Snittelők, segítsetek! zóna

Szeszj 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok. :))
Filmes és sorozatos ruhákat, tárgyakat szeretnék rendelni. Ezért gondoltam megkérdezem hogy ti milyen oldalakat ajánlótok?
Köszönöm szépen aki válaszol rá. :)))

13 hozzászólás
eve58 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Kéremszépen, hogy valaki nálam okosabb, vagy jobb meggyőzőképességű mesélje már el ennek a kihívásnak https://snitt.hu/kihivasok/nezzunk-filmeket-cimke-szerint-katasztrofafilmek az indtójának, hogy ha egy filmen rajta van a „katasztrófafilm” műfajcimke, akkor már nem lehet plusz címkeként is hozzáadni.
A kihíváshoz őáltala mellékelt egyetlen filmen sincs rajta a cimke kategóriában, mert mind műfajilag már oda vannak besorolva.
Most hiába küldtem be a teljesítésemet, mert a kihívás szövege úgy szól, hogy katasztrófafilm cimkével ellátott filmek kellenek.
Olvassátok el az üzenetváltásunkat, mert még csak az van ott a kihívás alatt.
Ilyenkor mit lehet tenni?

17 hozzászólás
Zoja009 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Hol tudom azt megnézni, hogy egy adott sorozat még fut vagy már befejeződött?
Illetve, ha vannak feltöltve már előre évadok/részek, akkor honnan tudom, hogy csak valaki feltöltötte, de még le sem forgatták vagy már elkészült részek kerültek fel?

Konkrétan ez a sorozat érdekelne: https://snitt.hu/filmek/the-morning-show

Köszönöm!

13 hozzászólás
eve58 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
A napokban feljött a frissembe egy kihívás – sajnos a címét nem jegyeztem meg, és most meg ilyenformán nem találom, pedig jelentkezni szerettem volna.
Folytatásos filmekről szólt – meg kell nézni egy filmet aminek 1 folytatása van, egyet aminek kettő, egyet aminek három, és egyet aminek négy – így összesen 14 filmet.
Azért írok ide, hátha valaki olvassa, aki részt vesz rajta, és tud nekem linket küldeni, mert én legörgettem egészen hosszan, és nem találtam. Cím híjján meg értelmetlen volna a kereső :(
Köszi, ha valaki segít! :)

15 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy rendelt mostanában valaki eBay/AliExpress oldalakról? Másoknál is van most már VAT/TAX?

UPDATE: Csatoltam képet AliExpress ”súgóból”.

8 hozzászólás
Jeffi
Snittelők, segítsetek!

Az van :)
Hogy én nem értek a snitthez :D Mármint felvitelileg, így segítséget kérnék, hogy nem töltené-e valaki fel az alábbi 3 részes sorozatot ^^ Hálás lennék érte :)

Greta Thunberg – A klímaváltozás elleni küzdelem élharcosa

https://port.hu/adatlap/film/tv/greta-thunberg-a-klimav…

15 hozzászólás
Éjszaka_leánya
Snittelők, segítsetek!

Nem tudom mennyire tartozik ebbe a zónába de valaki esetleg nem tudja, hogy torrent nélkül hogyan tudnám megnézni a Scream Queens című sorozatot?

Legjobb lenne ha angolul magyar felirattal vagy angolul angol felirattal lenne fent valahol de elmehetünk a végletekig: felirat nélkül is jó (akár magyar akár angol).

5 hozzászólás
Hippoforaccus 
Snittelők, segítsetek!

Hali!
Már évek óta kísért egy sikoly. Egy férfi sikoly, ami szinte minden filmben szerepel, amikor valaki felrobban, lezuhan, lelövik, vagy ezt a hármat egyszerre csinálja.
Konkrét példának az Indiana Jones 3. részét hoznám, 1:22:20-tól, ahol a náci fickó elhajítja a nyelesgránátot.
Ez valami tisztelgés valakinek, vagy egy belsős poén, vagy miaszöszez? Mardos a kíváncsiság, de még csak ötletem sincs, hogy keressek rá a google-ön. :)

2 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Snittelők, segítsetek!

Kedves Snittesek!
Akinek esetleg van olyan Coca Colája aminek a kupakjában kupon van de nem használja fel, örömmel fogadom :3

Update: Igazából nyugodtan jöhetnek kommentbe a kódok, de kérem azt, aki beváltotta, jelezze, hogy melyiket vitte, hogy más ne szórakozzon feleslegesen.
Köszönjük. :))

9 hozzászólás