Zootropolis+ (Zootropolis) (2022–2022) 96

A „Zootropolis+” visszatér Zootropolis rohamos tempójú emlősvárosába egy rövid sorozatban, amely mélyebbre merül az Oscar-díjas játékfilm legérdekesebb lakóinak életében, köztük Fru Fru, a divattörő sarkvidéki cickány életébe; Karmanagy, a diszpécser, az édesszájú gepárd; és Villám, a mosolygó… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

John LavelleGerald Cook (hang)
Katie LowesBrianca (hang)
Joey Lawrence
Angel Parker
Brittany Morgan
Rose Portillo
Imari Williamsorrszarvú főnök (hang)
Alan TudykDuke Weaselton (hang)
Bonnie HuntBonnie Hopps (hang)
Michelle ButeauTru Tru (hang)

További szereplők

Kedvencelte 7

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Aranyos, humoros volt de nagyon rövidnek éreztem!
Annyira nem jött be mindegyik rész, az utolsó 3 ami szerintem nagyon jó lett, az első 3 meg olyan kis gyenge!
Kíváncsi leszek hogy még folytatják-e! :D

1 hozzászólás
Netta88 

Ez nagyon jó volt. Remekül belevitték a mondanivalót ezekbe a humoros kis részekbe. Jókat nevettem, csak sajnálom, hogy ilyen kis rövid volt az egész.

Nihilchan 

Nagyon aranyos, de túl rövid epizódok. Mire belerázódtam volna a történetbe, már vége is volt, pluszban nem mindegyik kicsi sztori tetszett. Kezdésnek például az elsőt kifejezetten untam, de a második és a harmadik sem nyűgözött le. Az második hármas sokkal jobban kedvemre való volt, főleg az utolsó rész. Tényleg kedves kis szösszenetek, de sok élményt nem adtak.

Kemiviki 

Nagyon kis aranyos kerek történetek. Visszahozta a film hangulatát.

MewIchigo_Fan_Daniel 

Zoortopolishoz hasonlóan szép animáció, aranyos kis minisztorik. Nem sokat tudok írni róla, még spoileresen sem. Akinek tetszett maga a film, annak itt vannak ezek a rövidke kis epizódok. Esti kikapcsolódásként is bőven jók. :)

SunflowerSz 

Aranyos volt, de annyira rövid, alig pár perces részek voltak. Mindegyiken jól tudtam szórakozni, szerintem jól visszahozta a film hangulatát.

ChEebor 

Szerintem kifejezetten jól sikerültek, határozottan vicces kiegészítései a filmnek (tulajdonképp pont ez adja az értékét: hogyan sikerült ezt a hat rövid történetet úgy kialakítani, hogy mindegyik a film cselekménye közben játszódjon és bele is illesztődjön a nagy egészbe).

vudura06 

Az eredeti mesét nagyon szeretem és ez is jó volt, de nem mindegyik jött be annyira. Az jó volt, ahol kicsit kerekebb lett így a történet a filmet kiegészítve, de a kedvenc részeim a cickányos részek voltak, meg mikor Karmanagy táncos rész. Egyszer nézős volt számomra. Örülök, hogy láttam, de nem érzem úgy, hogy ha nem látom bármiről lemaradok. Kicsit többre számítottam, bár 8 pertől nem kellene sokat várnom.

Emese_Szalai 

Cuki, de közelében sincs a filmnek minőségben. Túl rövidek, hogy érdemben hozzátegyenek a filmhez.

liliom1229 

Igazából semmi extra, aranyosak voltak a történetek, tetszett ahogy itt-ott belecsempészték a film történetszálát. Jókat mosolyogtam rajta.


Hasonló filmek címkék alapján