SpongyaBob Kockanadrág (Spongyabob) (1999–) 106

A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Csigusszal, a csigával. SpongyaBob egy hamburgerezőben dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül,… [tovább]

Képek 13

Szereposztás

Tom KennySpongyaBob (hang)
Rodger BumpassTunyacsáp (hang)
Bill FagerbakkeCsillag Patrik (hang)
Clancy BrownRák úr (hang)
Carolyn LawrenceSzandi Csovi (hang)
PinkPink (hang)
Betty WhiteBeatrice (hang)
Mary Jo CatlettPuff asszony (hang)
Jill TalleyKaren (hang)
Mr. LawrencePlankton (hang)

További szereplők

Kedvencelte 44

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Röviden: Rohadtul nem alkalmas maratonra. Comedy Central Family-nek hála kezdtem el nézni. 6db 11 részes epizód megy le egyszerre de az doszt elég, lehet még talán sok is.

Én szeretem, mert jól tudok rajta szórakozni. Kisebbik uncsimnak mai napig kedvenc meséje. Tény, hogy feldob és az is tény, hogy egyre több tanulságot, utalást tesznek bele.

Szóval, már ebben is van társadalom kritika (bár azért távol áll a Family Guy-tól) és több jó poén is. Azért ha valaki sok részt néz egyszerre iszonyatosan idegesítő tud lenni. El se hiszem hogy Póki szinkron :') Bár érdekes hogy az elején mélyebb a hangja és később lesz vékonyabb. Nem fordítva kéne? XD De ha az ember csak ki akar kapcsolni arra tökéletes. :D

Negative_Singularity

Még emlékszem, hogy gimis koromban ez mekkora sláger volt, de nem volt nickelodeon-unk, és neten se lehetett még elérni csak úgy, mint most, szóval SpongyaBob nekem totálisan kimaradt. Persze azóta láttam már elvétve egy-egy részt, de annyi bőven elég is volt belőle. Most sem néztem szenvedtem volna végig, ha nem kellett volna egy kihíváshoz (mondjuk én buta választhattam volna mást is, de már mindegy).

Sokan mondják, hogy ez nem gyerekeknek van, hanem felnőtteknek a vicces cigi mellé. Na, nekem ennyi felvezetés elég is volt, hogy elvből húzzam le, mint a wc-t, de azért rendben, akadtak vicces részek is. Őszintén, nem tudom érdemben értékelni, mert borzalmas az egész, és mondom ezt annak ellenére, hogy sokat nevettem rajta. Olyan bugyuta és semmitmondó a történet, hogy komolyan a falba verem a fejem… de tudom, ez egy ilyen rajzfilm. Elfogadom, meg bocsánat attól, akinek ez tetszik, de én mindennemű jókedv ellenére sem tudtam élvezni. Alpári mondjuk a South Park, és felnőtteknek szóló, pihent agyú a Family guy, de ezek legalább építkeznek valamiből, egy elcsapott társadalomkritikából, de itt semmi fricska nincs… Gyújtsd meg a cigit és it will be fun, they said.
Nem.

Kyupirappa

A régebbi részeit, amik megvannak DVD-n, számtalanszor megnéztem újra és újra, tudom, ki mikor mit fog csinálni. Amik a TV-ben mennek újabbak, gyengébbek, de azért szerencsére elnézhetők. Viszont félek, hogy valamilyen borzasztó irányba fog menni a sorozat, főleg a szerző halálával.
Igaz, akkor még élt, de komolyan nem értettem, hogy az spoiler részt miért kellett elkészíteni, meganimálni. Szeretem az effajta humort, ami abban a részben volt, de úgy érzem, nagyon nem Spongyabob világába való.
Összegzésként reménykedem, hogy nehogy olyan katasztrofális lezárása legyen, mint a Tündéri keresztszülőknek.


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

SpongyaBob: Tunyacsáp, te érted miről szól ez a film?
Tunyacsáp: Senki sem érti! Ez művészet!

9. évad 17. rész – SpongyaBob Hosszúnadrág
AniTiger 

Rák úr: Na jó, jó, lelőhettek, de a pénzemet ne vegyétek el!

mrsp

Spongebob: Hey, Patrick!
Patrick: What?
Spongebob: I thought of something funnier than 24.
Patrick: Let me hear it.
Spongebob: 25!

BlackWidow

Plankton: Karen, életembe először leesett!!
Karen: mi, a vércukrod?

8. évad 6. rész – Az érdekrajongó
Lilla99

Rák úr: Figyelem! Akciót hírdetünk! Ha vásárol kettőt…..vehet még egyet!

BlackWidow

Tunyacsáp: Patrik, neked valami bemászott a fejedbe és megdöglött!

5. évad 9. rész – Patrik nótája
Papp_Fanna8

Patrik: Ott akartak tartani, hogy masszírozzuk a debella anyjuk lábát!

Anna93 

Rák úr: A szellemek olyanok, mint a rokonok, egyszer beengeded őket, és soha nem mennek el.

BlackWidow

SpongyaBob: Futás Főnök Úr! Szaladjon úgy, mint aki nincs kómában!

4. évad 2. rész – Az elveszett matrac
Anna93 

Rák Úr : A tegnapi egyet fizet, egyet vihet akció nagy siker volt!

2 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

Spongyabob


Hasonló filmek címkék alapján