Snittelők, segítsetek! zóna

Cyril 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
A Főoldalon volt egy lista filmekkel Oscar jelölések amire febr. 28ig lehet szavazni . Hol találom? köszi

4 hozzászólás
Koksa
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Elég régen láttam a filmet, és még régebben olvastam a könyvet, de a Ragyogás végén spoiler?

Kapcsolódó filmek: Ragyogás (1980) · Álom doktor (2019)

Ragyogás (1980) Álom doktor (2019)

8 hozzászólás
sandora
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok !
Egy 9 éves fiú és egy 12 éves lány édesanyja vagyok. Rendszeres program szombat esténként ( minden más értelmes elfoglaltság, mint pl. kártya, társas, puzzle, activity mellett ) a filmnézés. Valahogy úgy érezzük, hogy minden nekik valót láttak már: Vissza a jövőbe, Indiana Jones, Marvel univerzum, Tomb Raider, Star Wars, Harry Potter, Rózsaszín párduc. Nagyon szeretnénk ez a szokást megtartani, de valahogy kifogytunk az ötletekből. Kérlek, segítsetek. Szóló filmek is jöhetnek, de a 2-3 részes sorozatoknak is örülünk. (Azt szeretném kérni, hogy ne kritizáljatok, és ne adjatok tanácsot, hogy film helyett mit csináljunk a gyerekekkel ) Nagyon köszönöm a segítséget!

Ami kiemelten érdekli őket, az a kaland és a nyomozós kategória.

15 hozzászólás
Lenke_M
Snittelők, segítsetek!

Halihó!
Nem vagyok biztos benne, hogy jó zónába teszem fel a kérdésem, de van egy dolog, amit nem igazán értek. (Feltettem a szinkronizációs zónába is, ámbár válasz nem érkezett napok óta, engem pedig furdal a kíváncsiság, vagyis bátorkodom itt is megosztani) A Kisasszonyok 2019-es adaptációjáról lenne szó. Miért van az, hogy az előzetesen van szinkron, és legjobb tudomásom szerint készült is hozzá magyar szinkron, ámbár a mozikban (Nyíregyháza, Eger) csak felirattal adják?

Kapcsolódó filmek: Kisasszonyok (2019)

Kisasszonyok (2019)

Londonna 
Snittelők, segítsetek!

Kedves snittesek!

A csatolt film kapcsán lenne szükségem némi segítségre.
Láttam. Láttam már (amúgy nem is egyszer), de egyszerűen nem tudom megfejteni, hogy ki-kicsoda. Van az a pár szerep, akit ugye név szerint megemlítenek. Na de a többiek?!
: https://www.imdb.com/title/tt0371307/fullcredits…

Amikor már azt hittem, tudom a megoldást, kiderül, hogy mégsem, mert a karakter, akit én magamban elkereszteltem valahogy, na, hát azon a néven később egy másikat emlegetnek. Aki egyébként meg (szerintem) nem is lehetne az. Legalábbis, ismerve a valóságot, ugye.
Szóval, a kér(d)ésem a következő: aki tudja, hogy a menekülők, illetve ( a még) később bíróság elé citáltak közül IS, hogy ki-ki akarna lenni pontosan a castban, az segítsen már rajtam!… Köszönöm szépen! :D

Kapcsolódó filmek: A temetetlen halott (2004)

A temetetlen halott (2004)

Gothic01 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Ha egy sorozat antológia-jellegű, akkor hogyan lehet felvinni a színészekhez az összes karaktert, amit eljátszottak a különböző évadokban?

Rengeteg olyan színész van, akinek csak az első felbukkanásakor játszott karaktere van felvéve, miközben azóta már szerepelt több másik évadban is, így eljátszott másik kettő, három, négy karaktert is a bemutatkozó szerepén túl. A szerkesztésnél nem engedélyezi plusz karakterek, csak magyar hang hozzáadását.

2 hozzászólás
Hirdetés
Shadowfox 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Lehet, hogy rossz zónában vagyok akkor előre is elnézést..:D

W.I.T.C.H. magazinokat/képregényeket keresek az elsőtől az utolsó részig. Találtam egy párat antikváriumokban de az első részeket sehol nem találom :( Ha valakinek lenne esetleg elfekvőben vagy megtudja mondani, hol tudnám beszerezni őket nagyon hálás lennék :)

Előre is köszönöm :)

Kapcsolódó filmek: W.I.T.C.H., a tiniboszorkányok (2004–2006)

W.I.T.C.H., a tiniboszorkányok (2004–2006)

4 hozzászólás
IBagci
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy Ishuzoku Reviewers részeit hol találom magyar felirattal?
Az első két részt megtaláltam, de a többit nem találom sehol.
Előre is köszönöm!

Melodía
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Hol tudnám élőben nézni az Oscar-gálát ha nincs Moziverzumum? Felvidéki vagyok és azt hiszem nincs benne a magyar csomagba a Moziverzum. Legalábbis már kerestük, de nem találtuk. Valami program esetleg amin keresztül lehetne? Vagy bármi….

11 hozzászólás
Lilla99 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy hogyan lehet egy már meglévő sorozat adatlapjából tényleg sorozat adatlapot csinálni? Gondolok itt arra, hogy tényleg jelölni lehessen rajta a részeket. Mert aki csinálta az adatlapot, azt nem adta hozzá,(ezáltal olyan mint egy filmes adatlap) és most hiába akarnám én rárakni a „sorozat” címkét, nem engedi :\

3 hozzászólás