Portraits 2

Christopher Nolan angol amerikai

1970. július 30. (London, Anglia, UK) –

Teljes névChristopher Jonathan James Nolan
NemFérfi
Wikipédia-linkhttp://hu.wikipedia.org/wiki/Christopher_Nolan
Életrajz

2 díj · 21 jelölés

Képek 21

Kedvencelte 173

Kapcsolódó zónák

Christopher Nolan

21 tag · 8 karc · Utolsó karc: 2016. december 14., 17:55 · Bővebben


Szűrés

Szerepei 2

James Cameron – A science fiction története (2018–)
James Cameron's Story of Science Fiction
önmaga

Rendező 15

Forgatókönyvíró 15

Író 3

Az acélember (2013)
Man of Steel
A sötét lovag (2008)
The Dark Knight

Operatőr 3

Zeneszerző 1

Producer 12

Vágó 2


Népszerű művészértékelések

tinte

Christopher Nolan

Az egyik olyan rendező, akinek, ha a nevét látom, biztos lehetek benne, hogy jól szórakozom majd.

Dreamborder

Christopher Nolan

A tökéletes trükk és az Eredet után is biztos voltam benne, hogy ez az ember valamit nagyon tud. A Interstellar után inkább azt mondanám, hogy zseni. :)

Jenis

Christopher Nolan

Egyik legnagyobb kedvencem. Imádom a csavaros és látványos megoldásait! A legkedvencebb filmjeim nagy része az ő nevével fémjelzett.
Legjobban azt szeretem a filmjeiben, hogy annyira elgondolkodtatók, hogy simán megnézem őket kétszer-háromszor gyors egymásutánban.

LooneyLuna23

Christopher Nolan

Sajnos azt már nem tudnám pontosan megmondani, melyik filmjét láttam először, de valamikor 2012 környékén történt, hogy jobban belemerültem a filmes munkásságába, a filmjei többségét is abban az évben néztem meg. Amiért nagyon szeretem a filmjeit, az nem más, mint az egyedi történetmesélés, a csavarok, a kidolgozott karakterei és a vizuális látványvilág (igaz, ez még nem volt olyan kiemelkedő a korai filmjeiben). Kivétel nélkül az összes alkotását láttam, és mindegyikben találtam valami rendkívülit és különlegeset.
Mostanra már mindegyik filmjét tűkön ülve várom, és szerencsére nem kell csalódnom, mert a jól ismert stílusjegyei folyamatosan visszaköszönnek a vászonról.
Kedvenc filmet nehéz választanom a repertoárjából, de talán a Mementót tudnám említeni, ahol a csavaros időszerkezet garantálja, hogy az utolsó percig izgulsz és találgatsz, hogy mi fog történni, illetve még mondanám A sötét lovagot, mert az a film mind a cselekmény, mind a szereplők szempontjából egyszerűen tökéletes és hibátlan úgy, ahogy van.