Snittelők, segítsetek! zóna

Charityy 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok! :)
Tudnátok ajánlani valami jó kis oldalt, ahol németül tudnék filmet/sorozatot nézni?

9 hozzászólás
RexFan01
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok! Gondoltam, itt tudnátok segíteni kicsit.
Szülinapi ajándék kellene egy barátomnak, de sosem voltam jó az ilyenekben. Meg aztán, állítólag nehezebb annak venni bármit is, akivel nagyon jóban vagy, stb. Na mindegy, szóval.
Osztálytársak vagyunk, a fiú 16 éves lesz. „Gyengébb” pillanataiban „lelkizik” velem, de az esetek 99,9%-ában inkább komolytalankodik. Szereti a 30Y-t, a Doorst, Péterfy Borit és olyan metálokat, aminek nem sok szövege van. Filthy Frank munkásságáért is odáig meg vissza van, és abszurd módon imádja a macskákat. Ahogy minden fiú, ő is a videojátékoknak (is) él, amikről lekesen magyaráz nekem is, de szerintem ő jobban ért a körömlakkjaimhoz, mint én a játékaihoz … khm…
Szeret egy saját magának kitalált nyelvtannal beszélni, pl. ha kérdezni akar valamit, minden kérdése végére odatesz egy 'e' betűt, nem számít, hogy nem eldöntendő kérdés. Persze csak barátok közt és családban használja, nyelvtan órán nyilván nem :DJa, és bűvészkedik, de azokhoz a dolgokhoz én szintén nem értek :D
Szeeti az animéket, a Death Note-ot például miatta néztem meg, illetve az Attack on Titant is (azt még nem nézette meg velem). Quentin Tarantino munkáit is bírja, de igazából mindenféle akciófilmeket. (Kiránduláson a Django elszabadult néztem vele meg még két fiúval).
Megelőzöm a kérdést, amit mindig megkapunk, és talán bennetek is felmerült: nem. Nem vagyunk együtt, csak barátok vagyunk.
Szóóóvaaal, örömmel fogadok egy-két tippet, hogy mit tudnék neki venni. Köszi előre is! :)

Kapcsolódó filmek: Django elszabadul (2012)

Django elszabadul (2012)

Kapcsolódó művészek: Quentin Tarantino

Cherrybombb
Snittelők, segítsetek!

Kedves Snitt
Aki látta a Vásott szülők című sorozatot az írjon . Milyen , hogy tetszett. Ez egyébként vígjáték vagy romantikus sorozat?

Kapcsolódó filmek: Vásott szülők (2010–2015)

Vásott szülők (2010–2015)

Don_Falcone
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Lenne egy kérésem!
tudjátok, volt a napi ász újság. Ehhez adtak Sherlock Holmes VCDket. Nos, én beszereztem ezeket. De van egy kis baj. Ezeken nincs számozás, nem úgy mint Derrick illetve Poirot VCDk esetében. Nos, a kérésem az lenne, hogy ha tudtok olyan oldalt, ahol ezek sorrendben fentvannak, akkor annak a weboldalnak a linkjét megosztanátok itt, velem? Valamint, akinek sorrendben van meg, elküldi a részek címét sorrendben, azt is nagyon köszönöm.

Előre is köszönöm!

6 hozzászólás
Skadi 
Snittelők, segítsetek!

Hogyan kerül ki egy új zóna a frissek közé? Csináltam új játékos zónát, már karc is van benne, de mégsem jelenik meg a főoldalon, mint a többi. Van valami karc vagy tag limit?

3 hozzászólás
Hirdetés
Zzsófi 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
letöltöttem ncore-ról a Modern family 2. évadát angolul és amikor meg akarom nyitni azt írja, hogy a számítógépre veszélyes fájlokat tartalmaz. Most akkor inkább ne nézzem, lehet, hogy vírusos?
Köszönöm!

Oroa
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok! :)
Nem tudna küldeni nekem valaki egy meghívót SzorozatBarát-ra ?Előre is köszönöm.

1 hozzászólás
szilva81
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani Budapesten valakit, aki videókazetta dvdre való írásával foglalkozik? Nem feltételnül céget keresek, ha van valakinek háznál megfelelő kábele, videómagnója és dvdlejátszója és foglalkozna ezzel ár egyeztetés után, nekem az is jó lenne.
Nincs sok kazetta, 6-7 darab, de ezekről sem kell minden.
Köszi.

Bálint_Péter
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Olyan oldalt keresek, ami hasonló minőségű mint az ncore és a többi zártabb oldal, aktív a felhasználóbázisa.
Angolul szeretnék filmeket nézni, de sajnos a hazai oldalakon a filmek kb negyede lelhető fel ilyen nyelven, illetve sok mindent egyáltalán nem.
Tehát a lényeg, hogy olyan külföldi oldalt keresek, ami nem a piratebay és hasonló nyílt oldalak mert a kínálat már nem a régi.
Ja és ha valaki tudna ilyen oldalt, örülnék ha meg is hívna rá, arány tartással, szabályok betartásával mindig megbirkózom.
Például az egyik sorozat amit keresek az a Peep show (és nem az erotikus értelmében :) ) https://snitt.hu/filmek/peep-show
Nem tudom lehet-e ilyen kérést kiírni snitten, ha nem akkor majd törlöm :D

12 hozzászólás