A mi kis falunk (2017–) 192

Our Little Village
45' · magyar · vígjáték, sorozat
4 évad · 51 rész

A sorozat egy kis falu, Pajkaszeg hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy embereket is gyógyító állatorvos és egy… [tovább]

magyar
magyar

Képek 18

Szereposztás

Csuja ImreKároly, a polgármester
Reviczky GáborDoktor, az állatorvos
Bánki GergelyLaci
Lengyel TamásGyuri
Bata ÉvaTeca
Szabó GyőzőStoki, a rendőr
Udvaros DorottyaKati
Lovas RoziErika
Schmied ZoltánPap
Debreczeny CsabaSzifon

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 109

Várólistára tette 113


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

1. évad: Meg kell vallanom, kellemeset csalódtam, mert nem gondoltam, hogy tetszeni fog. Nagy kedvencem lett a Pap, Szifon, Teca, Gyuri, Stoki meg Doki. Remélem még terveznek készíteni hozzá pár részt.
2. évad: Összességében ez is egy király évad lett. Beleszerettem ebben a sorozatba teljesen. Egyedül azt sajnálom, hogy Szifon párkapcsolatával nem kezdtek semmit, pedig eléggé komoly téma ez, és szerintem jó lett volna behozni a képbe.
Még mindig Teca a királynő! :) A közmunkások pedig szokásukhoz híven nagyokat alakítottak ebben az évadban is.:)
3. évad: Még mindig csak dicsérni tudom a sorozatot :) Egyre jobb és jobb :)
4. évad: Volt 1-2 jó rész az évadban, de sajnos a legtöbb eléggé gyengére sikerült. Már nem csalt miden este a TV elé, sőt sokszor azt is elfelejtettem hogy jöttek ki új részek :/
Folytatni fogom, de már egyáltalán nem azzal a hévvel amivel az első három évadot vártam és néztem.

3 hozzászólás
perpetua

A Válótársak évadzárója után pont szomorkodtam, hogy mit nézek csütörtök esténként, aztán kiderült, hogy jön egy másik magyar sorozat, kapott egy esélyt, és egyáltalán nem bántam meg. :) Volt egy-egy picit unalmasabb rész az évadban, de összességében nagyon szerettem és sokat nevettem. Azért egyértelműen a 8. rész volt a legjobb, az volt a legszürreálisabb, de egyben a legviccesebb is. Alig várom a folytatást. :)

Cholito

Imádom! :) Kicsit beteg, de hát na! Ilyenek vagyunk, mi magyarok! :)

dulkap 

Én nagyon kellemesen csalódtam ebben a sorozatban. Simán megnéztem volna még belőle több részt. Van egyfajta retró hangulata mind a történetnek, mind a hangulatának, olyan ami akár 20 éve is készülhetett volna. Jól kiválasztott színészek, szerethető karakterek és könnyed poénok, anélkül, hogy nagyon erőltetett lenne. Én várom a folytatást.

petronella10

Meg sem tudom mondani, hogy mikor láttam teljes egészében akár filmet, vagy akár sorozatot. Áh, nekem ilyenre egyáltalán nincs időm mostanság :D És hát szóval az úgy kezdődött, hogy Párom elkezdte nézni, és mutatott belőle egy részt (kamionos részt, amit a kamion miatt mutatott, hogy megismerem-e, melyik cég :D) és belenéztünk. Na, innentől kezdve nem volt megállás :D Végignéztük az összes részt, és hát eszméletlen :D Meg lehet most kövezni, de én soha nem szerettem a magyar filmeket, és nagyon sok alapműveltségi darab hiányzik is, de ez valami fenomenális egy sorozat lett. Végig szakadtam a röhögéstől. Nagyon jól megírták a szerepeket, és a színészek pedig nagyon jól játszanak :) Esküszöm néha mintha magamat látnám Erikában :D (esküvős részek, és a kis kosztümös megjelenések a melegítő után :D) És plusz pont, hogy tényleg létezik ez a kis falu :) Alig várom a következő évadot :) :)

Dexter79 

Az Üvegtigris jut róla eszembe, szóval akinek az tetszett, annak ez is fog. Igazi magyar mentalitás, jól eltalált színészek és karakterek.

1 hozzászólás
furacs

Most fedeztük fel ezt a sorozatot, de két nap alatt bepótoltuk a teljes első évadot! Nagyon szerethető, jól eltalált karakterek vannak benne, jól megírt poénokkal van tele a sztori, rég röhögtünk ilyen jókat!!
Nem ilyen a magyar vidéki élet, főként nem a katolikus pap szála – mivel az ilyen kis településeknek már évtizedek óta nincs saját plébánosa, hanem egy pap 6-7 falu közt rohangál, de ez talán a szlovák sorozatból megmaradt elem lehet. Viszont nagyon sok minden kísértetiesen hasonlít a magyar valóságra és erre a társadalomkritikára szükség is van.
Néhány karakter nekem azért hiányzik, pl. postás, fodrász, szippantós, jegyző (vagy ügyeletes aljegyző a közös önkormányzati hivataltól), a bejárósokat szállító busz és sofőrje(i), a boltos, a temetkezési vállalkozó stb. Ennek ellenére nagyon szerethető és tuti nézni fogom :)
(Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem Teca és Erika arcra nagyon hasonlít! Az elején csak a hajuk hossza alapján különböztettem meg őket. Erika jelleme és szerepe a Munkaügyek Katalinjára is emlékeztet – lehetne akár a fiatalkori előtörténete is, hogy maradt vénlány Katalin!)

2 hozzászólás
Dianka 

Mivel itthon egyáltalán nem nézünk tv-t majdnem kihagytam ezt a sorozatot de a munkahelyemen véletlen elcsíptem egy reklámblokkot amivel sorozat utolsó részét hirdették, oh gondoltam ezt meg kell nézem…és nagyon jó volt. Kicsit a munkaügyekre hajazott, viszont egész más a témája és sokkal több a karakter, akiket imádtam, kedvencem Erika-(NO RÖF-RÖF).Szerintem egész Magyarországon nincs annyi pálinka amit ezek megittak… rettentően várom a folytatást.

zuna19 

Szórakoztató magyar sorozat. Végre!
Csupa-csupa hülyeséggel, ami persze teljesen igaz.
Ironikus humorával megvett magáénak. Valamelyik részt zabálom, persze vannak gyengébbek is. De szeretem ezt a közösséget nézni és nem is adnék neki 10 csillagnál kevesebbet.
Kedvencem természetesen nem más mint Gyuriiii. Erika és Matyi karaktere is nagyon szerethető még.
Nagyon várom már, hogy az új részeket láthassam. Kár, hogy az X-faktor miatt lekerült a műsorról a 3. évad.

4. évad
Sajnos ez nagyon gyatra lett. Megy a tíz csillag a kukába. Szomorú vagyok. Jó szívű leszek és bizakodó, csak 2 csillagot veszek el.


Népszerű idézetek

Krenai 

Új járda? Fölösleges fényűzés. A rossz járdának van előnye. Esünk, kelünk, egymásba kapaszkodunk. A rossz járda közösséget kovácsol!

1 hozzászólás
Kemiviki 

Pap: Ki akarjátok használni, hogy szorult helyzetben van? Ez nem helyénvaló!
Gyuri: Miért, és a keresztény dalok illegális letöltése, az helyénvaló?

Viktória_Erdei 

Annak a nőnek óriási hatalom van a kezében! Sört csapol!

Krenai 

Pap: Miben segíthetek, fiam?
Gyuri: Fiam? Na, dehát osztálytársak voltunk!

dorinasenkar

Károly, a polgármester: Miért vagy olyan biztos benne, hogy el akar jegyezni? Letérdelt?
Erika: Nem. Bár kicsit megroggyant.
Károly: Hát, lehet, hogy ízületi kopása van.

Kemiviki 

A cölibátust kellett volna megszüntetni, nem az inkvizíciót…

Pikachu 

Károly: Stoki, te egész normális fickónak tűnsz, csak aztán mindig megszólalsz.

dorinasenkar

Károly: Kihirdetem a katasztrófavédelmi vészhelyzetet! Ez nem gyakorlat. Laci! Te mozgósítsd a 16 éven felüli férfiakat! Anyagi technikai eszközök legyenek biztosítva! Hozzon mindenki lapátot meg csákányt!
Laci: Én, nem tudom, de most munkába hívni ezeket, amikor megy a foci eb! Hát az kész öngyilkosság!
Károly: Vidd magaddal a papot! Előtte nem mernek megölni!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján