Sötét világ (Marvel 8.) (Thor 2.) (2013) 818

Thor: The Dark World
112' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, fantasy 12 !

Amikor a Föld és a Kilenc Birodalom világa fedésbe kerül, megnyilnak a bolygók közötti dimenziókapuk. Ezt kihasználva akar mindent elpusztítani Malekith, a sötét elf, hogy visszataszítsa az univerzumot a teremtés előtti sötétségbe. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel,… [tovább]

magyar
angol

Képek 33

Szereposztás

Chris HemsworthThor
Natalie PortmanJane Foster
Tom HiddlestonLoki
Anthony HopkinsOdin
Christopher EcclestonMalekith
Jaimie AlexanderSif
Zachary LeviFandral
Ray StevensonVolstagg
Asano TadanobuHogun
Idris ElbaHeimdall

További szereplők

Kapcsolódó zónák

Minden, ami MARVEL

667 tag · 921 karc · Utolsó karc: 2023. szeptember 2., 20:36 · Bővebben


Kedvencelte 149

Várólistára tette 85


Kiemelt értékelések

Theana 

Vigyázat, hatalmas elfogultságot tartalmaz!

Korábbi: Na! Huu! Ez. Baromi. Jo. Volt!!! Thor <3 hozta a formajat, Lokit megszerettem (pedig utaltam), rengeteg varatlan dolog tortent, ami izgalmassa tette az egesz storyt. Aboszolute kedvenc!!!! Thor-team-forever!!! <3

Egyet tudok érteni előző értékelésemmel (ami mellesleg egyenlő egy visítozó kislány fangörcsködésével), de még ez sem az igazi. Nem mondom, hogy jobb volt, mint az első rész, de hozta a szintjét, és kellően jó volt. Ismét nagyon tetszett a MUC továbbvitele, és úgy egészében nem volt rossz.

Örültem, hogy Loki több szerepet kapott, és Stan Lee, hatalmas figura. Visszatérve Lokira, engem valahogy nem tud lenyűgözni. Próbálkozom, és még folyamatban van a megszeretése, de nem könnyíti meg a dolgom. Érdekes jellem, btw.

Mellesleg tök jó karakterei vannak, és ott van a felejthetetlen függőszál, ami annyira jellemző a Marvelre. Főleg ilyen stílusban.

20 hozzászólás
Yuuko 

Tudom, hogy már láttam, de mégsem emlékeztem belőle szinte semmire. Bár voltak benne unalmasabb részek, és a Thor – Jane románc sem a szívem csücske, de szórakoztató film volt, és már csak Loki miatt megérte megnézni a részt.

Törpillaa 

❤❤ Imádom, imádom. ❤❤ Ez a rész is nagy kedvencem, annyira izgalmas, szórakoztató, élvezhető, látványos, akciódús jelenetek, lövöldözős, verekedős, lövöldözős akciófilm, a látvány, a szereplők mind nagyon jók voltak. :-D Az alapsztori is még mindig jó, és a zenék is. Voltak jó részek, amik humorosak voltak, és meg is nevetett, nagyon bírtam a beszólásokat. :-D Imádom Thort még mindig csúcs szuper a pasi, ő is az egyik legnagyobb kedvencem, annyira szexi, és imádom a kék szemét, meg a szőke haját is, olyan izmos. ❤ Chris Hemsworth-re is nagyon illik hozzá ez a szerepe. :) ❤ Tom Hiddleston is nagy kedvenc, hiába ő az egyik főgonosz, ő is nagyon szexi pasi. :-) ❤ Bírom Lokit, nagyon is, és spoiler Heimdall, Odin karaktere is tetszett, habár most kicsit haragszom rá, de csak mert spoiler Frigga, Sif, Fandral, Volstagg, Hogun szintén jók voltak, habár Hogun és a többiek kevesebbet szerepeltek a filmben. :-D Anthony Hopkins és Idris Elba is jól alakított azért a filmben, Heimdall-t nagyon bírom, szerethető egy karakter. :-) Jó volt újranézni ismét. :-)

MrsCumberbatch 

Nos, ez a film messzesokkal jobb mint az első rész. Itt már Thor is érettebb, és így szemöldökkel már egész dögös is. :D

Ó és hát Loki! Imádom. De ha belegondolunk nem szörnyű, az amit képvisel? Mármint azt a típusú férfit személyesíti meg, aki mindenkit lesz*r, mindenkin átgázol, nem érdekli senki és semmi, képes a saját testvérét is átverni, majdnem megölni, de ha anyucika mond valamit, arra rögtön ugrik? Házasságok mennek tönkre mert a férfi nem bír elszakadni az anyjától, erre az MCU legjobb főgonosza (vagy minek nevezzem) nem tudta elvágni a spoiler köldökzsinórt? Ez így átgondolva, nagyon gáz.

Amúgy… Csak én nem bírom (továbbra sem) Jane-t? :')

5 hozzászólás
Nihilchan 

Nekem ez izgalmasabb és élvezhetőbb volt, mint az első film. A cselekmény fordulatos lett, ráadásul úgy van vége, hogy az ember várja a folytatást. Thor és Loki is tetszett a filmben, Jane karakterével viszont abszolút nem tudok mit kezdeni. Ha úgy adódik, megnézem a filmet, de nem az a típusú Marvel alkotás, ami másodjára vagy sokadjára is igazán leköt.

AniTiger 

Uhh, eddig ez a leg-leg-legkedvencebbik Marvel-filmem, pedig majdnem félbehagytam…
Nem tudom, hogyan vagy mikor, de tudni akarom most azonnal! *.*

(Amúgy de durca, hogy a stáblista után is van még a film… azt hiszem, újra kéne nézni az eddig összeset, hátha…)

9 hozzászólás
Zahra 

Ugyanannyira tetszett, mint az előző, talán még jobban is. Izgalmasabb volt, sokkal több minden történt. Kíváncsian várom a következő részt.

LyliaBloom

Azért így a 4. Marvel film két nap alatt talán kicsit sok lett :D
A végén már épp megnyugodtam volna, erre nesze, megint egy csel. De hát azt hogy???
A plusz jelenetnél meg szépen meghatódik az ember, aztán meg kap egy madarakat kergető lényt :D
spoiler

szymba23

Nem tetszett annyira mint az első rész, nem volt meg benne a kellő izgalom szerintem. Élveztem is, meg nem is. A végén nagy fordulat volt, így akkor kezdett elindulni a fantáziám, hogy mi is lesz majd. Nagyon várom a harmadik részt.

BlackWidow

Ez a második kedvenc részem.
De alig várom már, hogy levágják a hosszú haját!!
Amúgy ez a rész is tetszett, maga a sztori, hogy megint előkerül egy végtelen kő, a konvergencia, hogy minden a feje tetején áll.


Népszerű idézetek

Molli

Volstagg: Ha csak eszedbe jut az árulás gondolata…
Loki: Akkor? Megölsz? Hát barátom, állj be a sorba!

Theana 

Sif: Teljesen ura voltam a helyzetnek!
Thor: Ezért áll minden lángokban?

szaniko62 

Loki: (Thornak) Szép volt! Most fejezted le a nagyapádat.

Papp_Fanna8

Erik Selvig: Nincs annál megnyugtatóbb, mint ráébredni, hogy a világ őrültebb mint én.

Theana 

Darcy: Odanézzenek! Micsoda dögös páncél! Milyen az űr?
Thor: Egész jó.

Audrey_Cortez

Jane Foster: Darcy?
Darcy Lewis: Jane!
Dr. Erik Selvig: Ian!
Ian: Dr. Selvig!
Darcy Lewis: Mjölnir!

3 hozzászólás
Skylight

Odin: Az egyik fiam túlságosan akarta a trónt, a másik visszautasítja. Ez az örökségem…

Skylight

Jane Foster: Te?
Loki: Loki vagyok, talán már halottál… [Jane felpofozza]
Jane Foster: Ezt New York-ért!
Loki: Bírom a csajt.


Népszerű triviák

Sakara 

Eredetileg nem Chris Hemsworth lett volna a képen és csak viccelni akart, amikor felakasztotta a kalapácsát a ruhafogasra, azonban egy bekapcsolva maradt kamerának köszönhetően az hülyülés benne maradt a filmben.

Kapcsolódó filmek: Thor – Sötét világ (2013)

Thor – Sötét világ (2013)

Kapcsolódó művészek: Chris Hemsworth


Hasonló filmek címkék alapján