All In (Step Up 5.) (2014) 140

Step Up: All In
112' · amerikai · dráma, romantikus 12

Camille, Andie, Sean, Moose, és az eddigi Step Up részek profi táncosai mind összegyűlnek, hogy bevegyék a Bűn Városát, a fényűző partyk, a csillogó show-műsorok, az éjszakai nyüzsgés fellegvárát. Ennyire közel még sosem jártak ahhoz, hogy valóra váltsák álmukat, és saját show-val lépjenek fel a… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Briana EviganAndie
Ryan GuzmanSean
Adam G. SevaniMoose
Alyson StonerCamille
Izabella MikoAlexa
Misha Gabriel HamiltonEddy
Karin KonovalAna
Stephen BossJason
Facundo LombardMarcos Santiago
Martín LombardMartin Santiago

Kedvencelte 31

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nagggyon jók voltak a táncok és a zenék, de ezt már megszokhattuk a sorozattól.
Jó volt együtt látni a szereplőket is. Moose-t imádom ♥
Viszont Andie és Sean párosa nem kellett volna ide. spoiler

Törpillaa 

Imádom a zenét, a szereplőket, és a táncokat. Annyira jó volt látni az előző részekből, és az új részből a színészeket újra látni. Imádom Ryan Guzmant, Misha Gabriel Hamilton, Adam G. Sevani, Briana Evignan-t, és Facundo Marin Lombard fivéreket. Nagyon szeretem a táncos, zenés filmeket és Step Up az első a listán a kedvencek között. Imádom. :)

christine 

Talán ez volt az egyik legkomplexebb az összes film közül. Ütős, látványos, a romantikus szál is viszonylag(!) rendben volt, és voltak mellékszálak is, amelyek szépen ki voltak teljesedve. Szuper volt ez is.

fanta98

Hááát ez mi a franc volt? :D
Eleinte örültem, hogy összerakják az eddigi részek főszereplőit, de miután megnéztem a filmet, rájöttem, hogy ez nagyon rossz ötlet volt… Moose-t eddig szerettem. Hát itt nem. Seant is bírtam. Na itt nem.
Tulajdonképpen az egész film a negyedik rész folytatása volt, csak pár régi szereplővel, de még így is hiányoltam például Tylert, vagy legalább Luke-ot.
Semmi újat nem tudtak már mutatni, minden tánc egyforma és unalmas volt, ráadásul sokszor a másik csapat sokkal jobb volt, mégsem ők nyertek. Alexandra (vagy mi a neve a műsorvezetőnek) nagggggyon idegesítő volt és néha fejbe csaptam volna, és a történet is elég gagyi lett. Ja és persze, amin nagyon kiakadtam: spoiler

evé

Imádom az összeset. Jók a zenék, nagyon jók a táncok. Nekem ennyi bőven elég,

Pennmenelien

Számomra ez már sehol nincs az 1. és 2. részhez képest. A zene sem.

futtetenne

Ez valami botrányosan rossz volt.
Általában nem kenyerem lehúzni alkotásokat és a földbe döngölni, de ez a film még a megnézése után eltelt több hét után is eszembe jut és felbosszant.

All star – az összes előző szériás sztár összehozása egy nagy fináléra, milyen jól hangzik. Én a 4. részt láttam régebben (a többit talán nem is vagy csak nem emlékszem), de lényegtelen, mert majdnem mindenkit a negyedikből hoztak vissza. De minek is? Mert mindenki más alá lett rendelve és a háttérbe tolva a (nem működő, erőltetett) románc miatt. Ezek a srácok remek táncosok, többen professzionálisak is, de papírmasé háttérdíszletté lettek redukálva, max egy klisés jellemvonással bírtak. És ez gyakran az üresfejűség volt. Méltatlan. They did them dirty. Egyedül Moose kapott több screentime-ot, gyanítom mert akkora fanfavorit, de ezek is csalódást keltettek.

A történet: egész jól indult, az auction résznél még fel is nevettem párszor, de aztán minden humor kiveszett a sztoriból. Az új menő táncverseny siettetettnek érződött, és elég hitetlennek is – az egy dolog, hogy mennyi realitása van, hogy dolgozó táncosok rögtön otthagynak csapot-papot amikor vmi idegen hívja őket a bizonytalan megélhetés felé, de maga a verseny is nagyon gyorsan lett levezényelve és szinte semmit sem tudtunk a résztvevőkről, akik mellesleg jobbak is voltak, mint Sean csapata… A románc borzasztóan kínos volt, minden kémia nélkül, rossz volt nézni. Meg szerintem nem is illettek egymáshoz és furcsán gyorsan haladtak a „kapcsolatukban”.

Koreográfiak: hatalmas csalódás. Végig azon gondolkoztam: ennek a filmnek nem volt büdzséje??! Végig takaréklángon égett, unatkoztam és erősen szembetűnő volt, hogy minden más csapat mennyivel jobb a koreográfiája. Aztán a fináléban kiderült, hogy ide tartogatták minden pénzüket, ott aztán mindent odavágtak, amire csak gondolni tud az ember. Tényleg látványos volt, viszont szerintem már giccsbe lendült át a végén. Arról meg nem is beszélve, hogy spoiler A film végén felmentem youtubera, hogy megnézzem Moose táncjeleneteit – én hallucinálok-e vagy a 4. részben tényleg mérföldekkel jobban voltak megkomponálva a táncjelenetek – és igazam volt. Zseniális (és baromi kreatív) táncbetétekkel volt az tele, mi történt hát itt?? Még mindig keresem a választ.

Pozitívumok: azért próbálom mindig kiemelni a film erényeit is, hogy ne legyek egyoldalú.
– a végső táncjelenet ütős volt
– tetszett, ami a show szervezőjéről kiderült spoiler
– aranyos volt Moose nagyszüleivel (?) a kis táncolós jelenet
– örültem, hogy Moose és a barátnője együtt maradt a 4. rész óta, cukik voltak. Moose önmagában is cuki pasi, aki baromi jól néz ki :D

De ennyi volt a jó, összességében inkább unalmas, bosszantó és kissé cringe.
Aki Step Upot akar nézni, annak inkább a 4. részt ajánlom, jobban megéri.

Lilla99 

Kapott egy jó kis befejezést az egész sorozat. Tetszett, de hiányoltam a többi szereplőt. Persze a többségük itt volt, de ha már ez a vég akkor szerintem egy kis említést kaphattak volna a régebbi szereplők is, hiszen legalább egy-egy ember ismerte őket. Ennek ellenére tényleg nagyon jó volt és látványos.

viky0222 

Az első dolog, ami tetszett, az az volt, hogy visszatértek a szereplők. Végre egyszer ismertünk szinte mindenki fontosat. Jó érzés volt őket együtt látni, de persze a többi volt főszereplőnek is örültem volna. A végső tánc nagyon király lett, a történet is jó, na meg a videó! Az a kedvenc részem. :)


Hasonló filmek címkék alapján