Kedvencelte 22

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Tini_98

Én komolyan nem értem, hogy min lehet ezen ennyire szeretni… de komolyan nem…

Zajec_Sternenkind 

Még emlékszem, hogy gimis koromban ez mekkora sláger volt, de nem volt nickelodeon-unk, és neten se lehetett még elérni csak úgy, mint most, szóval SpongyaBob nekem totálisan kimaradt. Persze azóta láttam már elvétve egy-egy részt, de annyi bőven elég is volt belőle. Most sem néztem szenvedtem volna végig, ha nem kellett volna egy kihíváshoz (mondjuk én buta választhattam volna mást is, de már mindegy).

Sokan mondják, hogy ez nem gyerekeknek van, hanem felnőtteknek a vicces cigi mellé. Na, nekem ennyi felvezetés elég is volt, hogy elvből húzzam le, mint a wc-t, de azért rendben, akadtak vicces részek is. Őszintén, nem tudom érdemben értékelni, mert borzalmas az egész, és mondom ezt annak ellenére, hogy sokat nevettem rajta. Olyan bugyuta és semmitmondó a történet, hogy komolyan a falba verem a fejem… de tudom, ez egy ilyen rajzfilm. Elfogadom, meg bocsánat attól, akinek ez tetszik, de én mindennemű jókedv ellenére sem tudtam élvezni. Alpári mondjuk a South Park, és felnőtteknek szóló, pihent agyú a Family guy, de ezek legalább építkeznek valamiből, egy elcsapott társadalomkritikából, de itt semmi fricska nincs… Gyújtsd meg a cigit és it will be fun, they said.
Nem.

Kyupirappa

A régebbi részeit, amik megvannak DVD-n, számtalanszor megnéztem újra és újra, tudom, ki mikor mit fog csinálni. Amik a TV-ben mennek újabbak, gyengébbek, de azért szerencsére elnézhetők. Viszont félek, hogy valamilyen borzasztó irányba fog menni a sorozat, főleg a szerző halálával.
Igaz, akkor még élt, de komolyan nem értettem, hogy az spoiler részt miért kellett elkészíteni, meganimálni. Szeretem az effajta humort, ami abban a részben volt, de úgy érzem, nagyon nem Spongyabob világába való.
Összegzésként reménykedem, hogy nehogy olyan katasztrofális lezárása legyen, mint a Tündéri keresztszülőknek.


Népszerű idézetek

AniTiger

Rák úr: Na jó, jó, lelőhettek, de a pénzemet ne vegyétek el!

mrsp

Do you smell it? That smell. A kind of smelly smell. The smelly smell that smells… smelly.

mrsp

Spongebob: Hey, Patrick!
Patrick: What?
Spongebob: I thought of something funnier than 24.
Patrick: Let me hear it.
Spongebob: 25!

Zajec_Sternenkind 

SpongyaBob: Áh, csodálatos napunk van. Süt a napocska, simogat a víz, csicseregnek a kagylók… minden olyan békés.

2 hozzászólás
I_luv_Krisztián 

Patrik: Ott akartak tartani, hogy masszírozzuk a debella anyjuk lábát!

Lilla99 

Rák úr: Figyelem! Akciót hírdetünk! Ha vásárol kettőt…..vehet még egyet!

mrsp

Sandy: Don't you have to be stupid somewhere else?
Patrick: Not until 4.

Baly 

Tunyacsáp: Jesszus! Pontosan mennyi csigád van?
Spongyabob: *már kissé begolyózva* Nem is tudom. Számoljuk meg rendben? Egy, két, há, Mary, Donny, Carmela, Senior Kaksi, Jack, 24, Paul, Brenda, Cheryl, Steve, Amelyik összehányja a padlót, 48, Orbulax, Vince, Mavis, Mavis Jr., Elektromor Ronnie, Dianne, Pam, 97, Walter, Sarah, Boogaloo Shrimp, 141, Viva, Tom, Thea, Ava, az 164, Öregfiúk, Rhonda, Vén tata, Ő akinek nem mondjuk ki a nevét, 233, Sean, Andy, Mr. Buster, Mrs. Buster, 258!
Tunyacsáp: Aaaah elég!!


Folytatása

Összehasonlítás

Spongyabob


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján