Thor – Ragnarök (Marvel 17.) (2017) 621

Thor: Ragnarok
130' · amerikai · akció, sci-fi, dráma, vígjáték, fantasy 12

0 díj · 1 jelölés

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új… [tovább]

angol
angol
angol
angol

Képek 35

Szereposztás

Chris HemsworthThor
Tom HiddlestonLoki
Mark RuffaloBruce Banner / Hulk
Anthony HopkinsOdin
Jeff GoldblumNagymester
Karl UrbanHóhér
Tessa ThompsonValkűr
Cate BlanchettHela
Idris ElbaHeimdall
Benedict CumberbatchDr. Stephen Strange

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 177

Várólistára tette 160


Kiemelt értékelések

Theana

Az első film volt, amit Snitt-tagságom ideje alatt feltettem a várólistámra. Mintha már ezer éve ott csücsült volna. Kicsit viccesebbre sikerült, mint az előző két film, ráadásul a téma is más volt, nem is annyira Thor. Kacérkodás a szuperhős pozíciójával pedig nagyon nem jött be. A hangulata és a színek inkább hasonlítottak a Galaxis őrzőire, mintsem Thorra, de ez nem is zavart igazából. A főszál nem volt kiemelkedő, minden harmadik fantasynek köbö ez a lényege, és a cameók csak egy kicsit tudtak szépíteni rajta. A gonosz annyira volt kidolgozva, mint általában, semmi speckó. Gondolkozom azon, mi pozitívat tudnék még elmondani a filmről, mert többségében tényleg tetszett. Talán csak mert ismerem a Marvel Univerzumot? A zene lábon dobolós, az akciót pedig szinten tartották.
Azt viszont SOHA nem bocsátom meg, spoiler
És egyébként meg spoiler?

3 hozzászólás
lollynymph

HALOK MEG
(rendes értékelés később

Később:
Oké, szóval. Volt szerencsém moziban nézni zsinórban a három részt együtt és nem mindennapi élmény volt. A szívem egy kicsit nem bírta az imádatot. De így rögtön azzal kezdeném, hogy a harmadik Thor film annyira távol van az első két Thor filmtől, mint egy szálkás bot egy tömegpusztító fegyvertől. Teljesen olyan, mintha a forgatás közben a rendezői instrukciókat elcserélték volna a Galaxis őrzői rendezőjének az instrukcióival. Így több szín, több poén és több életkedv került a filmbe, mint az első kettőbe összeszorozva. Ami baromi jól állt neki. (Ettől függetlenül én az első kettőnek is szeretem a hangulatát.)
Viszont. Én, mint skandináv mitológia-imádó, egy icipicit nehezményezem a dolgok össze-vissza kavargatását. spoiler
De végszóként csak annyit tudok mondani, hogy már vagy egy éve várom ezt a filmet, és MEGÉRTE.
U.I.: Újabb petíciót indítok annak érdekében, hogy Tom Hiddlestonnak ne engedjük meg soha, hogy levegye ezt a csodálatosan atomkirály sisakot. (Szeretném, hogy ebben vegyen majd feleségül)

LoneWolf

Mikor már azt hitted, hogy a Marvel filmekben lévő humort nem lehet (vagy inkább nem kéne…) tovább fokozni, a stúdió úgy dönt, hogy nem csináltak még igazán bohócot a szuperhősökből, így éppen itt az ideje. Ezzel persze nem azt mondom, hogy az új Thor kukába való, de azt sem, amit az internet nagyja híresztel, miszerint: „Egy remekmű és a Mennydörgés Istenének legjobb különálló mozija.” Valóban az volna? Nem hiszem. A Ragnarök-öt inkább egy amolyan erős iparosmunkának mondanám, melyben a már elkényelmesedett rajongókat igyekeznek tovább kényeztetni / szórakoztatni. Ehhez persze rengeteget hozzátesz a sok cameo, a nagy visszatérőnk Loki, meg a 80-as évek fénykorát idéző (*köhmm* Stranger *köhmm* Things) szintetizátor muzsika. Emellett persze bőven akad itt easter egg és homályos foltokat eloszlató magyarázat, illetve két stáblistás jelenet, bár a második ócskább lett, mint AK csattanója a Pókember végén. Miben erős tehát az új rész? Fanservice, látvány, zene… és a humor? Nos, azon maradjunk annyiban, hogy helyenként már inkább sírtam volna, annyira erőltetettnek hatott. A sztori? Szépen szólva is közepes, ismét elpazarolt gonoszokkal és durván filler jelleggel, amiben bemutatták, mi is van a polgárháborúból kimaradt tagok egy részével, de a fő szálra nincs nagyobb hatással. Mindenesetre ajánlom, de számomra az első marad az igazi Thor mozi, hisz ott még valóban az ő története tartotta fenn a figyelmet, nem a kismillió extra elem.
(Részletesebben most nem elemzem, mert nincs kedvem spoilereket jelölgetni. Oké, egyet talán mégis: spoiler)

1 hozzászólás
Charityy 

Nem semmi folytatás lett, azt kell mondjam. Sokkal több benne a humor és a szín, amit imádtam benne! Thor poénjai hatalmasak voltak :D

Törpillaa 

Imádom, imádom. ❤ ❤ Thor, Loki imádlak titeket. ❤ ❤ Nekem nagyon bejött, annyira zseniális, vicces, szórakoztató, látványos, a zene, jó szereplők, izgalmas, humoros. Végig nevettem az egész filmet. :-) Imádom a marvel filmeket, és remélem lesz még a Thornak folytatása. Chris Hemsworth, Tom Hiddleston a legnagyobb kedvenceim, imádom őket. De jó volt látni Mark Ruffalo Hulkot, és Benedict Cumberbatch Dr. Stranget, Idris Elba Heimdallt mindegyik színész nagyon jól hozták a szerepüket, és Tessa Thompson, Cate Blanchett is klassz volt. :-) Bár az utóbbi a főgonosz, és egészen jól állt neki. :-)

Fangirl033

Szinte majdnem végig tátott szájjal, és hevesen vágtázó pulzussal néztem végig a moziban a filmet. :D Nem számítottam rá, hogy ennyire el fog varázsolni, főleg khm, Loki, khm… xDD Mindig történt valami, ami miatt izgulni lehetett a szereplőkért, főleg akkor, amikor megjelent a halál istennője… egy szívtelen, erős, badass női karakter, de nekem mégis Tom Hiddleston, vagyis Loki a kedvencem, ki más? xD Persze, Thor se semmi, de akkor is… az én szívem már másé… :D
Remélem, lesznek még további Thor részek, nem bírok elszakadni a szereplőktől… és szerintem vannak még, akik így éreznek… :3
#TeamLokiForever ♥

moonchristal 

Kedvencem a Thor-filmek közül. Hihetetlenül jól sikerült, a humora, a látványa lenyűgöző, moziban volt a legjobb látni, de mindenképp élvezetes. Ez is sokszor újranézős.

Bálint_Péter

Azt kell mondjam, hogy ez volt a legszórakoztatóbb Marvel film amit láttam, már-már csak simán filmként is majdnem marhára jó volt.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Razor

Quinjet: Üdvözlöm! Hangazonosítás.
Thor: Thor!
Quinjet: Hozzáférés megtagadva!
Thor: Őőő… Thor, Odin fia.
Quinjet: Hozzáférés megtagadva!
Thor: A mennydörgés istene.
Quinjet: Hozzáférés megtagadva!
Thor: Legerősebb bosszúálló.
Quinjet: Hozzáférés megtagadva!
Thor: LEGERŐSEBB bosszúálló.
Quinjet: Hozzáférés megtagadva!
Thor: Dögölj meg, Stark… Tarzan!
Quinjet: Üdvözlöm, Tarzan!

Bogesxd 

Korg: Forradalmat akartam szítani, de nem nyomtattam elég röplapot, ezért nem jöttek elegen. Csak anyám meg a barátja, akit utálok.

Bogesxd 

Thor: Csak meg kellett pörgetni és már el is mentem.
Korg: Elmentél egy pörölytől?

Razor

[Az öregek otthonát, ahol Loki Odint hagyta, lebontották.]
Loki: Honnan tudhattam volna? Nem vagyok jövőlátó boszorkány.
Thor: Nem? Akkor miért öltözöl úgy?

Bogesxd 

Egyedül annak van értelme, hogy itt semminek sincs értelme.

Bogesxd 

Hela: Apám halott, akárcsak a hercegek. Nincs mit.

Razor

[Az arénába berontó Bajnokról kiderül, hogy nem más, mint a Hulk.]
Loki: El kell tűnnöm a bolygóról.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján