A mi kis falunk (2017–) 267

Our Little Village
45' · magyar · vígjáték, sorozat !
6 évad · 90 rész

A sorozat egy kis falu, Pajkaszeg hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy embereket is gyógyító állatorvos és egy… [tovább]

magyar
magyar

Képek 47

Szereposztás

Csuja ImreKároly, a polgármester
Reviczky GáborDoktor, az állatorvos
Bánki GergelyLaci
Lengyel TamásGyuri
Bata ÉvaTeca
Szabó GyőzőStoki, a rendőr
Udvaros DorottyaKati
Lovas RoziErika
Schmied ZoltánPap
Debreczeny CsabaSzifon

További szereplők

Kedvencelte 145

Várólistára tette 126


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Nem szoktam magyar sorozatokat nézni, és igazából ezt sem terveztem, viszont egyáltalán nem bántam meg. Magamtól sosem néztem volna meg, de a tesóm és a barátja állandóan azon vitatkoztak, hogy A mi kis falunk vagy a Drága örökösök a jobb sorozat, és mindketten engem bíztattak, hogy nézzem meg az ő kedvencüket. Azt kell mondanom, hogy a tesóm pártjára állok, mert imádom!

Imádom, pedig nem hittem volna. Rengeteget nevettem minden részen, mindenki hatalmas arc – kedvenceim a Pap, a Doki és a Polgármester xD –, és a színészek is nagyon jók. Mondjuk alapból nagyon szeretem Reviczky Gábort a Zimmer Feri kettőt gyakorlatilag a szomszédban forgatták, omg, kár, hogy akkor még csak nyolc éves voltam…

3 hozzászólás
Kemiviki 

1. évad: Meg kell vallanom, kellemeset csalódtam, mert nem gondoltam, hogy tetszeni fog. Nagy kedvencem lett a Pap, Szifon, Teca, Gyuri, Stoki meg Doki. Remélem még terveznek készíteni hozzá pár részt.
2. évad: Összességében ez is egy király évad lett. Beleszerettem ebben a sorozatba teljesen. Egyedül azt sajnálom, hogy Szifon párkapcsolatával nem kezdtek semmit, pedig eléggé komoly téma ez, és szerintem jó lett volna behozni a képbe.
Még mindig Teca a királynő! :) A közmunkások pedig szokásukhoz híven nagyokat alakítottak ebben az évadban is.:)
3. évad: Még mindig csak dicsérni tudom a sorozatot :) Egyre jobb és jobb :)
4. évad: Volt 1-2 jó rész az évadban, de sajnos a legtöbb eléggé gyengére sikerült. Már nem csalt miden este a TV elé, sőt sokszor azt is elfelejtettem hogy jöttek ki új részek :/
Folytatni fogom, de már egyáltalán nem azzal a hévvel amivel az első három évadot vártam és néztem.

3 hozzászólás
dulkap 

Én nagyon kellemesen csalódtam ebben a sorozatban. Simán megnéztem volna még belőle több részt. Van egyfajta retró hangulata mind a történetnek, mind a hangulatának, olyan ami akár 20 éve is készülhetett volna. Jól kiválasztott színészek, szerethető karakterek és könnyed poénok, anélkül, hogy nagyon erőltetett lenne. Én várom a folytatást.

DittaV 

Az első három évad nagyon rendben volt, de negyedik és ötödik már nem annyira. Remélem, a folytatásra kicsit összekapják magukat, mert ez egy nagyon szerethető sorozat.

UViki 

Magyar sorozathoz képest elég jó, hatalmas poénok vannak benne és viszonylag jó színészek is.
Sajnos már az összes részt végig néztem anyaekkal, de szívesen venném a további folytatást is.

perpetua

A Válótársak évadzárója után pont szomorkodtam, hogy mit nézek csütörtök esténként, aztán kiderült, hogy jön egy másik magyar sorozat, kapott egy esélyt, és egyáltalán nem bántam meg. :) Volt egy-egy picit unalmasabb rész az évadban, de összességében nagyon szerettem és sokat nevettem. Azért egyértelműen a 8. rész volt a legjobb, az volt a legszürreálisabb, de egyben a legviccesebb is. Alig várom a folytatást. :)

eve58 

Végre egy szellemes magyar vígjátéksorozat :)

Cholito

Imádom! :) Kicsit beteg, de hát na! Ilyenek vagyunk, mi magyarok! :)

petronella10

Meg sem tudom mondani, hogy mikor láttam teljes egészében akár filmet, vagy akár sorozatot. Áh, nekem ilyenre egyáltalán nincs időm mostanság :D És hát szóval az úgy kezdődött, hogy Párom elkezdte nézni, és mutatott belőle egy részt (kamionos részt, amit a kamion miatt mutatott, hogy megismerem-e, melyik cég :D) és belenéztünk. Na, innentől kezdve nem volt megállás :D Végignéztük az összes részt, és hát eszméletlen :D Meg lehet most kövezni, de én soha nem szerettem a magyar filmeket, és nagyon sok alapműveltségi darab hiányzik is, de ez valami fenomenális egy sorozat lett. Végig szakadtam a röhögéstől. Nagyon jól megírták a szerepeket, és a színészek pedig nagyon jól játszanak :) Esküszöm néha mintha magamat látnám Erikában :D (esküvős részek, és a kis kosztümös megjelenések a melegítő után :D) És plusz pont, hogy tényleg létezik ez a kis falu :) Alig várom a következő évadot :) :)


Népszerű idézetek

Krenai 

Új járda? Fölösleges fényűzés. A rossz járdának van előnye. Esünk, kelünk, egymásba kapaszkodunk. A rossz járda közösséget kovácsol!

1 hozzászólás
Kemiviki 

Pap: Ki akarjátok használni, hogy szorult helyzetben van? Ez nem helyénvaló!
Gyuri: Miért, és a keresztény dalok illegális letöltése, az helyénvaló?

Krenai 

Pap: Miben segíthetek, fiam?
Gyuri: Fiam? Na, dehát osztálytársak voltunk!

Viktória_Erdei 

Annak a nőnek óriási hatalom van a kezében! Sört csapol!

dorinasenkar

Károly, a polgármester: Miért vagy olyan biztos benne, hogy el akar jegyezni? Letérdelt?
Erika: Nem. Bár kicsit megroggyant.
Károly: Hát, lehet, hogy ízületi kopása van.

Kemiviki 

A cölibátust kellett volna megszüntetni, nem az inkvizíciót…

Pikachu 

Károly: Stoki, te egész normális fickónak tűnsz, csak aztán mindig megszólalsz.

NaNa_88 

Gyuri: Nem veszekszem, csak mondom, hogy nekem van igazam.

2. évad 3. rész – A karantén
1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján