Snittelők, segítsetek! zóna

Alexa94 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Bithumenes meghívót szeretnék kérni ha esetleg valakinek van. Köszönöm!

2 hozzászólás
dulkap 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Informatikai zsenire lenne szükségem, aki ért a routerek beállításához és a Telekom IPtv-hez.
Alaphelyzet az, hogy a Telekom modemből jön ki a kábel, be a routerbe és onnan a tv-be, de nem működik 100%-osan.
Előre is köszönöm!

6 hozzászólás
Ascyra 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Eddig nem sikerült rájönnöm, hogy tudnék a keresésben szűrni. Keresek egy sorozatot, de annyira sok címben benne van a címe, hogy nem találom. Lehet valahogy cím+évszám kombóra is szűrni? Nagyon megköszönném.
A sori amúgy NetFlixes, a címe: Dark (2019). Köszihelp!

6 hozzászólás
zsebtigris
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!

A Sorozatbaráton fenn van egy nagyon régóta vágyott sorozat, amit meg akarok nézni (See), de sajnos nincs profilom. :(
Esetleg nincs valakinek felesleges meghívója?

2 hozzászólás
Ditta 
Snittelők, segítsetek!

Hello,
lehet valamit tudni arról, hogy A varázslók sorozat 4. évada mikor lesz elérhető az HBO GO-n?

Kapcsolódó filmek: A varázslók (2015–)

A varázslók (2015–)

Hirdetés
lilla_csanyi
Snittelők, segítsetek!

Kedves állatbarát snittesek!
A segítségetekre lenne szükségem. Tegnap az M3-as autópályán, az autók között szaladgáló kutyust sikerült befognom munka közben, mivel senki nem tudott segíteni, ezért jelenleg a nagymamámnál van. Chip nincs benne, egészséges, 1,5 év körüli kan kutyus, kedves, játékos, okos, gyerekszerető, igazi szerelemgombóc. Biztos hogy nem volt túl jó sora eddig, mert hangos szóra, póráz látványára lekushad. Nagyimnál nem maradhat, mert 80 évesen már nem bír egy ilyen eleven kutyussal, ezért minél hamarabb szerető gazdit keresnék neki. A Facebook posztom róla: https://www.facebook.com/lilla.csanyi.12/posts/18333911…
Ha bárki tud segíteni, azt nagyon megköszönöm.

4 hozzászólás
KyKy
Snittelők, segítsetek!

UPDATE
Köszönöm a sok hozzászólást, megkaptam a válaszokat, amikre számítottam, most már lezárnám a témát, mert nem akarok veszekedésalapot adni. Elfogadom, hogy vannak szabályok, amiknek nincs feltétlen logikus értelmük, de az élet már csak ilyen, ahogy a mondás tartja: nem jó, de nem is tragikus. :) Köszönöm még egyszer mindenkinek, aki írt! :)

Sziasztok!

Felvetült bennem egy kérdés, próbáltam megfejteni szintúgy snittelő barátnőmmel, kikértem kívülálló véleményét is, de sajnos nem kaptam rá érdemi választ, gondoltam megpróbálom itt felhozni a témát.

Tehát vannak ugye a kihívások, amiknek vannak kikötései, amit teljesíteni kell a plecsni megszerzéséhez. Több sorozatkihívás is akad, az én kérdésem is ehhez kapcsolódik:
Miért fontos a „valós idejű nézés” jelölése a sorozatos kihívások teljesítésénél? Mi értelme van ennek a kikötésnek?

Akárhogyan csűröm-csavarom, nem jövök rá, nem látom semmiféle értelmét egy sorozatnézés esetén ilyesmi kikötést tenni, mert szerintem az emberek nagy többsége nem úgy néz sorozatot, hogy 40X percenként bejelentkezik snittre, gyorsan bejelöli, majd nézi tovább, mindezt mondjuk egy „darálás” esetén napi 10-15x pl.. Legalábbis nekem ennyi fölös időm nincs, általában egyben viszem fel a nézéseket, miután megnéztem, így persze valóban nem 40X perc különbség van a sorozatrészek megtekintése között.
Hozzátenném, hogy találkoztam már olyan kihívással, ahol ez rettentő fontos tényezőként volt feltüntetve, míg az egyáltalán nem volt elvárás – pedig szerintem lényegesebb és fontosabb –, hogy akár csak csillagozással értékelje a sorozatot, akár írásban, míg én egy kihívást bazihosszú véleménnyel toldottam meg, épp csak nem „valós idejű” megtekintéssel, és emiatt nem is kaphattam plecsnit. (Nyilván túl fogom élni, meg hasonlók, csak sajnos az egyik ilyen kihívás létrehozójától nem kaptam érdemi magyarázatot erre a jelenségre, és barátnőm unszolására hallgatva írtam ide a zónába.) Összességében: szerintem az, ha én utólag módosítgatom át 40X perces különbségekkel a részeket, amellett, hogy időpocsékolás, attól még határozottan nem lesz „valós idejű” nézés, tehát… Nem felesleges? :D

Kíváncsi vagyok, vajon tud-e valaki nekem olyan választ adni, ami logikus, mint pl. a „csak a kihívás kezdete utáni filmnézéseket fogadom el” kikötés, vagy ne próbáljam megérteni ezt a logikátlan dolgot, fogadjam el, és ha nem tudom – vagy akarom – teljesíteni, akkor keressek mást, amit tudok.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

33 hozzászólás
PhysX
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Ti honnan szoktatok posztereket/filmplakátokat venni/rendelni, esetleg készíttetni?
Az europosterst ismerem.
Köszönöm szépen!

3 hozzászólás
Sydney 
Snittelők, segítsetek!

Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy megnézzem, melyik általam látott filmet NEM értékeltem még?
Nem akarok végignézni kb 20 évnyi nézést :D :D

3 hozzászólás