A holnap legendái (Arrowverzum 6.) (2016–) 71

Legends of Tomorrow
42' · amerikai · akció, sci-fi, dráma, sorozat
5 évad · 77 rész

Mikor a hősök egyedül nem boldogulnak… a világnak legendákra van szüksége.
A jövőt látva, az elkeseredett, renegát időutazó, Rip Hunter (Arthur Darvill ) visszautazik a múltba, hogy összegyűjtsön egy hősökből és gonosztevőkből álló különleges csapatot, akik képesek megakadályozni a rájuk… [tovább]

angol
Magyar

Képek 39

Szereposztás

Arthur DarvillRip Hunter
Ciara ReneeHawkgirl
Victor GarberDr. Martin Stein
Caity LotzSara Lance / White Canary
Wentworth MillerLeonard Snart / Captain Cold
Dominic PurcellMick Rory / Heat Wave
Brandon RouthRay Palmer / The Atom
Stephen AmellOliver Queen / Arrow
Grant GustinBarry Allen / The Flash
Falk HentschelCarter Hall / Khufu / Hawkman

További szereplők

Hirdetés

Kapcsolódó zónák

Arrowerzum

4 tag · 3 karc · Utolsó karc: 2019. szeptember 13., 22:03 · Bővebben


Kedvencelte 34

Várólistára tette 135


Kiemelt értékelések

lipotdorka 

Imádom, egyszerűen. Alapötlet egész jó, a kivitelezéssel vannak néha gondok, de CW sorozat lévén ez megszokott már. Egy rakás szerencsétlen „lúzert” felraktak egy időgép-hajóra, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. Humora a helyén van, néha eléggé hihetetlen, de nem is veszi magát komolyan, ami kell hozzá, hogy jól működjön a dolog. Ez az egyetlen sorozat, ami spoiler. Nem volt olyan rész, ami után ne éreztem volna azt, hogy újjászülettem. Nincs olyan karakter akit ne lehetne szeretni, beleértve a főgonoszokat. Esküszöm már most hiányzik. Remélem S04ben spoiler

LoneWolf

Eddig úgy vélem, hogy élvezhető. Nehéz szinten tartani egy olyan sorozatot, ahol kismillió szereplőre kell koncentrálni és a Legends is keresi még a maga útját, miképp lehetne igazán kimagasló a maga kategóriájában, de eddig egész szépen veszi az akadályt. A CW csatornától sosem várhattunk HBO, vagy Netflix szintű szériákat, de hozza azt, amit a DC-től eddig megszokhattunk ilyen fronton. TV-s költségvetéshez képest látványos effektek, változatos karakterpaletta, spin-offokra jellemző összefüggések és rengeteg easter egg, amihez nem kell mindig képregény-fannak lenni, hogy észrevegyük őket. Jelenleg ez jellemzi a LoT-ot, de reméljük idővel csak jobb lesz és sok társával ellentétben ezt nem éri el a kasza, mielőtt a csúcsra jutna. (Plusz a javukra legyen írva, hogy a Marvel-lel ellentétben ők a kisképernyőn sem spórolnak a hőseikkel.)

Fummie

Egynek elmegy a sorozat, végül is nem akarom tőle kikaparni az agyam vagy ilyesmi. Simán meg lehet nézni, ha mondjuk valakinek iszonyú sok felesleges ideje van, de annyi jobb sorozat van ennél, hogy én nem fogom végignézni a másodikat, amikor annyi jót szeretnék még megnézni. Elég sok idegesítő dolog van benne, ami zavart, főleg a karakterek meg a párbeszédek. Nyilván egy CW sorozattól nem kell világmegváltó ötleteket várni, de engem ez az időutazás ellenére sem tud lekötni. Pedig én imádok minden időutazós dolgot.

ppayter

Elképesztő közhelyorgia*, sablonos sztori, ki nem használt szereplők, ostoba nevek, egész tisztességes CGI. Az alapötlet teljesen jó, simán lenne potenciál egy ilyen sorozatban (ld. Doctor Who, mondjuk az elmúlt két évadot leszámítva), az egyetlen probléma csak az, hogy nézettségnövelési okokból iszonyatosan le lett butítva az egész. A szórakoztató célú filmek többsége egyértelműen ugyanarra a néhány sablonra épül, sajnos itt is kivétel nélkül ezeket használták (pedig sorozatoknál általában bátrabbak a rendezők az alkotók), így nevetségesen kiszámítható az egész. A legnagyobb izgalomfaktort az jelenti, hogy hány sablont és közhelyet sikerül belezsúfolni egy-egy részbe (ld. még: bingó és ivós játékok), illetve hogy egy adott szituációt vajon a szóba jöhető két-három sablon közül melyikkel sikerül megoldani (általában a legegyszerűbbel). De még mindig szórakoztatóbb, mint a rinyálós szappanoperává alakult Agents of Shield és annyira azért nem rossz, mint a kegyelemből mégsem elkaszált Supergirl, és ez is valami.


* szerencsére mások már összeszedték, érdemes böngészni: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Series/LegendsOfTomorrow

12 hozzászólás
LoveRosie

Főleg Captain Cold miatt kezdtem bele (jóóó, meg a Flash miatt) a sorozatba és nem bántam meg. Nekem kicsit szokatlan, hogy ennyi főszereplője van a sorozatnak. Olyan érzésem volt sokszor, hogy mindenkiről szól de mégis senkiről. Mindenki csak pár percet kap, és amikor kezdene izgalmas lenni az egyik szereplő szála, egyből váltanak egy másikra.
Alapjáraton tetszik a sorozat, nem mondom, hogy nem tudnék nélküle élni, de tökéletes unaloműzésre.

crissy

Nekem vegyes érzésem vannak ezzel a sorozattal kapcsolatosan. Néha túl lapos volt a cselekmény, néha meg túlpörgött. Az alapötlet viszont nagyon tetszett, ez az ugráljunk az időben dolog. Tetszett a csapat is, hiszen nagyon vegyes, nagyon szélsőséges karaktereket válogattak itt össze. Ami idegesített, az Kendra szerelmi száljai – ezt kihagyhatták volna. Ja meg Palmer. Ő is idegesített.
Biztosan folytatom (ha lesz mit), mert szép kis véget hagytak itt nekünk, és kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan alakulnak a banda kalandjai.

zuna19 

Olyan változó egyébként a részek kedvelhetősége. Egyszer eszméletlenül izgalmas és érdekes tud lenni, de valamikor koppan annyira pangás az egész.
Alapvetően egyébként nem rossz. Rendesen függő lettem. Anyával most elég rendesen nekikezdtünk és örülök, hogy valami újat nézhetünk.
A DC univerzumból egyébként csak ezt nézem, semelyik társsorozat nincs meg és egyáltalán nem is kezdenék bele egyikbe se. Ez érdekelt az időutazás miatt, de A zöld íjász Flash stb nálam nem nyerő.

Rémálom 

Nem rossz, de valami nagyon hiányzik belőle – mondjuk, egy koherens cselekmény? A hőseink bénák vagy kezdő hősök, terv nélkül rohangálnak ide-oda, és másról nem szól a sorozat. (Ja de van béna romantikánk, Kendrának már 4 pasi kell – Ciscót is számolva – és ez eléggé lehúzta az ő szálát.) Igazából a könnyed humor és a karakterek közötti dinamika miatt élvezhető ez, amúgy csak a saját hibáikat próbálták javítgatni, amit egy kis tervezéssel esetleg jobban teljesítettek volna. Agyatlan kikapcsolódásnak viszont jó.

1. évad: 10/7
2. évad: 10/7 – A gonoszok jobbak, de a történetvezetés a régi.
3. évad: 10/7
4. évad: 10/8 – Constantine és a mágia behozatala számomra a legjobb döntés volt. :D


Népszerű idézetek

LoneWolf

Captain Cold: We go out for one lousy drink and you guys somehow manage to pick a fight with Boba Fett!
(01x01)

5 hozzászólás
LoneWolf

Savage: Who are you to stand up against me, Vandal Savage – Destroyer of Empires?
Snart: Leonard Snart – Robber of ATMs!

(1x14)

Charityy 

Gary: Director Sharpes? What kind of world is it? Paradise?
Sara: I'm surrounded by my exes, Gary. This is hell.

crissy

Rip Hunter: Actually, I'm in charge, in case any of you have forgotten.
Leonard Snart: No, I remember. I just don't care.

LoneWolf

Jefferson 'Jax' Jackson: The only reason Lily exist is because you convinced your younger self to pay more attention to your wife and less attention on putting up a condom!

LoneWolf

Nate: Gideon, any messages while we were gone?
Gideon: You missed calls from Barry Allen, Oliver Queen and Kara Zor-El.
Ray: Sounds like the annual crossover.
Nate: Yeah, it's gonna be a hard pass.

(4. évad, 8. rész)

crissy

– Whoa! Where did you get that?
– eBay.

01x06

lipotdorka 

Sara Lance: What? Why are you staring at me?
Nate Heywood: You know, we're waiting to do the thing you do.
Sara Lance: What thing?
Ray Palmer: You know, you usually send us into the field with a little more pizzazz.
Sara Lance: Ah all right Legends, put on your Sunday's best because we're going to church!

lipotdorka 

Gideon: Hello, Captain Lance.
Sara Lance: But you're like.. I mean, you're really..
Gideon: Human?
Sara Lance: I was gonna say hot but yeah that too.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján