Snittelők, segítsetek! zóna

kata666
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Nos, kezdem megkérdőjelezni az ép elmémet. Szóval aki bármit tud erről az írjon pls. A Lilo & Stitch című filmről lenne szó. Itt és Port.hu-n is csak két filmet írnak, de én valamiért arra emlékszem, hogy volt egy 3. is. Van belőle egy sorozat, ami ennek a bizonyos filmnek az úgymond folytatása, hogy hogyan keresik és helyezik el a többi kísérletet a földön.
A problémám az lenne, hogy sehol se találom ezt a filmet. Arra emlékszem, hogy ebben egy kísérlet szerepel hangsúlyosan, amelyik az áramhoz köthető. Valaki nem tudja, hogy mire emlékszem? Vagy a sorozatot láttam, és az agyam kreálta ezt? :D

1 hozzászólás
Suzana
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Szegeden keresek olyan ruha üzleteket, ahol alkalmi, elegáns ruhákat árulnak.

4 hozzászólás
Lilla99 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Szerkesztgettem néhány adatlapot itt a Snitten és egy kisebb problémába ütköztem. Esetleg lehet olyat csinálni, hogy egy sorozatnál az évadoknál törlünk ki részt? Olyan sorozatról lenne szó, amit nem én vittem fel, viszont egy idő után láttam hogy össze-vissza vannak a részek és pl a 10. évadnál több rész van, mint ami eredetileg létezik. Ezt lehet valahogy javítani vagy már így marad? :\

5 hozzászólás
pezsgősvacsi
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok?Nézte valaki a szolgálólány meséit?Érdekelne,hogy végig ilyen nyomasztó lesz?Már átvergődtem 4 részen,de úgy,de egy részt se tudtam megnézni egyhuzamban,csak több részletben ,így is sok volt.A szereplők is olyan furák,mintha mindenki a kivégzésén lenne.

6 hozzászólás
vvn_e 
Snittelők, segítsetek!

Kérdés: szerintetek külön kezeljük ezt?

A lényeg, hogy van egy könyvsorozat és elkezdték adaptálni,

az első kötet: A Halál angyala (The Alienist) címen jelent meg https://moly.hu/konyvek/caleb-carr-a-halal-angyala és teljesen lefedi a The Alienist sorozat első évadát https://snitt.hu/filmek/the-alienist, amit ekkor még nem terveztek, hogy folytatják.

Aztán kitalálták, hogy folytatni kellene az adaptációt a soron következő könyvvel, A sötétség angyalával (The Angel of Darkness) https://moly.hu/konyvek/caleb-carr-a-sotetseg-angyala, ÉS ITT JÖN A KÉRDÉS
én azt mondanám, hogy ez is a The Alienist (https://snitt.hu/filmek/the-alienist) sorozat alá kerüljön 2. évadként hasonlóan ahhoz, hogy Rowling krimijét is felvittük egy sorozatnak attól függetlenül, hogy 3 külön álló regény https://snitt.hu/filmek/c-b-strike/epizodok, pláne, hogy a The Alienist cím átfogóan a főszereplőt jelöli, nem az adott esetet. VISZONT fel került ide külön sorozatként is https://snitt.hu/filmek/the-angel-of-darkness a 2. kötet adaptációja.

Jelenleg az IMDB sem egységes és ott is van 2. évad és külön sorozat lap is.

Kapcsolódó filmek: The Angel of Darkness (2020–) · The Alienist (2018–2018)

The Alienist (2018–2018)

2 hozzászólás
Don_Falcone
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Tudnátok jó zombis filmeket ajánlani? Lehet sorozat is spoiler. :)
Az alábbikat már láttam:

Z Nation spoiler
Kaptár (végig)
Cserkészkézikönyv Zombiapokalipszis…
Z Világháború

12 hozzászólás
Hirdetés
FalcoAmelia
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

Van köztetek olyan, aki tudna segíteni nekem megoldani egy tablettel kapcsolatos problémát?
Van ugyanis egy Lark márkájú Androidos tabom, amin tegnap végleg meghalt a Google kb. összes alkalmazása, és szinte folyamatosan felvillan a „Google Play-szolgáltatások sajnos leállt”, meg valami „com.google.process sajnos leállt” kiírás.
Kutattam a neten megoldás után, és azinte már mindent kipróbáltam, de nem igazán értem el semmit sem.
Mivel van egy másik, jobb tabletem(amiről most írok), azt csak leginkább játékra használnom, de az egyik totál nem működik már így, a másik igen, de bizonyos jutalmat nem kaphatok meg, mert nem működik a Play Store, sem a Play Játékok, sem semmi más. Ha nem karácsonyi ajándék lett volna, és ha nem idegesítene fel a dolog, hagynám a túróba az egészet, de szeretem ezt a kis nyomit.
Előre is köszönöm szépen, ha tud valaki segíteni.
Szép napot mindenkinek!

2 hozzászólás
pocokláma 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Épp egy animációs sorozat adatlapját töltöm fel és abba a problémába ütköztem, hogy a fő szinkron színészei a sorozatnak IMDB-n (és minden máshol is) nem úgy vannak megjelölve mint „xy hangja” hanem mint „Various Characters”. Esetleg valaki tudja ilyenkor mi a teendő, mit szokás írni magyarul itt snitten? (próbáltam utána járni más animációs sorozatok lapján ahol tuti van olyan aki ezer hangot csinál de általában ott is inkább kiemelik a fő karaktereit)
Előre is köszi! :)

23 hozzászólás
sarah05
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok! Ismer valaki olyan filmet/sorozatot amiben elrabolják és bezárják a főszereplőt/főszereplőket és mindenféle testi és lelki kínzásoknak teszik ki?

8 hozzászólás