Beugró (2007–2017) 96

Improvizációs helyzetgyakorlatok
Négy szereplős színházi játék, humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. A játszó színészek – Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter, Szabó Győző – és a műsorvezető, Novák Péter színházi környezetben,… [tovább]

Képek 18

Szereposztás

Novák Péterönmaga
Pokorny Liaönmaga
Kálloy Molnár Péterönmaga
Rudolf Péterönmaga
Szabó Győzőönmaga
Debreczeny Csabaönmaga
Ruttkay Lauraönmaga
Molnár Áronönmaga
Hajós Andrásönmaga
Tompos Kátyaönmaga

További szereplők

Kedvencelte 51

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

A legjobb és legérdekesebb műsor, amit valaha vetített itthon a televízió. Eszméletlen szórakoztató volt, nagyon tehetséges és sokoldalú színészeket ismerhettünk meg, ráadásul szerintem elég sokat lehetett tanulni belőle. A kezdő gárda volt a legjobb; közülük Rudi és Peti az abszolút favorit, de én nagyon szerettem azokat a részeket is, amelyekben szerepelt Debreczeny Csaba. Néha a meghívott színészek nagyon nem találták magukat, de mindent összevetve minőségi és humoros volt, amin a mai napig ugyanolyan jókat tudok nevetni.

Lilla99 

Olyan „sorozat”, inkább tévés műsor, ami már az első alkalommal, amikor láttam (jó pár újranézéssel ezelőtt) belopta magát a szívembe. Hihetetlenül jó az alap négyes felállás, illetve hozzájuk Novák Péter mint műsorvezető. Szerintem igazából a harmadik évadtól kezdve érett be a történet. Addigra már a színészek is összeszoktak, és minden rész sírva nevetős volt. Utána Debreczeny Csaba is jó tiszteletbeli taggá vált a csapatban. Nincs kedvencem közülük, mindenkit imádok. Mai napig szinte minden 2. évben újranézem, viszont szerintem nem telik el úgy hónap, hogy ne idéznék belőle valamit, vagy néznék meg egy jelenetet. Sajnálom, hogy tv-ben már nem adják, viszont ha jól tudom a Játékszínen még mindig tartanak előadásokat. Életcél hogy arra eljussak, bár már azok sem ugyanazok, mert rengeteg új ember van, ahogy már az utolsó évadokban a Beugró Pluszban is volt. Ennek ellenére egy szuper humorforrás bármilyen napra. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Zakuro 

Az egyik legjobb műsor, amit tévében láttam – kár, hogy rövid folytatás után most ismét szünetel, de remélem, még visszatérnek. Nagy kár lenne érte.
Ruttkay Laurát leszámítva (aki hál' istennek, nem szerepelt sokáig), az összes színész remek. A kedvencem Kálloy Molnár Péter, de a többiek is kiválóak. A játékok közül volt egy-kettő, amit nem szerettem, de a többség (ismételten és sokadjára) szuper – meg úgy általában, az egész olyan jól kitalált, ötletes és nem mellesleg rohadt vicces. Mostanában, a vizsgáim közt ezzel relaxáltam, de akárhányszor rossz kedvem van, ennél kötök ki; egy-két videó és máris minden sokkal szebb :3

Timi98 

Az egyik leghumorosabb műsor, amit valaha láttam. :)
Nagyon szórakoztató.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Lia: Este 8 órakor történt a haláleset. Előtte…
Peti: Akkor még élt. Így szokott lenni.
Rudi: Igen, őszintén szólva ez egy vízválasztó. Van egy pont, amíg él az áldozat, és utána már nem él, onnantól kezdve áldozat. Addig nem is hívjuk áldozatnak.
Peti: 20 óra 40-kor mire lettek figyelmesek?
Rudi: Arra, hogy már nem él. Abból gondoltam, hogy halott volt.

Bogesxd 

Ez a pajkos kis Somoskői fantáziájában egyfajta anyakomplexussal átitatott freudi pszichodrámának Allan Poe-s, Edgar Allan Poe-s 'Hol a holló, jaj de kár' hangulatot szülő kafkai mitikus, ugyanakkor mégis összefogott, talán kicsit kaotikus (amit mondok).

5. évad . rész
Bogesxd 

Szóljon hangosan az ének, hogy mondjam meg néked, hogy nem főzöl jól?

4. évad 3. rész
Zakuro 

Pokorny Lia: Ki rontja el a házasságunkat? Ugye, mi nők azt gondolnánk, hogy a férfiak – ebben teljesen igazunk van!

Bogesxd 

Rudi: Átlátok rajtad!
Lia: Rajtam? De hát én olyan vagyok, mint egy nyitott könyv.
Rudi: Hát ezért látok át rajtad.

4. évad 4. rész
Hudoy

Rudolf Péter: -(…)Van-e a legnagyobb bálnánnál nagyobb bálna?
Kálloy Molnár Péter: -Ööö..Van!
Rudolf Péter: Hogy hívjuk?
Kálloy Molnár Péter: – A zombibálna!
Pokorny Lia: -Zombálna! Ezért alakult ki a zabálna, zombálna!

3. évad 3. rész
Bogesxd 

Ne érj hozzám, klimaxos pocok!

4. évad 4. rész
Zakuro 

Kálloy Molnár Péter: Mondták magának, hogy milyen szép a szeme? És hogy semmi több?

Zakuro 

*Távkapcsoló*
Kálloy Molnár Péter: Don Miguel de Cervantes Ócska-Rozzó… Mit gondolsz?
Szabó Győző: Mit akarsz te tőlem?!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján