Gólkirályság (2023–) 57

A sorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe, azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton… [tovább]

magyar

Képek 29

Szereposztás

Lovas RoziSzabó Tóni
Hevér GáborGéza
Sarkadi Kiss JánosCsabi
Schmied ZoltánLaci
Mészáros AndrásNorbi
Sztarenki DóraVica
Szinetár DóraRita
Mohácsi NorbertOletics
Márfi MárkWindberger
Kisari ZalánDarius Stoyan

További szereplők

Kedvencelte 14

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Theana 

Üdítő volt egy ilyen magyar sorozatot nézni, végre!, kellemes szórakozást nyújtott, nem volt alpári, a karakterek emberiek, hozzám nőtt a kis csapat és nagyon szívesen nézném a folytatást, van benne spiritusz! Egyedül magát a focit hiányoltam, jó lett volna egy kicsit többet látni a mérkőzésekből. Ettől függetlenül minden percét élveztem és nagy meglepetés volt számomra egy jól összerakott, normális magyar sorozatot látni, helyenként briliáns történetvezetéssel.

desertangelable 

Nekem kell egy Csemberes sál vagy szurkolói póló!!!
Én nem tudom, hogy az igényeimet adtam alább vagy a magyar sorozatok lettek egyre jobbak, de engem ez a sorozat teljesen magával ragadott. Nem tökéletes, vannak hibái, de teljesen szerethető minden karakterével. Valamennyire kiszámítható, és valamennyire sablosnos, de ennek ellenére csodálatosan működik. Azt gondolom reális képet ad a szurkolói identitásról, a fociról és egy kisebb közösség irányításáról. Vicces helyzetek vannak és szerethető poénok. Néha erőltetett, de elenyésző. A színészek is rendben vannak. Nehéz lesz ezekre a fiúkra később színészként nézni és nem focistaként. Hajrá Csember!

1 hozzászólás
Kontra_Judit 

Nálam mindenképpen 10 pontos. Bírom a poénokat, tipikus az egész történet, a focistákról, a szponzorok hozzáállásáról, a polgármesterről, a titkárnőről…a női edzőt, ahogy eleinte nem fogadják el. Aztán rájönnek, hogy mégis jó döntés volt Tóni :)
Reménykedve várom a folytatást!

VMalfoy 

1. évad
Voltak néha laposabb részek, de azt kell hogy mondjam, kellemeset csalódtam ebben a sorozatba. A meccsek (főleg a legutolsó) hangulata nagyon el volt találva és ez kiemelkedő dolog egy magyar sorozattól. Remélem lesz második évad, mert így NEM lehet befejezni egy évadot sem!!!

2. évad
reméljük

Szilvia_Pribék

Bár én Lovas Rozi iránt elfogult vagyok – az egyik kedvenc magyar színésznőm – egész jónak tartom a sorozatot. Könnyed, elég vicces és életszerű.

Thézeusz 

Ez tipikusan az az eset volt, amikor előre lehetett tudni, hogy az első epizód lesz a legjobb, de az átlagtól eltérően itt a többi rész is elég szolid volt. A foci olyan távol áll tőlem, amennyire csak lehet, mégis élveztem azokat a jeleneteket is, amik csak erre fókuszáltak, és ez sokat mond. Összességében egyáltalán nem kiemelkedő, de minden téren legalább jó.
Egy Parádi-soundtrack, egy Hevér Gábor, egy Sarkadi Kiss János, egy Schmied Zoltán, meg persze egy Lovas Rozi, egy csipetnyi politikai csipkeldés, meg egy kevés Rudolf Péter, mindez elsősorban Kapitány és Búss által megvalósítva. Nehéz lett volna ezt elrontani.
Ha hidegen is hagy a téma, akkor is megér egy próbát, legrosszabb esetben nem lesz a kedvenc sorozatod.


Népszerű idézetek

Szilvia_Pribék

[Csilla reggelit tesz Laci elé.]
Laci: – Csillukám, ez mi?
Csilla: – Reggeli. Beiratkoztam egy online főzőtanfolyamra. Csak miattad.
Laci kényszeredett nevetéssel: – Igenn? Kedves… [megkóstolja.] … bár inkább valamilyen internetes vírus lehetett.

1. évad 3. rész
Szilvia_Pribék

Az ügynök Oletics autóját nézegeti.
Oletics messziről mosolyogva: – Keveset-futott-garázsban-tartott-nyugdíjas-gyáriparos-ügynök-feleség-fogorvos- apáca használta, de ő is csak a telepre járt vele.

1. évad 9. rész
Szilvia_Pribék

Tóni: – Gondolkoztam.
Csabi: – De jó! Abból még nagy baj nem lehet. – Tóni arckifejezését látva: – Ó, de mégis…

1. évad 9. rész
Kicsicsillag95 

– Rohadt élet, kiköpöm a tüdőm.
– Alig kocogtál 50 métert. Hogy fogod így végig futni a meccset?
– Futni? Tóni, a magyar focisták nem szoktak futni, nem tudtad? Hidd el nem én leszek, aki változtat ezen a szép magyar ősi szokáson.

Kicsicsillag95 

– Hová megyünk ilyen korán, még kb. tegnap van.

Szilvia_Pribék

Ügynök: – Én egy olyan csapattól jövök, ami régóta és kitartóan halad a magasabb osztály felé nagy lehetőségekkel […] És most jön a lényeg… férfi az edző. Na, érdekli?
Oletics: – Mmmm, a-a.
Ügynök: – Maga volt a nagy Oletics. Ne bohóckodjon már itt ezekkel.
Oletics: – Maga mondja, hogy ne bohóckodjam, ebben a nyakkendőben?

1. évad 9. rész

Hasonló filmek címkék alapján