High School D×D (High School D×D 1.) (2012–2012) 9

Hyoudou Issei egy másodéves középiskolás, aki hihetetlenül perverz és folyton fantáziál különféle dolgokról. Addig él nyugodt életet, amíg egy lány, Amano Yuma randira nem hívja. Sajnos azonban kiderül a randi alkalmával, hogy Yuma egy bukott angyal (fallen angel), aki csak megölni akarja… [tovább]

Szereposztás

Hikasa YokoRias Gremory (hang)
Kaji YukiHyoudou Issei (hang)
Itou ShizukaHimejima Akeno (hang)
Taketatsu AyanaToujou Koneko (hang)
Asakura AzumiAsia Argento (hang)
Nojima KenjiKiba Yuuto (hang)
Nishi AsukaRavel Phenex (hang)
Suwabe JunichiLucifer Sirzechs (hang)
Tachiki FumihikoDdraig (hang)
Nabatame HitomiRaynare (hang)

További szereplők

High School D×D (2012–2012)
Forgatókönyvíró

További stábtagok

Gyártó
TNK

Kedvencelte 4

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Chriss 

Erotikus animét még nem igen láttam, talán csak a Queen's Blade-t, de az a mellméretek eltorzítása miatt annyira nem nyerte el a tetszésem. Pontosan ezért kicsit félve kezdtem bele ebbe a történetbe. Aztán jött a kellemes csalódás, ugyanis, bár tartalmaz ecchi jeleneteket, mégsem úszik el a történet a túlfűtött erotika irányába. A pajzán bevállalós képkockák nem nyomták el a sztorit, maradt hely a kalandnak, izgalomnak, drámának és vígjátéknak, sőt a jellemfejlődésnek is bőven. És még az arányokkal sem volt gond, a mellméretek még belefértek az ízléses és elfogadható keretek közé.
Mi tagadás, melegem lett egykétszer, miközben néztem, de hát ez egy ilyen zavarbahozós anime, ahol a karakterek minket, egymást és önmagukat is elpirulásra késztetnek. A személyiségfejlődésre szükség is volt, mert a főszereplő srác, Issei-kun egy tahó, buta perverz kukkoló történetünk elején, és a meztelen melleken kívül más nem érdekli. Aztán mikor gyökeres fordulat áll be életében, kénytelen pórázon tartani perverz fantáziáját, és felnőni önmagához. Rias Gremory a démon királylány, nem mellesleg a Természetfeletti klub elnöke azonnal elnyerte szimpátiámat. Amint szárnyai alá veszi ezt az idiótát, a gyerek lassan, de bizonytalanul kezd megváltozni, de azért tényleg nem sieti el. Démonként kicsit többször akarják meggyilkolni, mint mikor még egy egyszerű kis kretén volt. Én akkor vettem észre rajta a jellemváltozás jeleit, mikor megismerkedik Asiával. A démon-klub sakkjátszma-szerűen épül fel, melynek tagjai: Koneko, egy badass, csendes, de pokolian erős loli, Akeno, a kicsit pszichopata alelnök, a naiv, csupaszív Asia, Yuuto, a bishounen lovag, Rias Gremory, a démon hercegnő, és Issei, a „legerősebb paraszt”.
Nagyon tetszett, hogy a fő történetvonal osztályozó-játszma küzdelme is a sakk szabályainak megfelelően zajlott, teljesen jól felépített stratégiákkal. Ellenségnek itt is kell lennie, és akad is az ördögűzők és a bukott angyalok személyében. Ám arról, hogy ki a gonosz ebben az animében, a démonok, vagy a szent fénylándzsát birtokló, bukott angyalok és az elborult agyú szadista pap-ördögűző? A származásáról nem tehet senki sem, és ezt Rias Gremory ki is fejti. Az ő kis csapata békésen élni mindennapjait, és a segítő szándéknak sincsenek híján, persze egyikük-másikuk jól leplezi ezt tsundere beütéssel. Miután Issei agyában realizálódik, hogy a női melleken innen és túl is van élet, kezd nyitottabban viszonyulni a világhoz. Azonban nagyon tud bosszantani az ügyetlensége, bár mégis reális, hiszen újdonsült démonként még fogalma sincsen erejéről és korlátairól. A vége felé már kezdtem őt elfogadni, azt túlzás lenne állítani, hogy megszerettem, de legalább már nem utáltam :) Sőt, a zárlatban már némi szimpátiát és rokonszenvet is felébresztett bennem. Végre a becsület, ragaszkodás és hűség is beköltöztek a szívébe. Rias Gremory szerintem bölcs és megfontolt vezető, aki törődik a társaival. Bár hivatalosan mindenki a szolgája a group-ban, ő mégis barátként kezel mindenkit. Felharagítani nem jó egyik démont sem, mert tudnak tombolni, senkit ne tévesszen meg a szelíd, bájos megjelenés.
Azért lett kedvenc, mert többet adott, mint amennyit vártam. A sikamlósság mellé befért a mondanivaló is, szép kerek történettel együtt. Az ecchi, még ha pirulásra is késztet, nem volt túltolva. A karakterek érdekesek, és mindegyiküket meg lehet kedvelni. A hárem király komplexusos Issei-t kicsit nehezebben, de ő sem reménytelen. Az animáció szépen kidolgozott, CGI-mentes, az opening és az ending is nagyon dallamos. Főként az utóbbi. Én ajánlom mindenkinek :)

2 hozzászólás
MewIchigo_Fan_Daniel 

Bolond egy anime volt, de tetszett. Az elején azt mondtam még, hogy egy tipikus hárem anime, de valamivel több lett ennél. :)
A karakterek gyönyörűek (természetesen a leányzókra gondolok itt) és mindegyikőjükhöz illik a karaktere, személyisége. :)
Kíváncsi leszek a következő évadra. ^^


Folytatása

Összehasonlítás

High School D×D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján