SpongyaBob Kockanadrág (Spongyabob 1.) (1999–) 66

A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Csigusszal, a csigával. SpongyaBob egy hamburgerezőben dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül,… [tovább]

Képek 2

Szereposztás

Tom KennySpongyaBob
Rodger BumpassTunyacsáp
Bill FagerbakkeCsillag Patrik
Clancy BrownRák úr (hang)
Carolyn LawrenceSzandi Csovi

Kedvencelte 33

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity

Még emlékszem, hogy gimis koromban ez mekkora sláger volt, de nem volt nickelodeon-unk, és neten se lehetett még elérni csak úgy, mint most, szóval SpongyaBob nekem totálisan kimaradt. Persze azóta láttam már elvétve egy-egy részt, de annyi bőven elég is volt belőle. Most sem néztem szenvedtem volna végig, ha nem kellett volna egy kihíváshoz (mondjuk én buta választhattam volna mást is, de már mindegy).

Sokan mondják, hogy ez nem gyerekeknek van, hanem felnőtteknek a vicces cigi mellé. Na, nekem ennyi felvezetés elég is volt, hogy elvből húzzam le, mint a wc-t, de azért rendben, akadtak vicces részek is. Őszintén, nem tudom érdemben értékelni, mert borzalmas az egész, és mondom ezt annak ellenére, hogy sokat nevettem rajta. Olyan bugyuta és semmitmondó a történet, hogy komolyan a falba verem a fejem… de tudom, ez egy ilyen rajzfilm. Elfogadom, meg bocsánat attól, akinek ez tetszik, de én mindennemű jókedv ellenére sem tudtam élvezni. Alpári mondjuk a South Park, és felnőtteknek szóló, pihent agyú a Family guy, de ezek legalább építkeznek valamiből, egy elcsapott társadalomkritikából, de itt semmi fricska nincs… Gyújtsd meg a cigit és it will be fun, they said.
Nem.

Kyupirappa 

A régebbi részeit, amik megvannak DVD-n, számtalanszor megnéztem újra és újra, tudom, ki mikor mit fog csinálni. Amik a TV-ben mennek újabbak, gyengébbek, de azért szerencsére elnézhetők. Viszont félek, hogy valamilyen borzasztó irányba fog menni a sorozat, főleg a szerző halálával.
Igaz, akkor még élt, de komolyan nem értettem, hogy az spoiler részt miért kellett elkészíteni, meganimálni. Szeretem az effajta humort, ami abban a részben volt, de úgy érzem, nagyon nem Spongyabob világába való.
Összegzésként reménykedem, hogy nehogy olyan katasztrofális lezárása legyen, mint a Tündéri keresztszülőknek.

vudura06 

12. évad
Sose volt ez túl értelmes mese, de ez az évad borzalmas. (Csak pár részt láttam belőle eddig) Már túl megy egy bizonyos határon.


Népszerű idézetek

AniTiger 

Rák úr: Na jó, jó, lelőhettek, de a pénzemet ne vegyétek el!

mrsp

Spongebob: Hey, Patrick!
Patrick: What?
Spongebob: I thought of something funnier than 24.
Patrick: Let me hear it.
Spongebob: 25!

Papp_Fanna8 

Patrik: Ott akartak tartani, hogy masszírozzuk a debella anyjuk lábát!

Lilla99 

Rák úr: Figyelem! Akciót hírdetünk! Ha vásárol kettőt…..vehet még egyet!

mrsp

Do you smell it? That smell. A kind of smelly smell. The smelly smell that smells… smelly.

BlackWidow 

Tunyacsáp: Csak tündérmese!
Patrick: Milyen Emese?

BlackWidow 

SpongyaBob: Patrick… nem akarok pánikot kelteni, de…. nem tudom, hová tettük az eszünket!!

BlackWidow 

Tunyacsáp: Patrik, neked valami bemászott a fejedbe és megdöglött!

5. évad 20. rész

Folytatása

Összehasonlítás

Spongyabob


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján