Kedvencelte 4

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

christine

Ahhoz képest, mennyire bejött az eleje, az utolsó részeket nagyon gyorsan átpörgettem. A vergődések, a veszekedések erőltetettek voltak, értelmetlenek, az utolsó képkocka egy nagy arcul csapás a nézőnek, mert számít a folytatásra, de valószínűleg semmit sem kap. Kár, hogy Schmidt Sára itt is megkapta a naiv, fiatal, döntésképtelennek tűnő lány szerepét. Az Egynyári kalandban is hasonló szerepet kapott, csak ugye ott nem befolyásolta őt teljes mértékben apuci meg anyuci. Klem Viktort itt sem éreztem teljesnek, visszafogták – szó szerint – őt is.
Simon Kornélt és Gryllus Dorkát először a Víkendben láttam együtt, akkor baromira nem illettek össze, itt viszont passzoltak, csak túl sok volt közöttük a veszekedés.
Nem fog a szívembe férkőzni ez a sorozat, nem is nagyon izgat a folytatás… Pedig amúgy nagyon vártam, már az első előzetes óta epekedtem érte. Kár. Nagy kár.

pormacska

Ami jó: szerintem átjön a Balatoni feeling. Ami hiányos: azt hittem a főzésről több szó lesz benne, biztos én értettem félre, azt hittem ez egy ilyen gasztro sorozat lesz.

A két főszereplő Gryllus Dorka és Simon Kornél jól hozzák a karakterüket, azt nem bánom, hogy veszekedtek, de talán mást is tehettek volna…

Ami bosszantott: hogy a két leggyengébb mellékszereplőre osztották a legtöbb szerepet, Sári baromi elcsépelt karakter volt, a Petis love story pedig kifejezetten unalmas. Nem zavart volna, ha nem erre helyezik fő hangsúlyt. (Kifejezetten idegesítő és elcsépelt volt a Sáris vonal.)

Amit bánok, hogy voltak jó kis karakterek, pl. a Pokorny Lia által alakított Kamilla, vagy Marcell, esetleg Tunya, több lehetőség volt ezekben a szereplőkben, minthogy néha-néha felbukkanjanak.

Összességében szerintem gyenge volt a forgatókönyv, pedig kifejezetten jó sorozat lehetett volna. Hogy stílszerű legyek a témához: az alapanyag megvolt hozzá.

Patyolatpitypang 

Nagyon hangulatos, jó storyval kitalált sorozat. Egymás után nézem a részeket, egyáltalán nem unom. Sőt! Egy új kedvencet avathattam. Leginkább nyárra ajánlom. Jók benne a poénok és persze a színészek is. Látszik hogy Kornél és Dorka igazi, tipikus férj és feleség, fantasztikusan hozzák ezt a sorozatban is. Giovanni és Kamilla óriási forma! ♥


Népszerű idézetek

vvn_e 

Tunya: Én, balatoni ember vagyok, vízbe nem megyek.

Patyolatpitypang 

Éva: Egy meztelen férfi van a lányom szobájában.
Kamilla: Ja, Giovanni! Találkoztam vele, de akkor még volt rajta ruha…sajnos.

1. évad 5. rész
judybee 

Éva: Nem érdekel, hogy milyen moly, amíg nem kezdi szúrogatni az új csajt a konyhában.

1. évad 1. rész
judybee 

Tunya: Andriskám! Így kezdeni a napot?! Úgy érzem magam, mintha egy 424-esnek lennék a szerkocsija. Meg se kínáltál semmivel?!

1. évad 2. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján