Snittelők, segítsetek! zóna

Éva_Kovács_2 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Lehet,hogy nem illik ide,de azt szeretném kérdezni,hogy van itt valaki,aki szokott feliratos animéket feltenni pl. az indavideora? És kérésre szívesen lefordít egyet? Az alábbiról lenne szó.

Kapcsolódó filmek: Gokinjo Monogatari (1995–1996)

Gokinjo Monogatari (1995–1996)

rhysciar 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Szóval gondoltam kipróbálom az HBO Go-t, ha már elő lehet rá fizetni külön a csatorna nélkül is (mint a Netflix), de.
Aggódnom kéne, hogy egyáltalán nem működik? Netflixszel ellentétben, ami precízen betölt és megy a film/sorozat rajta gond és akadás nélkül, az HBO Go nálam totálisan halott. Hiába indítom el a megnézni kívánt sorozatot/filmet, katasztrofális a teljesítménye. Várok kb. 20-30 másodpercet, mire lejátszik 2 másodpercet, utána megint megakad, és ugyanez a körforgás megy végbe.
Mi lehet a gond? Netet kizártam, mert ahogy említettem, Netflix/Youtube/bármilyen más online videólejátszó remekül szuperál. Nyugtassatok meg, hogy az HBO ilyen béna, légyszi! :)

2 hozzászólás
Angara
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok! :)

Az egyetemen a kommunikációs kutatószeminárium óránkon a csoportunk a Kincsem c. magyar filmmel foglalkozik. Erről hoztam nektek egy kérdőívet. Köszönjük, ha kitöltitek! :)

https://docs.google.com/forms/d/1iWHQiW-y8eshtKwFaHw9lR…

szaszanita
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok ! Megtudná valaki mondani hol tudnám ezt a filmet magyarul vagy magyar felirattal megnézni ? Köszönöm.

https://www.youtube.com/watch…

2 hozzászólás
lipotdorka 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Nem tudom, hogy ki mennyire/mennyire se szokott közületek repülni, de azért megkérdezem, hátha. Szóval tegnap hirtelen néhány barátommal eldöntöttük, hogy már mi pedig London/Oxford/Witney környékén fogunk szilveszterezni, de a karácsonyt még itthon töltenénk, így 27-28-adika felé indulnánk. Ezzel csak az a baj, hogy egy fapados odaútért nem szívesen fizetnénk 35-40 ezer forintot fejenként, mikor hazafelé (3-4-edike) nyolcezerből megúsznánk fejenként az egészet. Amikor tavaly kint voltam, én 15 ezerből megfordultam, igaz akkor már két hónappal előtte meg volt a jegyem, de ha azt vesszük huszonhetedike is másfél hónapra van mától. Értem én, hogy két ünnep közötti időpontról beszélünk, de hat nappal előtte meg hat nappal utána ugyanígy max egy tízesből meg lehetne úszni. A kérdésem a következő. Mennyire lehet itt radikálisabb árváltozásra számítani? Tudom, hogy erre nincs 100%-os szabály, meg hogy előrébb kellett volna gondolkodni, de na. :D
Előre is köszönöm a segítséget :)

10 hozzászólás
Hirdetés
rhysciar 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Másnak sem jön be a moly oldala? Vagy csak nálam van valami gubanc?

24 hozzászólás
ParkYeonSeul
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Valaki tud nekem ncore meghívót küldeni?
Előre is köszönöm a segítséget!

csucsu2008
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok! Mit jelent az előzetesek esetében a 12V és a 12E?

11 hozzászólás
Kstimi
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Az alábbi filmre lenne szükségem, de sehol nem találom; nincs fent magyar/külföldi letöltő oldalakon. Torrenten nem szedi le. Egyedül Netflixen láttam, de én nem vagyok fent. Feliratom van hozzá, szóval bármilyen nyelven jó lenne. Ha esetleg valakinek megvan akkor lenne kedves feltölteni valahova, vagy elküldeni?

Kapcsolódó filmek: Camino (2008)

Camino (2008)

3 hozzászólás