SpongyaBob Kockanadrág (Spongyabob 1.) (1999–) 60

A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Csigusszal, a csigával. SpongyaBob egy hamburgerezőben dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül,… [tovább]

Képek 2

Szereposztás

Tom KennySpongyaBob
Rodger BumpassTunyacsáp
Bill FagerbakkeCsillag Patrik
Clancy BrownRák úr (hang)
Carolyn LawrenceSzandi Csovi
Hirdetés

Kedvencelte 29

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity 

Még emlékszem, hogy gimis koromban ez mekkora sláger volt, de nem volt nickelodeon-unk, és neten se lehetett még elérni csak úgy, mint most, szóval SpongyaBob nekem totálisan kimaradt. Persze azóta láttam már elvétve egy-egy részt, de annyi bőven elég is volt belőle. Most sem néztem szenvedtem volna végig, ha nem kellett volna egy kihíváshoz (mondjuk én buta választhattam volna mást is, de már mindegy).

Sokan mondják, hogy ez nem gyerekeknek van, hanem felnőtteknek a vicces cigi mellé. Na, nekem ennyi felvezetés elég is volt, hogy elvből húzzam le, mint a wc-t, de azért rendben, akadtak vicces részek is. Őszintén, nem tudom érdemben értékelni, mert borzalmas az egész, és mondom ezt annak ellenére, hogy sokat nevettem rajta. Olyan bugyuta és semmitmondó a történet, hogy komolyan a falba verem a fejem… de tudom, ez egy ilyen rajzfilm. Elfogadom, meg bocsánat attól, akinek ez tetszik, de én mindennemű jókedv ellenére sem tudtam élvezni. Alpári mondjuk a South Park, és felnőtteknek szóló, pihent agyú a Family guy, de ezek legalább építkeznek valamiből, egy elcsapott társadalomkritikából, de itt semmi fricska nincs… Gyújtsd meg a cigit és it will be fun, they said.
Nem.

Kyupirappa

A régebbi részeit, amik megvannak DVD-n, számtalanszor megnéztem újra és újra, tudom, ki mikor mit fog csinálni. Amik a TV-ben mennek újabbak, gyengébbek, de azért szerencsére elnézhetők. Viszont félek, hogy valamilyen borzasztó irányba fog menni a sorozat, főleg a szerző halálával.
Igaz, akkor még élt, de komolyan nem értettem, hogy az spoiler részt miért kellett elkészíteni, meganimálni. Szeretem az effajta humort, ami abban a részben volt, de úgy érzem, nagyon nem Spongyabob világába való.
Összegzésként reménykedem, hogy nehogy olyan katasztrofális lezárása legyen, mint a Tündéri keresztszülőknek.

vudura06

12. évad
Sose volt ez túl értelmes mese, de ez az évad borzalmas. (Csak pár részt láttam belőle eddig) Már túl megy egy bizonyos határon.


Népszerű idézetek

AniTiger

Rák úr: Na jó, jó, lelőhettek, de a pénzemet ne vegyétek el!

mrsp

Do you smell it? That smell. A kind of smelly smell. The smelly smell that smells… smelly.

mrsp

Spongebob: Hey, Patrick!
Patrick: What?
Spongebob: I thought of something funnier than 24.
Patrick: Let me hear it.
Spongebob: 25!

Negative_Singularity 

SpongyaBob: Áh, csodálatos napunk van. Süt a napocska, simogat a víz, csicseregnek a kagylók… minden olyan békés.

2 hozzászólás
I_luv_Krisztián

Patrik: Ott akartak tartani, hogy masszírozzuk a debella anyjuk lábát!

Lilla99 

Rák úr: Figyelem! Akciót hírdetünk! Ha vásárol kettőt…..vehet még egyet!

BlackWidow

Tunyacsáp: Csak tündérmese!
Patrick: Milyen Emese?

BlackWidow

SpongyaBob: Patrick… nem akarok pánikot kelteni, de…. nem tudom, hová tettük az eszünket!!


Folytatása

Összehasonlítás

Spongyabob


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján