Kamisama Hajimemashita (Kamisama Hajimemashita 1.) (2012–2012) 58

Kamisama Kiss · 神様はじめました
25' · japán · animációs, romantikus, vígjáték, sorozat, anime 13
1 évad · 13 rész

Történetünk hősnője a szegény sorban élő *Momozono Nanami*, aki egy napon arra ér haza, hogy szerencsejáték-függő apja lelépett otthonról, tetemes adósságot és dühös behajtókat hagyva hátra maga után. Nanami még aznap este fedél nélkül, kilakoltatva találja magát, és jobb híján a parkban készül… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Mimori SuzukoMomozono Nanami (hang)
Tachibana ShinnosukeTomoe (hang)
Okamoto NobuhikoMizuki (hang)
Kishio DaisukeKurama Shinjirou (hang)
Ishida AkiraMikage (hang)

Kedvencelte 45

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Yuuko

Imádtam! Egyszerűen Nanami és Tomoe is olyan cukik. Az alapsztorit is imádom, a karakterdizájnt is, a zenéit – az OP és az ED is nagyon jó, a karaktereket, a humoros szituációkat, mindent. Már az első résznél beszippantja az embert.

Netta88 

Nagyon szeretem ezt az animét. Aranyos, vicces, néha drámai, de sose merül el benne igazán, mindig megmarad bájosnak. A történet nem világmegváltó, de nem is az a célja mégis nézeti magát. A karakterei néhány mellékszereplő kivételével egytől-egyig szerethetőek. Természetesen az én kedvencem közülük Tomoe, aki cinikusnak mutatja magát, emiatt néha meg lehetne ütni, de hamar kiderül, hogy az csak álca, valójában törődik a környezetében levőkkel, főleg Nanamival. :) Nem is értem, miért lepi meg, hogy a lány beleszeret. ^^" Kuramát és Mizukit is minden újranézés alkalmával egyre jobban megszeretem, és természetesen Nanamit is. :) Az anime ostja illetve openingje és endingje pedig nagyon jó, illik az animéhez olyan bájos mindkettő. Külön tetszik az spoiler
Nagy kedvenc az anime, és nem először látom, de ennek ellenére még jó párszor újra fogom nézni. :)

Krisztina_Kállai 

Nagyon klassz kis történet, imádnivaló főszereplőkkel és imádnivaló mellékszereplőkkel. Kedvencem természetesen Tomoe (főleg hosszú hajjal <3 :D) de ahogy halad a történet a többiek is mind az ember szívébe lopják magukat. Jöhet a folytatás :)

p_LillaRéka 

Ez még mindig annyira jóóó*__* Imádom ezt az animét úgy ahogy van az egészet. A történetet, a zenéket, a humorát, de leginkább a szereplőket. Szerintem senkinek nem fogok meglepetést okozni azzal, hogy természetesen nekem is Tomoe az abszolút kedvenc. Soha nem is csodálkoztam azon, hogy Nanami milyen gyorsan beleszeretett Tomoeba, az lett volna a nagyon furcsa ha nem így történik :D Most nem is akarok elkezdeni áradozni arról, hogy mennyire imádom, mert annak sosem lenne vége XD Aki ismeri őt az tudja nagyon jól, hogy lehetetlenség nem imádni.
Nanamit is nagyon szeretem. Mindig olyan kedves, bájos és jószívű, őt is nem lehet nem szeretni.
A másik nagy kedvencem Kurama. Mindig annyit nevetek rajta és imádom mikor megjelenik, közben pedig szól a háttérben a zene nagyon menő na:DD
Nagyon nagy kedvencem ez az anime, és tényleg bármikor és bármennyiszer újra tudnám nézni, mert ezt a bagázst képtelenség megunni. :)

kitti0824

Másodszori megnézésre is imádtam ezt az animét. Ja, és szerintem ez az első, hogy valaminek tetszik az openingje és endingje is. Nem rémlik, hogy ilyen lett volna már. O.o De itt nagyon el van találva mindegyik. Olyan kis bájosak.
A sztori eléggé kiszámítható, de szerintem ennek ellenére is szerethető.
Nagyon vicces volt. A mellékszereplők is szerethetőek voltak. Főleg Kurama. Eleinte akárhányszor megjelent, jött vele a zene :DxD Azt, amikor ő énekelte az endinget, azt különösen imádtam.
A rajzolása is nagyon szép volt szerintem. Nanami nagyon szép lány. Tomoe meg..hát ő Tomoe. >< Szerintem minden résznél megemlítettem mennyire imádom xD Hosszú hajjal.. Hajajajj *-*
Az különösen tetszett, hogy a kiszámíthatósága ellenére azért a karakterek változtak. Szóval azért nem volt teljesen sablonos.. spoiler
Sok dolog viszont nem derült ki, amire kíváncsi voltam. Remélem a 2. évadban választ kapok rájuk.

IBagci 

Egy nagyon kiváló anime. Remek zenével, hangokkal, képi világgal és történettel.
A karakterek szerethetők, főleg a fiúk.
Szóval köszönöm az ajánlást @Netta88 <3
Kicsit aggódtam, hogy hogy fog tetszeni, de a második rész után kenyérre lehetett kenni, olyan édes ez az anime. Tomoe az a jégherceg, akit még én is tudtam kedvelni, hiszen nagyon jól néz ki, nagyon jók a beszólásai és mellette belül még törődik is Nanami-val.
Nanami meg a másik kedvenc. Ritkán kedvelek kifejezetten női karaktereket, de ő nagyon szeretnivaló és talpraesetten is esetlen lány.
Mizuki igazi kígyó ugyan, de érthetőek a tettei, már alig várom a furulya-koncertjét XD
Kurama pedig…. A legjobb. Nem bírom a rossz fiú karaktereket, de ő megvett magának. Szerethető, vicces, picit hirtelen és szép.
spoiler
Mikage kicsit kérdőjeles számomra, de a következő évadokban bizonyára jobban megismerem a tettei okát

1 hozzászólás
Tori_Kagome 

Kicsit másmilyen animére számítottam, de egyáltalán nem volt rossz.
Egy egyszerű, mégis nagyon szórakoztató romcom. Vannak benne drámaibb részek is, de inkább a vígjáték vonalon marad.
Tomoe lett a kedvencem mily meglepő xD, megtetszett a goromba, mégis kedves személyisége. Mizukit is megkedveltem, annak ellenére, hogy az elején csak egy ütnivaló hülyének tűnt (mondjuk a végén is az volt xD).
Bájos, vicces anime volt, jöhet a második évad! :D

Baly 

Az első rész annyira nem győzött meg, hogy elgondolkodtam, kell-e ez nekem.
De nagyon kellet :D Hamar szerethető karakterek, tipikus romantikus vígjáték, könnyed anime és imádom az ayakashikat! ^^

Mj26

Huh… Mit is említhetnék meg… Nos kezdjük ott, hogy az alap története valami nagyszerű, de komolyan valami zseniális, és ahogy ezt megvalósították… A grafika a zenék a karakterek személyisége, mind-mind nagyszerű. +megemlítendő, hogy ez volt az első anime amit megnéztem, szóval elég elfogult vagyok ezzel a sorozattal.
Összességében ez egy nagyon aranyos anime <3
Csak ajánlani tudom. Ez a 10 csillagból 11-et érdemelne.

Serafina_Darion 

Imádtam minden pillanatát ennek az animének.
A zenétől kezdve, a karaktereken át, a történetig, mind tökéletes volt. Ez az az anime, amiből ha lenne ezer rész akkor azt nézném folyton. Mert bár ott van Inuyasha, de a legtöbbször csak forgatom a szemem, és totál lassan haladok vele. De itt van ez a gyöngyszem, ami elérte, hogy addig nézzem, amíg vége nem lesz és aztán egyből újra kezdjem az egészet. Magába szippantott és nem engedett. Pont ezt kellett a kiéget, zavaros lelkemnek, ez a tiszta, egyszerű történet, ezekkel a színes személyiségekkel. Minden benne van, amire most szükségem van.


Népszerű idézetek

Baly 

Kurama: Ha valaha is isten leszek, megparancsolom neked, hogy dögölj meg.
Tomoe: Jó tudni, hogy nagyratörő álmaid vannak.


Folytatása

Összehasonlítás

Kamisama Hajimemashita


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján