Kedvencelte 6

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Összeszességében, nincs olyan jó mint a film, de azért nekem tetszik. Sok benne a poén, az egyes emberfajták kigúnyolása. Tetszik hogy vannak benne komoly és poénos témák is. Így minden korosztály élvezheti.

1. évad:
Az nagyon nem tetszik hogy a macskákat állítják be rossznak. De igazából vigasztal az hogy nem maguktól gonoszak hanem a macskás pasi neveli őket gonosszá. És hát az is igazság, hogy amíg az emberek nem tisztelik a macskákat fordítva miért is várják el?? Na ugye?!

2. évad:
Yeey, babák vs öregek. Hát, ez hatalmas! :D És mennyi logika van benne. Mind a két csoportnak ugyan az kell (sok szunya, gondoskodás, pépes étel), ugyanazok a hátrányok (szag) és versengenek az emberek szeretetükért.

3. évad:
Ez volt a legjobb. Legalább is a kutyák nagyobb veszélyt jelentenek a babákra. Többen mondják azt hogy inkább kutyát akarok mint gyereket. (Úgy értem kevesebben mondják hogy inkább macska mint gyerek.) És ezt lovagolták meg nagyon jól.

4. évad:
Hát egyértelműen gyengébb mint az előző évadok. De a sok jó poén innen sem hiányzott. Nem hozta az előzőek színvonalát, de szórakoztatott és engem csak ez érdekel. Jól éreztem magam a nézése közben és csak ez számít. :D És amúgy is. Nem lehet mindig minden tökéletes.
https://snitt.hu/idezetek/61059

Ezek után sem örülnék ha vége lenne a sorozatnak. De ha mégis így lesz nem fogom megbánni, mert le is lett zárva. Vagyis nyitva maradt. De mégis lezárva. Bármi lehet. Folytatás és vége is.

Londonna 

Nem terveztem végignézni mindhárom évadot, sőt, én tulajdonképpen csak egyetlen jelenetre vadásztam – ami, mint kiderült, nem is volt még sehol ezidáig :O –, ám nem bánom, mert abszolút szórakoztató kis marhaság, addiktív. A filmhez képest (logikai bakik) ezek a 20-22 perces epizódok olyanok, hogy a készítők nem agyalják túl a konfliktusokat, s emiatt nem is kerülnek bele zavaró túlzások. Persze még így is sok mesés elemet tartalmaz, de mivel ez eleve az akar lenni, így bocsánatosabb és jobban emészthető. (Szerintem.)
Bébi úr mellett hatalmas kedvencem lett még Staci. Imádom a kiscsajt, zse-ni-á-lis karakter, annyira szeretem, hogy állandóan morog, hőbörög, elégedetlenkedik és mégis olyan kis okos… És: törtető. Viszont Bébi urat nagyon szereti és tiszteli, s ez kölcsönös. Ahh… Én már lélekben össze is boronáltam őket egymással, olyan szép pár lennének, hihi… Aztán a harmadik évadban feltűnik még Joy, ő a harmadik bébi, akivel még tudok valamennyire lelki közösséget vállalni. :D (Illetve a felnőttek közül Gigi lett még egészen szimpi.)
Ha lesz még további folytatás – márpedig ismereteim szerint kell majd még lennie valaminek –, akkor a magam részéről innentől kezdve vevő leszek rá. (Galád Bébi úr a végén még engem is bababaráttá varázsol… Jajjj…)

12 hozzászólás
Hippoforaccus 

Nincs olyan jó, mint az ihlető mese, de azért lehet rajta kacarászni. Ráadásként ezúttal a macskák a gonoszok, ami szerintem is így van :)


Népszerű idézetek

Londonna 

– Mondd, van ebben a házban olyan mesekönyv, amit nem az elmegyógyintézetben írtak?

2. évad 3. rész – Szagszolgálat
Londonna 

– Jól jegyezd meg: nem bízunk meg senkiben, aki nem iszik teát. Remélem hallod, kócosbelű maci!…

2. évad 8. rész – Plüssbigyó
1 hozzászólás
Londonna 

– Ha gyerektől kapott ajándékról van szó, a szülők alacsonyra teszik a mércét.

4. évad 3. rész – A B tárgyaló
Londonna 

– Fél napig játszva kibírom normál bébiként!
– Férfi hangot adtál ki, mikor még csak félórája figyeltek!
– Mert az agyamra mentek vele, azért!

4. évad 8. rész – Bébifőnök
Londonna 

– Haha, de cuki a főnök!
– Az.

4. évad 8. rész – Bébifőnök
Londonna 

– Ejnye, kecske ment a szemembe!

4. évad 8. rész – Bébifőnök
Londonna 

– Naponta kétszer a rossz német óra is jó időt mutat.

4. évad 9. rész – Bumm Bébi
Londonna 

– Isten óvja a királyt! Ez nagyon jól áll!

4. évad 10. rész – A Focista Mike-meccs
Londonna 

– Most olyan a lelkem, mint a mazsola: aszott, ami elrontja a sütit.

4. évad 11. rész – Csapatépítés
MrsCumberbatch 

Félek, nem lehet folyamatosan, mindent, 100%-osan csinálni.

4. évad 1. rész – Sárga mind a száz

Folytatása

Összehasonlítás

Bébi úr


Hasonló filmek címkék alapján