Snittelők, segítsetek! zóna

daime 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Egy zónát szeretnék átvenni, de az örökbe adási listában nem talál a tulajdonos. A zónát figyelem, tag vagyok benne. Mi lehet a gond? Nincs tiltva semmi a beállításaimnál.

Köszönöm!

2 hozzászólás
Zoja009
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok

Hol tudnám megnèzni ezt a sorozatot? https://snitt.hu/filmek/az-elatkozott-robert-durst-halalos-elete-2015-2015
Sajnos csak az első részét találtam meg. Köszi

IviKawaii 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok! Mit lehet olyankor tenni, ha egy kihívás tulajdonosa nem foglalkozik a kihívásával, ami azóta le is járt? Írtam üzenetet is, de arra sem kaptam választ.

11 hozzászólás
Ri_ver
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Disszertációmhoz csinálok kutatómunkát, (animált karakterekről írok az élőszereplős filmekben) nagy segítség lenne, ha leírnátok mi a véleményetek erről a jelenetről, mennyire hiteles/félelmetes benne a skorpiókirály:
https://www.youtube.com/watch…
Meg ha valaki látta Zemeckis filmjeit, amik elég realisztikus stílusú animációk (Beowulf: https://www.youtube.com/watch…
vagy a Polar Expressz: https://www.youtube.com/watch… ) – Tudom, hogy ezek nem élőszereplősek, de ki kell rájuk térjek ;)
A kérdés itt is az lenne, hogy mennyire élvezhető maga a film, mennyire érzitek jobbnak/rosszabbnak azzal, hogy az emberi karakterek animálva vannak, meg egyéb bármilyen véleményt szívesen olvasok :) Ha írtok kommentet vagy üzenetet, azt nagyon megköszönném :)

Kapcsolódó filmek: Beowulf – Legendák lovagja (2007) · Polar Expressz (2004) · A múmia visszatér (2001)

Beowulf – Legendák lovagja (2007) Polar Expressz (2004) A múmia visszatér (2001)

12 hozzászólás
_Sky_
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Sorozatbarátra tudna valaki meghívót küldeni?

8 hozzászólás
L_B_Redding
Snittelők, segítsetek!

Egy filmet keresek. Annyi rémlik belőle, hogy afféle két Lotti-feldolgozás, két kislány véletlenül találkozik, az egyik egy arisztokrata család tagja, a másik pedig árvaházban él, és helyet cserélnek. Az arisztokrata lányt örökbe fogadják, az árva lány pedig megpróbálja megakadályozni, hogy a hasonmása apja újra megnősüljön.
Valaki tudna segíteni?

2 hozzászólás
Hirdetés
Samodai_Dóra
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Én egy filmet keresek!
Nem tudom a címet.. vagyis annyit hogy Evil. . .
Egy kedves ismerősömmel beszélgettünk a erről a filmről, igaz történeten alapul még egy videót is mutatott a férfiról YouTube-on (aki egy ketrecbe volt zárva a bíróságon így kapott ítéletet kivégezték!)
Többszörös emberölés, pedofília és még kannibál is volt. az embereket akiket megölt megette.

2 hozzászólás
Nóri69
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Valaki tudna nekem meghívót küldeni Sorozatbarátra?

1 hozzászólás
rhysciar
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Netflix kérdés.
Szóval észrevette más is, hogy a Recently Added kis… nem is tudom, mi a fenének hívjam, amikor megnyitod a netflix oldalát, és néha oda szokta vágni, hogy hány új műsort tettek fel (számszerűsítve), és hogy miket. Szóval észrevette más is, hogy kb. nyár óta ez nem jött fel? Mert nekem nagyon hiányzik, mindig csemegéztem ott.
Ma volt végre annyi energiám, hogy live chat supportba írtam nekik, mert nem találtam erre vonatkozó FAQ-ot, de őszintén szólva nem sokat segítettek. Az ügyintéző annyit tanácsolt, hogy a főoldalon görgessek le, és a New Releases résznél keresgéljek, ami szép és jó, de nem válaszolta meg a kérdésem, hogy ez most egyéni probléma, vagy regionális, vagy mi a lótrutymó van már. Amikor újra rákérdeztem, az volt a válasz, hogy „it could be the recent updates”.
Na szóval srácok, valaki nyugtasson meg, hogy másnál is hiányzik kb. nyár óta ez a Recently Added főoldalas „felugró” rész?

2 hozzászólás
lipotdorka 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok! Tudtok olyan helyet ajánlani, ahol karakterplakátokat lehet rendelni? Konkrétan ezek érdemelnének, de kétlem, hogy hozzájuk lehetne jutni, úgyhogy ebből adódik a következő kérdés. Tudtok olyan oldalt ahol jó minőségű posztereket lehet rendelni? :D

https://ic.pics.livejournal.com/sallyna_smile/10679894/…

https://pbs.twimg.com/media/DFDmJ2HXYAENXJO…

Kapcsolódó filmek: The Throwaways (2015)

The Throwaways (2015)

Kapcsolódó művészek: Katie McGrath

1 hozzászólás