Runaways (Marvel) (2017–2019) 64

Marvel's Runaways
60' · amerikai · akció, sci-fi, dráma, sorozat
3 évad · 33 rész

Hat tinédzser felfedezi, hogy szüleik álcázott szuperhősök, és tagjai egy titkos szervezetnek. Miután úgy gondolják, saját otthonukban már nincsenek biztonságban, elszöknek otthonról. Bujdoklás közben próbálják megérteni szüleiket és saját magukat, és megpróbálnak rájönni származásuk titkára.

angol · magyar
angol · magyar

Képek 91

Szereposztás

Rhenzy FelizAlex Wilder
Lyrica OkanoNico Minoru
Virginia GardnerKarolina Dean
Ariela BarerGert Yorkes
Gregg SulkinChase Stein
Allegra AcostaMolly Hernandez
Linda Louise DuanTina Minoru
Brigid BrannaghStacey Yorkes
Ever CarradineJanet Stein
James MarstersVictor Stein

További szereplők

Kapcsolódó zónák

Minden, ami MARVEL

614 tag · 720 karc · Utolsó karc: 2021. szeptember 17., 21:20 · Bővebben


Kedvencelte 13

Várólistára tette 172


Kiemelt értékelések

pvik13 

Izgalmas sorozat. 3 nap alatt lenyomható :DD Gert karakterével nagyon tudtam érvényesülni, több szempontból is szóval ebből a szempontból 10/10.:DD

Kikiriki

1. ÉVAD
Nagyon gyorsan kinéztem ezt az évadot, és már visongva várom a folytatást. Imádtam az egész sorozatot, minden karakterét, mégha nem is voltak tökétesek (oké, visszavonom, egy valakit nem szerettem, de ez mellékes..). Sosem szerettem annyira a marveles dolgokat, de ez most nagyon magába szippantott. Kicsit túl sok volt benne a romantikus szál, de így a végére érve helyrejöttek az összekuszálódott fonalak. Szerintem minden rendben volt a sorival, engem még az sem zavart, hogy a szülőknek egy kicsivel több szerep jutott. :) *valaki szerezzen nekem egy Csipkéhez hasonló dínót, mert ő őrülten aranyos volt ♥*

Theana 

Nagyon tetszett a hangulata, amelyhez a zene és a kamaszok karaktere egyaránt hozzájárult. Ennek ellenére inkább a szülők vannak jobban „kibontva”, s nem a gyerekeik, spoiler. A felépítése követhető és alapvetően érdekes, ahogy a gyerekek nyomoznak, mint általában az amcsi tininyomozós filmekben. Eközben alakulnak az események, újabb titkok derülnek ki, satöbbi. Szerintem nem egy kirívó darab, és úgy érzem, valahol már kinőttem ebből, pedig a korosztályomról szól. Vagy inkább csak nem az ízlésem a sok drámai bejelentés, ahogy a kamera közelít rájuk, amikor rájönnek valami világmegrengetőre, vagy ezek a megjegyzések, amik utalnak valami filmre, olyan riverdale-esen. Vagy amikor ráközelítenek a szuper erős gyerkőcökre: hatásvadász. Ennek ellenére pont az operatőri munka tetszett a legjobban, a hangulat után, mert voltak benne nem egyszerű vágások, hanem vitte rendesen a kamerát, olyan éjjel-nappal budapestesen. A „gyerekszínészeknek” meg jó kezdés a továbbiakban.

Charityy 

Eddig a legjobb Marveles sorozat. Imádom a szereplőket és a sztori is tetszik. Nem igen láttam még olyat, hogy a gyerekek a szüleik ellen harcolnának. A szuperképességük is egyedi, Karolináé a kedvencem, olyan gyönyörű *-*
Nico-nak nagyon bírtam a stílusát, egyedi és különleges.
A leszbikus szál mondjuk nem kellett volna bele, komolyan már minden filmben/sorozatban ott van és itt abszolút indokolatlannak éreztem, de aztán lehet nem lesz belőle semmi.

Bancsurka 

Na jooo. Ez mi volt?!? Te jó ég!! :O
Ez lett az új egyik kedvenc sorozatom. Hihetetlen volt! Úgy izgultam. Teljesen kuszák a gondolataim úgy, hogy nem biztos, hogy értelmes lesz ez az értékelés.
Amikor elkezdtem ezt a sorozatot nem igazán emlékeztem már mi is volt az előzetesben, hogy miről is fog szólni. Másra számítottam, de ez talán még jobb volt mint, amit reméltem.
Az első évad szuper király volt. Eleinte azt hittem, hogy többet fog foglalkozni a gyerekekkel mint a szülőkkel, de ez így volt pont jó. Teljesen beszippantott a sorozat. Muszáj volt néznem. Ráfüggtem.
És ez a második évaddal sem változott. Sőt mi több csak még inkább bekebelezett. Hihetetlenül klassz volt. spoiler Nagyon imádtam/imádom.
A szereplők közül rengeteget megszerettem. Egyedül a sorozat introjával nem vagyok kibékülve. Nekem kicsit lassú és unalmas, bár mondjuk lehet ez kell ahhoz, hogy felkészítsen arra, ami az epizódban vár.
Nem tudom mikor lesz meg a harmadik évada a sorozatnak, de jobb lesz ha sietnek. Már tűkön ülve várom *_*

2 hozzászólás
elentiya 

Pozitív csalódás volt ez a sorozat. Igazából nem is vártam tőle sokat, tekintve, hogy a Marveles sorozatok közül csak a SHIELD ügynökeit nézem, a többi pedig nem nagyon tetszik, illetve csak egy-két részt láttam belőlük.
A színészek illettek a karakterekhez, a zene nagyon jó volt, a történet pedig szintúgy. Várom a következő évadot. :)

Echo 

3.èvad
Az utolsó résznek semmi értelme nem volt. Sőt szerintem borzalmas lett. A kilencediknek kellett volna zárnia ezt az egészet. spoiler
Ami még nagyon zavar ebben az évadban az ufók „ legyőzése" volt. Gyakorlatilag az egész sztori erre épült és így lett lezárva? spoiler

Osli75 

Nekem ez annyira nem jött be. Untatott, olyan, mint egy hosszúra sikeredett első epizód. A tíz részt bele lehetett volna sűríteni egy kb két órás filmbe. Akkor szerintem izgalmasabb is lett volna.

pizza42 

Hűű hát az első évad eleje elég összezavarós és millió kérdést vet fel, aztán az 5. résztől elkezdtek beindulni az események és egyre több dolgot tudtunk meg a főszereplőkkel együtt. Szerintem nagyon izgalmasra sikerült és a befejezése is nagyon jó lett, várom a 2. évadot. :D

AdriennKanter 

Ahhoz képest, hogy mennyire szerettem a képregényeket pár évvel ezelőtt, amikor olvastam őket nagyon nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem a sorozatot, de örülök, hogy végül megtettem, mert nagyon élveztem.
A karakterek szerethetőek voltak, a történet érdekes és izgalmas, bár néha lassú volt és a szülőkből is többet kaptam, mint amennyire igényem lett volna (kivéve Yorkes-ék, mert őket nagyon bírtam), de én ajánlom mindenkinek..nálam új kedvenc lett.
Örülök, hogy berendelték a 2.évadot, mert szerintem nagyon sok mindent ki lehet még hozni ebből a sorozatból.


Népszerű idézetek

Theana 

Chase Stein: Why does everybody always assume Alex has a plan? Maybe someone else has a plan.
Alex Wilder: Good. Go ahead.
Chase Stein: Oh. That was just hypothetically.

1. évad 6. rész – Átváltozás
AdriennKanter 

Karolina Dean: We were friends because our parents were friends. We were just kids. We were always gonna grow apart.
Gert Yorkes: Plus, it's kind of hard to stay friends with someone when all they care about is being the perfect church girl.
Karolina Dean: Better than the insufferable social justice warrior.
Alex Wilder: Or a dumb jock.
Chase Stein: Yeah, or Molly… I've got nothing against you. You're really nice.

1. évad 1. rész – A találkozó
AdriennKanter 

Robert Minoru: At least Tina gets a wand. She loves that thing. She's been sleeping with it.

1. évad 6. rész – Átváltozás
Papp_Fanna8 

Gert: Ha már úgysincs mit tenni… legyen tánc!

1. évad 9. rész – Ítéletnap
AdriennKanter 

Victor Stein: How is it that you know all this, but you've never gotten above a B-minus in calculus?
Chase Stein: Calc's boring. I like practical applications.

1. évad 5. rész – Királyság
pvik13 

Chase: It was always her. And only her.

3. évad 10. rész – Cheat the Gallows
Theana 

Dale Yorkes: Personally, I've found denial to be a very effective coping mechanism.
Janet Stein: Kind of how I feel about Chardonnay.

1. évad 2. rész – Visszajátszás
Theana 

Driver: We're here.

1. évad 6. rész – Átváltozás
1 hozzászólás
Kicsicsillag95 

Nico: – Van aki smink mögé rejtőzik, mások egy mosoly mögé. A kettő ugyanaz.

Theana 

Molly Hernandez: What if the ghosts of all those kids are still in this room watching us right now?
Gert Hernandez: OK, Molls, no more Ghostbumps for you.

1. évad 5. rész – Királyság

Folytatása

Összehasonlítás

Marvel


Hasonló filmek címkék alapján