Snittelők, segítsetek! zóna

IBagci 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
van olyan, aki FANDOM felhasználó?
Ilyen wikipédia szerű oldal, magyarul és angolul is.
Szeretnék kérdezni, mivel néhány kellemetlen hibába és személybe botlottam.
Aki tud segíteni kérem jelezze!
Hozzászólás, üzenet akármit elfogadok.

spoiler

Előre is köszönöm!!!!

vudura06 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a három feldolgozás között? Azért gondolom, hogy van különbség, mert más a leírás és a szereplők neve is mind a három filmnél.
Nem láttam még egyik részt sem és a könyvet sem olvastam.
Előre is köszönöm a segítséget! :)

Kapcsolódó filmek: A remény rabjai (1994) · Állj mellém! (1986) · Stephen King: Az eminens (1998)

A remény rabjai (1994) Állj mellém! (1986) Stephen King: Az eminens (1998)

Kapcsolódó művészek: Stephen King

4 hozzászólás
Zedlyn
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Nemrég néztem újra a La casa de papelt, ezúttal magyar szinkronnal, és azt hittem, én emlékeztem rosszul a végére, de egyik barátnőm is spanyol után most magyarul nézte, és szerinte is más a vége. Spoileres a 4. évad végére! spoiler Szerintetek ez miért van így? Tudnak valamit a magyar szinkronfelelősök, amit mi nem? Esetleg ez már a következő évadhoz tartozik, aminek az elején valószínűleg megismétlik ezt a jelenetet, de a hang csak oda való?

Kapcsolódó filmek: A nagy pénzrablás (2017–)

A nagy pénzrablás (2017–)

4 hozzászólás
Londonna 
Snittelők, segítsetek!

Mit nyomnak meg vajon azok a (korábbi) sorozatnézők, akiknek realtime-ban (!!!) jelenik meg sok évadnyi nézése egyszerre a frissemben?… Már megőrülök tőle… :S

11 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Televízió készülékkel kapcsolatban tud valaki segíteni? Ha van külön ilyesmi zóna, irányítsatok légyszi oda. Kerestem, de lehet csak vaksi vagyok.

Szóval 2 dolog lenne:
1, Mi a megoldás, ha a nagyon okos lapos tévé frissítette magát és azóta nem játssza le némelyik .avi kiterjesztésű filmet? Próbáljam meg simán visszaállítani gyári beállításokra?

2, Bármilyen márkájú tévénél előfordulhat ilyen vagy vannak kifejezett márkák, amikkel jobb vigyázni? Ezen pl. még a hangot se tudom állítani, ha csúszik, vagy a feliraton se tudok semmit változtatni, egy korábbi másik márkájú tévén meg tudtuk ezeket állítani. Melyik az a márka, amelyiket nyugodtabb szívvel lehet megvenni, lejátszik mindenféle kiterjesztést + lehet rajta állítani hangot, feliratot (betűszín, méret, pozíció…)?

Nagyon köszi, ha valaki tud segíteni! ♥

22 hozzászólás
Tési
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy tudok-e szűrni valamilyen műfajú, vagy címkéjű filmre, melyekről nem szeretnék egyáltalán értesítést kapni. Lehet, hogy van erről írva a súgóba, s csak figyelmetlen voltam, az is lehet, hogy még nincs ilyen…

2 hozzászólás
Krisztina_Kállai 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok! Olyan problémám adódott, hogy viszek fel egy sorozatot, de a szereplőknél a színészeket nem dobja fel lehetőségként amikor beírom a nevüket. Szóval SNITTen, ha beírom keresőbe a színész nevét, akkor megtalálom az adatlapját, de ha szereplőként szeretném megjelölni, akkor nem dobja fel, akármilyen variációban írom is be a nevet. Ilyenkor mi lehet a teendő?

2 hozzászólás
Melodía
Snittelők, segítsetek!

A golden globe-t közvetítik valahol Európában olyan adón ahol online is lehet nézni vagy marad a kísérletezés?

Éjszaka_leánya
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok. Ha esetleg láttátok a Carrie című filmet meg tudnátok nekem mondani mennyire horror valamint hogy mennyi durvább jelenet van benne spoiler… A 2013-mas verzióról beszélek egyébként… Viszont kérlek ne a könyvről írjatok mert nem ahhoz szeretnék viszonyítani hanem úgy magában a könyv olvasása nélkül mennyire horror/brutál. Amúgy nem én szeretném megnézni hanem egy barátnőm csak látott pár jelenetet és azt mondta érdekli viszont nem tudja mennyire horror

1 hozzászólás
Romy 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Valaki nézett már gyerektv.comon valamit?Mivel nekem belépés után se sikerül semmit.