Kapcsolódó zónák

Minden, ami MARVEL

665 tag · 931 karc · Utolsó karc: 2023. november 27., 14:48 · Bővebben


Kedvencelte 7

Várólistára tette 184


Kiemelt értékelések

pvik13 

Nagyon jó lett a sorozat. Kedvenc Marvel sorozatom eddig :D Véleményem szerint elég sok izgalmas és meglepő jelenet volt benne. NAGYON IS. Meg hát hogy Vasököl naah…milyen szuper képesség már :D

2 hozzászólás
Mesemondo

Néha a Marvelnek is kijár egy bukta… de ezt a sorozatot még így is ordasul benézték. Három csillagot kap, mert a mellékszereplő-gárda mindent megtett, hogy mentse, ami menthető (Clare szokása szerint brilliáns, Madame Gao remek gonosz, stb.). Danny Randet legszívesebben akkor látnám legközelebb, amikor Jessica Jones és Luke Cage pépesre verik az idegesítő képét. Ostoba, logikátlan, egyáltalán nem szerethető figura, aki „tanultam egy félévet Japánban!” cserediákként potyogtatja az ősi ázsiai bölcsességeket, miközben egyiket sem fogadja meg, és szereti megmagyarázni az ázsiai kultúrákat ázsiai embereknek. Broáf.
Külön fájt, hogy kaptunk egy jelenetet Lewis Tannel, aki nagyon pályázott annak idején Danny szerepére – és öt perc alatt mind színészetben, mind pedig harcművészetben lemosta Finn Jones-t a képernyőről. Nincs igazság.

LoneWolf 

Olyan bíztatóan indult, Danny karaktere sokkal érdekesebbnek tűnt, mint mondjuk Matt Murdock, még az idegesítően lapos mellékszereplők ellenére is és hangulatosan klasszikus shaolin filmeket idéző visszaemlékezéseket várva faltam a részeket, majd semmi… Egy Doctor Strange szintű misztikussággal és a földtől picit elrugaszkodottabb harcjelenetekkel egy csoda lehetett volna, de igyekeztek őt is lehúzni Daredavel realisztikusságának szintjére, ami egy a sok baklövés közül, amit a készítők elkövettek. Egyre több hibába futottak bele az írók, a gonosz karakterek is inkább szárazak és irritálóak, mintsem szívből gyűlölendők lettek, de a hab a tortán az egész 12 részt konkrétan lenullázó finálé volt. Kár érte. Remélem a Luke Cage ennél jobbra sikeredett, mert ezt erősen időpazarlásnak érzem így utólag.

Röfipingvin

Úgy szeretném tudni, hogy miért nem írhatták azok a forgatókönyvet, akik Jessicáét vagy Mattét írták…?
Az alaptörténet, a főszál teljesen rendben van (lenne), jók a karakterek, a viszonyrendszer, meg van a terep a crossoverekre (dehogy ezt is mindig Clairenek kell csinálnia…). Szóval van minden. És valahogy mégis elcsúszik az egész. Finn Jones valahogy nem tudta velem elhitetni, hogy ő az Iron Fist. Danny Randként rendben van, aranyos a mosolya, sportosan izmos, nem egy kigyúrt valaki, jók voltak az akciójelenetei is, de még valami igazi nyersesség hiányzott nekem belőle. És hát azok a mondatok, párbeszédek, történések, amik ebben a sorozatban voltak..? Ha akarnak ebből második évadot sürgősen le kell cserélni az írói gárdát…
Remélem, hogy a The Defenders írócsapata ki fog tenni magárt!!!!!!!!!!!! A szereplőkről nem is beszélve.

LaBelle 

Nagyon-nagyon vártam már az Iron Fistet, de sajnos csalódtam. No, nem volt ez rossz, de az előző Netflix-Marvel sorozatok valamilyen téren adtak nekem valami szupert. JJones a legjobb sztorit, Daredevil a király harcjeleneteket, és a Luke Cageben szerettem a legjobban a mellékszereplőket, no meg a zenét. Az Iron Fist történet szempontjából semmi különös, még első évadnak is elég kiszámítható, a szereplők sem nyűgöztek le, a harcjelenetek pedig gyengék. Finn Jonesszal én nem tudok mit kezdeni, nekem nem tudja eladni a hős kung-fu mester milliárdost. Remélem, azért fejlődni fog a sorozat, én szurkolok neki nagyon, és várom a Defenderst is. De ez most elég híg lett.

Emese_Szalai 

Jó kis sorozat lesz ez! A csillaglevonás azért jár, mert a harci jeleneteket jobban is megcsinálhatták volna. De majd alakulgat azért. Kicsit lassan építkezik, akárcsak a többi Netflixes sorozat. Remélem zenében is kicsit pörgősebbeket választanak. (A trailer zenéje nagyon bejött!)

EeNii 

Sok helyen láttam, hogy a sorozatot unalmasnak vagy csalódásnak titulálták, de számomra nagyon bejövős és összetett volt. Szeretem, ha a történetekben a rokonság, család, barátok, stb, szembe kerünek egymássa. Igaz elég messed up thing, de néha a történet mozgatórugóját képezik, és itt volt kavarás rendesen. Karakterek szempontjából Danny nem a legerősebb, de kedvelhető; Colleen a kötelező főhősnő, de kedveltem a rátermettsége végett; Ward egy igazi rohadék, akit hol lehet kedvelni, hol nem, és nem látni a valódi arcát; Harold, mint a háttérben rejtőző főgonosz, aki bárány bőrbe bújt farkas. Joy meg Joy…
Nem igazán leptek meg az egyéb karakterek jellemei sem MERT MÁR MEGINT LESPOILEREZTEM MAGAMNAK ejjejjj, de azért jó volt a jelenlétük. Davont kicsit sajnáltam, elég szar lehet másodpilótának lenni… Madame Gao még mindig badass. Igazából alig várom, hogy a The Defenders mit fognak nyújtani :D

timea_z

Szerencsétlen Danny gyereknek nem sikerült elhitetnie velem, hogy ő Iron Fist. Annyira béna volt szegény fiú… És azok a párbeszédek amiket kapott… Már a fejemet fogtam néha. A mellékszereplők ellenben nagyon bejöttek, Harold nagy kedvenc volt végig. Meg úgy összességében a sztori is bejött volna, csak hát Danny… Kár érte.

tataijucc

Szégyen, de kicsit sem kötött le. Nem mellesleg a korábbról jól ismert izgalmat, feszültséget – lásd, Jessica Jones – teljesen mellőzi, amit őszintén szólva nagyon hiányoltam belőle.

Damien_Lambert 

1. évad 10/6 Amikor már egy sorozat annyira unalmas, hogy jobban érdekel az egyik mellékszereplő (Ward) sorsa, mint a főszereplőé ott gondok vannak. Féltem attól is ,hogy a Luke Cage semmilyen főgonosza után itt is olyat kapunk, de nem, itt még olyat sem kapunk. Ward apja nem volt az és a Kéz sem. Pedig a Jessicában és a Daredevillben pont hogy a nagyon jól kidolgozott főgonoszokat szerettem.
2. évad 10/7 Én nem tudom mi van, de ez az évad nálam most nagyon betalált. Épp ezért sajnálom, hogy elkaszálták. Én tudni akarom Mary történetének a folytatását. Vagy egy külön sorozatot a karakternek :D.


Népszerű idézetek

Sunshine 

Harold Meachum: What kind of warrior are you? Hey, listen to me. What do you mean you're a warrior?
Danny Rand: I became one in a long line… of Immortal Iron Fists.

1. évad 2. rész – Az árnysólyom felszáll

Folytatása

Összehasonlítás

Marvel


Hasonló filmek címkék alapján