Lovely Complex (2007–2007) 74

Koizumi Risa egy gimnazista lány, aki a maga 172 centijével kitűnik az átlagos magasságú lányok közül. Ha ez nem lenne elég, a kettes osztályba jár egy srác, Atsushi Otani, aki szintén efféle problémákkal küszködik, csak pont az ellenkezőjével. Ő a maga 156 centijével jóval alacsonyabb, mint az… [tovább]

Képek 12

Szereposztás

Okamura AkemiKoizumi Risa (hang)
Nagata AkiraOtani Atsushi (hang)
Higashi SaoriIsihara Nobuko (hang)
Kojima KazukoTanaka Chiharu (hang)
Onosaka MasayaFukagawa Haruka (hang)
Matsuoka YukiKanzaki Mayu (hang)
Suwabe Jun'ichiMaitake Kuniumi (hang)
Araki KaeYoshioka Mimi (hang)
Shimowada HirokiKohori Kazuki (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 48

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Andi

Első animem amit befejeztem.A legjobb! ♡ Annnyira aranyos és vicces jelenetek vannak benne, hogy egyszerre sírtam és nevettem.Úgy néztem volna még!

NaNa_88 

Ez az egyik legimádnivalóbb anime, amit láttam. Vicces, romantikus, rózsaszín, helyenként sötétebb fellegekkel. De a viharfelhők ellenére is a pozitív töltete maradt meg bennem.
UMIBOZU!!! XD

Dreamborder

Nagyon édes ez az anime! :) Az a fajta, amit jórészt végigmosolyog az ember, sokszor hangosan nevet rajta, de néha a szíve is belefacsarodik. :) Azért megbújik egy-két tanulság is a 24 részben, például Risa végtelen kitartása, amivel végül célba ér. Igaz, ebben sokat segítenek a barátai is.
Ha már itt tartunk, jó kis karaktereket rajzoltak meg a történethez, mindenki kis szimpi volt.
Risa és Otani hihetetlen párost alkotnak. Azonnal belopják magukat az ember szívébe. Annyira egyértelmű már az elején is, hogy a külső jegyek ellenére abszolút illenek egymáshoz. :)
Egyedüli negatívum számomra az volt, hogy sokáig hagyták a lányt szenvedni, kicsit sok volt a sírás, spoiler
Szóval ez most nagyon jól esett. Már nagyon régen láttam ezt az animét, nem is emlékeztem, hogy ilyen aranyos. :)

4 hozzászólás
Ad3lka

Felejtős, de nagyon aranyos volt. Kikapcsolódásnak tökéletes. Értékelem, hogy tényleg foglalkozott a magasság-kérdéssel, mert valós probléma, annak ellenére, hogy nem kéne annak lennie. Nagyon bírtam a szereplőket, főleg Risát, imádom az ilyen csélcsap-hangos főhősnőket. Első kézből nem tudok nyilatkozni a japán középiskolai életről, de azt nagyon élveztem, ahogy ez az anime bemutatta.

Lexy

Abszolút kedvenc, minden egyes percét imádtam. Ez az egyetlen olyan anime, ami képes volt egyszerre megsiratni és megnevettetni. Soha nem fogom elfelejteni azt a rengeteg örömteli pillanatot, amit szerzett számomra. :)

Corvus_CoRex 

Nem bírom a szerelmes dolgokat, de ez tetszett! :) Izéke volt a kedvencem… a másik alacsony srác. :)))

nikol_24

Aranyos kis anime, nagyon vicces jelenetekkel.Mélyén a szívembe véste magát.

h_grett

Nem emlékszem hány részt láttam belőle, és bár a szereplők viccesek, nekem nagyon nem jött be :( Majd talán egyszer újra nekifutok.

Fummie

Nagyon cuki volt, két idióta főszereplővel. Otani kb egy zsák krumpli szintjén van, Risa meg kicsit szerencsétlen, de mindkettejüket lehet szeretni. Főleg, ha elkezdenek vitatkozni. Sokat nevettem rajta. A történettől alapvetően nem kell sokat várni, de jól működik.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján