Én, a séf (2012) 56

Comme un chef
84' · francia, spanyol · vígjáték 12

Alexandre Lagarde, a veterán sztárséf komoly konfliktusba kerül Stanislas Matterrel, az étteremcsoport új vezetőjével. Matter arra készül, hogy lecseréli őt egy ifjú, modern séfre, aki a molekuláris gasztronómia megszállottja, mert az sokkal jövedelmezőbb. Első lépésként elkezdi kirúgni Lagarde… [tovább]

magyar

Szereposztás

Jean RenoAlexandre Lagarde
Michaël YounJacky Bonnot
Julien BoisselierStanislas Matter
Raphaëlle AgoguéBéatrice
Salomé StéveninAmandine
Serge LariviéreTiti
Santiago SeguraJuan
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

otaksa

Néha az az érzésem, hogy Jean Reno vérbeli komikus, inkább az ilyen karakterek állnak hozzá közel, mint az akcióhősös. Az biztos, hogy ez a film ízig-vérig francia, francia humorral és helyszínekkel, többször nézős főzős film ez is.

Nyctea

Könnyed kis vígjáték aranyos poénokkal és olyan kajákkal, amiknek halandó ember el se tudja képzelni az ízét. :D Én nagyon jól szórakoztam rajta.

Emerson 

Sablonos, csipetnyit nagyon nyálas, főzőcskés, garantált happy endes film, ahol minimum tízszer megmutatják az Eiffel tornyot és ötször piacon vásárolnak meg bort vedelnek, blablabla. A főzőcskézéshez se kaptam kedvet (na akkor ért volna igazán valamit a film!) – de az nekem továbbra sem művészet, hogy ráhánynak a tányérra valamit, körberakják valami egzotikus gazzal és voilà, kész a mestermű. Aha. Csibeburgert kérek sültkrumplival, köszi.

3 hozzászólás
Timi98 

Ez aztán a jó film. Érdekes és humoros. Alapból nagyon szeretem a séfes, és gasztronómiával foglalkozó filmeket. Jean Reno és Michael Youn karaktere is nagyon szerethető, szerintem kihozták a maximumot a szerepükből.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján