Kapcsolódó zónák

Minden, ami MARVEL

632 tag · 782 karc · Utolsó karc: 2022. január 21., 13:28 · Bővebben


Kedvencelte 2

Várólistára tette 155


Kiemelt értékelések

ViraMors 

S1
Erősen tartottam a sorozattól, első sorban a középiskolás főszereplők miatt, velük ugyanis hajlamos vagyok hadilábon állni. Szerencsére a történet rám cáfolt. Persze nem mentes bizonyos tinédzser drámáktól, de ezek viszonylag háttérbe szorulnak, továbbá a romantikus szál sincs túlerőltetve. Tandy és Tyrone érdekes főkarakterek, az ábrázolásuk is egész ügyes. Fejlődésben kissé hullámzóak, néha hajlamosak visszahátrálni, amikor azt hinném, hogy már jutottak valahova, de ezt, és a részek között időnként érezhető döccenéseket leginkább a rengeteg írónak és rendezőnek tudom be, akik a sorozaton dolgoztak.
Az évad lezárása kicsit böki a csőrömet. Nem azért mert New Orleans megmentése után azért nyitva hagytak egy szálat, sokkal inkább azért, mert az egyik legnagyobb kérdésemre nem kaptam választ. spoiler
Két dolog volt, ami különösen tetszett. Egyrészt a felnőttek jelenléte. Nem csak dísznek vannak, a többségük aktív résztvevője a sztorinak. Első sorban persze a szülők és a nyomozók, de azért a kisebb karakterek között is vannak kifejezetten hatékonyak, fontosak.
A másik a vágás. Tandy és Tyrone viszonylag ritkán alkotnak csapatot, kapcsolat ide vagy oda, jellemzően mindkettő a saját útját járja. Persze folyton egymásba botlanak, de attól még a saját személyes problémáikra koncentrálnak, és csak utána jöhet – már ha jöhet – bármi más. Sok viszont a párhuzamba állítható cselekedetük, és a sorozat jól játszik az ide-oda váltással.
Összességében nem volt tökéletes, de tetszett. Nálam ez most egy jó erős 7-es, és várom szeretettel a következő évadot.

Renita144 

Voltak részek amik kifejezetten tetszettek, viszont voltak olyan részek is amitől sokkal többet vártam. A főhősökről nem tudtam elhinni, hogy „igazi szuperhősök” lennének, az évadzáró epizód számomra nagy csalódás volt. Sokkal látványosabb, ütősebb végkifejletre számítottam. Viszont a sorozat hangulata, zenei aláfestése az ami nagyon tetszett, igazából ez teszi az egészet egyedivé.

ptagi 

Na ez viszont nagyon nem tetszett… mármint így végigdaráltam, mert MCU, de hogy magamtól nem vitt volna rá a lélek, az elég valószínű.
Hihetetlenül idegesítő volt mindkét főszereplő, a magát túlságosan is felnőttnek és függetlennek gondoló lány, meg a picsogó fiú – hú de jó páros. Ja, nem.


Folytatása

Összehasonlítás

Marvel


Hasonló filmek címkék alapján