Happy Bday! – Szülinapos kedvencek zóna

LukeSkywalker 
Happy Bday! – Szülinapos kedvencek

Boldog Születésnapot, Elmer Bernstein!

Most írta nekem David Newman filmzeneszerző: „Elmer Bernstein was part of the late 50s – 60s Pre Star Wars composers. Very important.”

Kapcsolódó filmek: Ne bántsátok a feketerigót! (1962) · A nagy szökés (1963) · Szellemirtók (1984) · A hét mesterlövész (1960) · Távol a mennyországtól (2002) · Az ártatlanság kora (1993)

Ne bántsátok a feketerigót! (1962) A nagy szökés (1963) Szellemirtók (1984) A hét mesterlövész (1960) Távol a mennyországtól (2002) Az ártatlanság kora (1993)

Kapcsolódó művészek: Elmer Bernstein

Sydney 
Happy Bday! – Szülinapos kedvencek

Hugo Waeving ma ünnepli 60. születésnapját! Isten éltesse sokáig!

A kép forrása: spoiler

Kapcsolódó művészek: Hugo Weaving

1 hozzászólás
Filmdoki
Happy Bday! – Szülinapos kedvencek

Vigyázat vadnyugat, mert ha ez a keményfejű szuperzsaru dühbe jön, akkor az Ördög jobb és bal kezeként fog bunyózni karácsonyig, akár egy igazi bűnvadász. Egyébként se packázz vele, hiszen ő a vízilovakkal van. Ha ez nem lenne elég, tudja, hogy nincs kettő négy nélkül, szól a haverjainak, a pirinyónak, a behemótnak és a jófiúnak. És számíts rá, ha egyszer bekever egyet, kérni fogja, hogy fordítsd oda a másik orcádat is. A nevét ne kérdezd, hiszen úgy is annyit fog a kérdésre mondani: Senki. Azért ez ne tántorítson el senkit! Ha érdekelnek a filmjei, akkor mindent bele fiúk, nyomás utána és lessétek meg mindet!

Isten éltesse Terence Hillt!

Kapcsolódó művészek: Terence Hill

2 hozzászólás
Hirdetés