik legfontosabb üzenetéről: Sose becsüld alá a cha cha táncosokat… xD


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján