The Gifted – Kiválasztottak (X-Men) (2017–2019) 41

Az X-Men univerzumban játszódó The Gifted – Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek. Reed (Stephen Moyer) és Caitlin Strucker (Amy… [tovább]

angol · magyar
angol · magyar
angol · magyar

Képek 12

Szereposztás

Stephen MoyerReed Strucker
Amy AckerCaitlin Strucker
Natalie Alyn LindLauren Strucker
Blair RedfordJohn Proudstar / Thunderbird
Jamie ChungBlink
Emma DumontLorna Dane / Polaris
Sean TealeMarcos Diaz / Eclipse
Coby BellJace Turner
Percy Hynes WhiteAndy Strucker
Elena SatineDreamer

További szereplők

Kapcsolódó zónák

Minden, ami MARVEL

626 tag · 749 karc · Utolsó karc: 2021. november 27., 15:16 · Bővebben


Kedvencelte 11

Várólistára tette 170


Kiemelt értékelések

pvik13 

Elsősorban én azt felettébb pozitív dolognak tartottam hogy a sorozat nem akart olyan lenni mint maga az Xmen filmek hanem mégis kicsit különbözött tőle. Lehetett hasonlóságokat összeszedni mind a karakterekben mind a storyban. Na és igen érdekes volt a történet és a karakterek is főleg a 2.évadban lévő újak és megmaradt szereplők. Itt is fellépett az a dolog, hogy a 2.évad jobban tetszett mint az első. De kíváncsi leszek a folytatásra. :D

Chriss 

Az első évadot láttam csak, és nem is nagyon győzött meg a történet, hogy folytatnom kéne. Hiába kedvelem Amy Ackert, itt nagyon sótlan és bosszantó a karaktere, nem mellesleg egyáltalán nem illik hozzá. Kínlódás az egész. Meg is értem, hogy kaszát kapott. Sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni szerintem… vagy egyáltalán nem kellett volna elkezdeni :)

Masni 

Nekem nagyon bejött. Imádom az X-men filmeket és így nem is volt kérdés, hogy megnézem az első részt. Alig várom a következő részt.

Rémálom 

Oké, számomra ez nézhetetlen. Unalmas – bár három szálon futna, börtönben is meg fogságban is meg menekülés közben is –, a karakterek iszonyatosak, a gyerekeket nettó hülyéknek írják (a tizenévesek nem ilyen életre nem való zöldségek). Nem találtam semmi érdemlegeset ebben a sorozatban.


Folytatása

Összehasonlítás

X-Men


Hasonló filmek címkék alapján