Kamisama Hajimemashita (Kamisama Hajimemashita 1.) (2012–2012) 52

Kamisama Kiss · 神様はじめました
25' · japán · animációs, romantikus, vígjáték, sorozat, anime 13
1 évad · 13 rész

Történetünk hősnője a szegény sorban élő *Momozono Nanami*, aki egy napon arra ér haza, hogy szerencsejáték-függő apja lelépett otthonról, tetemes adósságot és dühös behajtókat hagyva hátra maga után. Nanami még aznap este fedél nélkül, kilakoltatva találja magát, és jobb híján a parkban készül… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Mimori SuzukoMomozono Nanami (hang)
Tachibana ShinnosukeTomoe (hang)
Okamoto NobuhikoMizuki (hang)
Kishio DaisukeKurama Shinjirou (hang)

Kedvencelte 42

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Baly 

Az első rész annyira nem győzött meg, hogy elgondolkodtam, kell-e ez nekem.
De nagyon kellet :D Hamar szerethető karakterek, tipikus romantikus vígjáték, könnyed anime és imádom az ayakashikat! ^^

Mj26

Huh… Mit is említhetnék meg… Nos kezdjük ott, hogy az alap története valami nagyszerű, de komolyan valami zseniális, és ahogy ezt megvalósították… A grafika a zenék a karakterek személyisége, mind-mind nagyszerű. +megemlítendő, hogy ez volt az első anime amit megnéztem, szóval elég elfogult vagyok ezzel a sorozattal.
Összességében ez egy nagyon aranyos anime <3
Csak ajánlani tudom. Ez a 10 csillagból 11-et érdemelne.

kriszmanesz

azt hiszem, már az első rész után biztos voltam benne, hogy új kedvencet avatok :3
amikor évadmaratont tartok, a második résztől általában átugrom az opening és az ending számokat, de ennél a sorozatnál élvezettel hallgattam. nagyon eltalálták mindkettőt.
a történet szép kerek. a karakterek nagyon jól eltaláltak, jó ritmusban hozzák be az újakat, kapunk háttértörténetet – nem sokat, de éppen elég, hogy megértsük ki-mit-miért csinál – és egyszerűen minden a helyén van. a rajzolás gyönyörű, a szentélyek, kamik és szellemek világa érdekesen fonódik össze a 17 éves főhősnő középiskolai életével, haláliak a poénok és imádom a fejeket, amik „ezzel járnak” :D és persze ott van a románc Nanami és Tomoe között – utóbbi rókát egyszerűen imádom –, amit epizódról epizódra követhetünk, szépen, lassan fejlődik, és szerencsére nem ér véget az évaddal – bár az is nagyszerűen van lezárva. szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.

1 hozzászólás
Serafina_Darion 

Imádtam minden pillanatát ennek az animének.
A zenétől kezdve, a karaktereken át, a történetig, mind tökéletes volt. Ez az az anime, amiből ha lenne ezer rész akkor azt nézném folyton. Mert bár ott van Inuyasha, de a legtöbbször csak forgatom a szemem, és totál lassan haladok vele. De itt van ez a gyöngyszem, ami elérte, hogy addig nézzem, amíg vége nem lesz és aztán egyből újra kezdjem az egészet. Magába szippantott és nem engedett. Pont ezt kellett a kiéget, zavaros lelkemnek, ez a tiszta, egyszerű történet, ezekkel a színes személyiségekkel. Minden benne van, amire most szükségem van.

Horváth_Kata

Egyik örök kedvencem, nem csak mert youkai-ok vannak benne és mert bishounen hanem mert amúgy is. Remek opening és ending, szerethető karakterek és vicces szituációk.


Népszerű idézetek

Baly 

Kurama: Ha valaha is isten leszek, megparancsolom neked, hogy dögölj meg.
Tomoe: Jó tudni, hogy nagyratörő álmaid vannak.


Folytatása

Összehasonlítás

Kamisama Hajimemashita


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján