Broad City (2014–2019) 26

Abbi és Ilana New Yorkban éli mindennapjait. Abbi tele van komplexusokkal, hiába teper előléptetésért a munkahelyén, rendre megaláztatás a jussa. Ilana nagyszájú, harsány figura, aki rendszerint csak lazsál a melóban, következmények nélkül. Konfliktusaik felváltva szólnak a felnőttlét… [tovább]

Képek 26

Szereposztás

Abbi JacobsonAbbi Abrams
Ilana GlazerIlana Wexler
Hannibal BuressLincoln Rice
Arturo CastroJaime Castro
Paul W. DownsTrey
John GemberlingMatt Bevers
Steven OggCreepy Locksmith
D'Arcy CardenGemma
Amy RyanHeidi Strand
Michelle HurstMary

További szereplők

Kedvencelte 20

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Nos, régebben is láttam 1-2 részt meg most is. Volt szerencsém elkapni a sorozat zárókat… Hát… Értem én, hogy sitcom, de azért nem kéne ennyire… Bugyutának lennie. Ezt az alpári stílust el tudom fogadni a South Parkban és társaiban… De élőszemélyes műsorban… Nem!

Corvus_CoRex 

Lol, én meg jövök ide középre a csillagozással… :D

Eleinte nekem is ellenszenves, alpári, undi volt. Csak van az a dolog, mikor undorodsz valamitől és mégis vonz! ((O_O))
Na, így jártam én is ezzel a sorozattal. Ha belefutottam, nem tudtam megállni, hogy nézzem/hallgassam.
Aztán most nyáron fenn volt médiaboxon első 2 évad, úgyhogy gyorsan végig is néztem őket és basszus, azt kell mondjam, ha fenn lett volna a többi rész, azokat is megnézem! =D
Valahogy megkedveltem… nem is tudom, a stílusát, humorát a sorozatnak, szereplőknek. Sőt, kicsit irigylem is őket azt hiszem. Mármint, a szabadságuk. A buli, pia, drog viszont sosem volt az én világom, remélem soha nem is lesz!

Én szinkronosan néztem és azt hiszem az is hozzájárult, hogy hatással volt rám.

Na, próbáltam itt megfogalmazni, de nem sikerül, a lényeg, hogy nekem tetszik a magyar szinkron, viszont sose hallottam még eredetiben, nem tudom ez mennyire érthető… X,)

Dyngo

Ez a sorozat egyszerűen zseniális. Januárban láttam egy részt véletlenül a Comedy Centralon, és azóta már 4-szer néztem végig mindkét évadot (életem szívfájdalma, hogy sehol sincs felirat, így várnom kell a szinkronra a 3-hoz). A kedvenceim Abbi és Ilana skypeolásai, illetve hogy a real New Yorkot mutatja a sorozat a visszatérő poénként bedobott eltűnésekkel, a random csövesekkel, és a táskalopással, míg más sorozatokban ez a város a világ közepe tinglitangli cukormázzal. Látszik, hogy a lányok szeretik ezt csinálni, élvezik ezt a baromkodást, és ettől átérezhető az összes poén. Hangosan kimondják, amire az átlagember nyilvános helyen gondolni sem mer, és ettől életszagú lesz az egész. Nagyon szeretem, hogy igazából soha nincs közöttük komolyabb konfliktus, pedig én Abbi helyében párszor már elküldtem volna Ilanát a p*csába, de ez teljesen jól demonstrálja, hogy milyen az igaz barátság, semmi értelme összeveszni, utána úgyis kibékülnének, megspórolják ezt az ideget, röhögnek egyet az egészen és így nincs is bennük tüske.
Ajánlom ezt a sorozatot mindenkinek, aki szereti az indokolatlan naturalista poénokat, és aki át tudja/akarja érezni mennyire nehéz huszonévesen megtalálni a helyed a világban, és nevetni azon, ha ez mégsem sikerül.


Hasonló filmek címkék alapján