Snittelők, segítsetek! zóna

Lilla99
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű kérdésem van hozzátok. Nektek működik a sorozatbarát oldala? Márcsak mert én rákattintok az adott sorozatra, ott arra a részre, amit nézni akarok utána pedig kiadja ugye hogy melyik lejátszókon lehet elindítani. Eddig minden oké, de ha ez után rákattintok bármelyik részre, ugyanúgy visszaugrik oda ahol ki lehet választani. Ez nálatok is így van valamiért? Vagy csak nekem nem jó. (Van profilom, szóval azzal biztos nincs probléma)
Előre is köszi a segítséget :D

7 hozzászólás
crissy
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok! Jön a 600.000.000. ilyen kérdés: valaki lenne olyan kedves, hogy küldjön nekem is egy sorozatbarát meghívót? Köszi :)

5 hozzászólás
Janka_2003
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy meghív a sorozatbarát nevű oldalra? (Ugyanis én is lemaradtam a regisztrálásról és sok olyan sorozat van amit el szeretnék kezdeni/elkezdtem, de nem találom sehol sem a részeket)
Előre is köszönöm a segítséget, további szép napot! :)

2 hozzászólás
Londonna 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Barátok közt mellett hűségesen kitartó, kedves nézők…

Felvilágosítanátok a dolgok jelenlegi állásáról a sorozatban? Egészen pontosan, hogy mi most ez a könyvklubosdi, és miért pont Büszkeség és balítélet? Nekem úgy tűnt, Mikit óhajtják beállítani Mr. Darcynak. Ez most komoly?!
Anyukám nézi amúgy, és le voltam döbbenve, mikor elcsíptem a minap, amikor Juli – Nóra és Miki könyvkluboztak, és Juli benyögte, hogy olyan férjet akart magának, mint Mr. Darcy. Kac-kac-kac. Azért ezt nehéz róla elképzelni. XD

Köszi, ha szintbe hoztok! :D

Kapcsolódó filmek: Barátok közt (1998–)

Barátok közt (1998–)

7 hozzászólás
dpanna
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Mint sokan mások, én is úgy jártam, hogy lemaradtam a sorozatbarátos regisztrálásról, és senki sem regisztrált az ismerőseim közül. Az elmúlt hónapokban mindenhol keresgettem sorozatokat, részeket, de nem találtam olyan oldalt, amin fenn lennének a sorozatok, amiket nézek, és a friss részek is.
Van valaki, akinek van egy felesleges meghívója esetleg, és segítene nekem? Nagyon megköszönném.

9 hozzászólás
doraviz
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok kedves Snittelők.

1 kérdésem volna, amire nem jövök rá, hiába keresem/nézem szét az oldalon, nem találom:
Hogy lehet az ajánlásokat felszavazni? :P
Köszönöm előre is a segítségeteket..:)

12 hozzászólás
Hirdetés
Kopaszkutya 
Snittelők, segítsetek!

Segítsetek! Felajánlottak néhány figurát megvételre, de nem ismerem fel mindet :) Persze nem biztos, hogy mind filmekből van. Ami megvan:

– Szellemlovas
– Conan (?)
– Tarfful
– „Bocskor Bill” Turner
– Casey Jones

4 hozzászólás
HeeresAdler 
Snittelők, segítsetek!

Ti honnan szerzitek be a filmek dalait tartalmazó cd-t? :) Engem konkrétan egy film érdekelne csak, ehhez kérem a segítségeteket.

Kapcsolódó filmek: A bukás – Hitler utolsó napjai (2004)

A bukás – Hitler utolsó napjai (2004)

4 hozzászólás
sachiko006
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Olyan kérdésem van, hogy várhatóan fogják játszani április végén is a Szépség és a Szörnyeteget a mozikban?

1 hozzászólás
Piroshaj
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Sajnos a gépem kiadta a lelkét, úgyhogy anya laptopját kell használnom filmnézésre. Mivel munkai gép, csak iTunes-t használhatok, vagy valami vírusmentes oldalt ahol letölthetném a sorozatot. Online néztem hátha valahol meg lehet rendelni a sorozatot, de amazonon csak valami 20.000 Ft-osat találtam, annyit meg nem vagyok hajlandó egy évadért kiadni. Ti hol néztétek a sorozatot? Szerintetek meg tudnám rendelni valahol olcsóbban? japánul,angol felirattal

Kapcsolódó filmek: Shingeki no Kyojin (2013–2013)

Shingeki no Kyojin (2013–2013)

2 hozzászólás