Az Igazság Ligája (2017) 35

Justice League
121' · amerikai · akció, kaland, fantasy 12

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.
Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman,… [tovább]

angol
angol
angol
angol
angol
angol
magyar
magyar
magyar

Képek 91

Szereposztás

Ben AffleckBruce Wayne / Batman
Jason MomoaAquaman / Arthur Curry
Gal GadotDiana Prince / Wonder Woman
Henry CavillClark Kent / Superman
Amy AdamsLois Lane
Ray FisherVictor Stone / Cyborg
J. K. SimmonsJames Gordon felügyelő
Jesse EisenbergLex Luthor
Willem DafoeVulko
Ezra MillerBarry Allen / The Flash

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 205


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Nagy DC rajongónak vallom magam, de talán pont emiatt erősen kritikus szemmel állok a film értékeléséhez. Azt elismerem, hogy sokkal rosszabb is lehetett volna és a rengeteg forgatási, meg egyéb gondok miatt alacsony elvárásokkal ültem be a moziba. Ennek ellenére a remény élt és gyermeki izgatottsággal vártam, hogy kedvenc hőseimet együtt láthassam a vásznon, amiben nem is csalódtam. A csapatdinamika igazából működött, mindenkire jutott elég idő, így ebben erősnek mondható az Igazság Ligájának első bevetése. A humor sem volt reménytelen, fejlődik az eddigiekhez képest, azonban Ezra Miller poénjai eléggé kínosra sikeredtek. spoiler Cyborg a várttal ellentétben pl. kellemes meglepetés volt számomra, a háttérsztorija miatt jobban zavart a gyenge CGI kivitelezése, spoiler mint a komorsága. Sajnos ez a másik probléma, a rengeteg vizuális effektus, ami már a Wonder Woman nagy csatájában is nevetséges lett. Ez itt sincs másként, hisz a sótlan főgonoszt (Előnyére legyen mondva, hogy az ő serege legalább nem múlik ki egy gomb lekapcsolásától.) ismét teljes mértékben számítógép generálta, miáltal a vele vívott harc sem lett nagy eresztés. Nálam a vágásnál is elvérzett a film, eleinte nagyon összecsapottnak tűnt, kapkodtunk ide-oda, szinte érezni lehetett rajta a stúdiómunkát, ahogy darabokra szaggatták a 2 órás keret miatt. (Maradtak megválaszolatlan kérdéseim, amiket itt valószínűleg egy bővített változat sem fog orvosolni.) Minden hibáját nézve sem mondanám rossz darabnak, közel sem. Karakterileg többnyire hű marad a képregényekhez, néha még túl is teljesíti önmagát e téren, plusz a rengeteg fan-service szinte csodaként hatott. spoiler Végső soron, hogy ajánlanám-e a filmet? Ha tetszett a Wonder Woman és nem szidod a sárga földig a BvS-t, akkor bátran és tiszta szívből, mert ugyan nem egy remekmű, de egy szórakoztató popcorn mozinak azért tökéletesen megfelel.

14 hozzászólás
meowmimi

Kezdem úgy érezni, hogy ez túl sok a szívemnek… Konkrétan nem bírom ezt a terhelést.
Viccet félretéve, imádom, hogy a szuperhősfilmek ekkora rajongást képesek kiváltani belőlem, és szerencsére a Wonder Woman óta a DC is el tudja ezt érni nálam. És ezúttal sem kellett csalódnom, hihetetlenül epic és csodálatos lett ez a film. De azért valljuk be, világmegmentős-csapatba verődős film van már annyi, mint a bűn. DE! Ez a darab nekem mégis kicsit többet adott, és ez alapvetően két dolognak köszönhető. Az egyik, hogy végre villantottak egy kis humort meg öniróniát, ami a DC-nek tényleg nem jött rosszul. A másik pedig az, hogy ebben a filmben olyan felháborítóan-szívrohamosan tökély karakterek vannak, hogy az már illegális. Eleve Wonder Woman, aki számomra elképesztő női példakép és minden szempontból odavagyok érte. Aztán ott van Aquaman, aki olyan szinten egy két lábon járó tesztoszteronbomba, hogy felőlem most azonnal rám törhetné az ajtót, én meg könnyeznék, csak mert láthatom. De a többiek is kellően bizonyítottak, főleg Flash a maga gyermeki lelkességével.
Szóóval a rajongásom töretlen… és egyelőre nem tudok több értelmes mondatot összehozni.

Pandalin 

Jaj,hogy én milyen boldog vagyok,hogy ilyen jó kis film lett ebből! Nagyon vártam, nagyon reménykedtem, hogy nem rontják el! A hibákkal nem is foglalkozok, nem érdemes, ha úgy jövök ki a moziból, hogy akár újra végigülném, akkor nem számít az a pár részlet, ami gyengíti az összképet. :)

kvázimozi

Kategóriájában, leginkább A Szürke Ötven Árnyalata második részével azonos. Az igazi egydimenziós film! Valószínűleg az elkapkodás állhat csúf jellege mögött, ahogy a rendező-váltás sem tehetett jót neki. Meg hogy jó ötven percet kivágtak belőle. De még így is, nehezen fér a fejembe, hogyan… mégis hogyan, de most tényleg hogy a jó büdös francba hagyhatták ezt így jóvá? A Warner, a Dune meg a DC egy $300,000,000-ra becsült költségvetést ölt… EBBE? Bizonyíték hiányában az ítélet: digitális de-szaturáció és re-disztribúció.
(ha nem szinkronos vetítést fogok ki, lehet két csillagot kap… de lehet nem. már sosem tudjuk meg!)

6 hozzászólás
Trickster

Haladunk, van fejlődés az eddigi filmekhez képest ami tetszett. Viszont Flash az egyik kedvencem a DC univerzumból, szóval az amit most láttam itt belőle kifejezetten elkeserített. A következőben nagyon remélem, hogy nem ezt a stílust fogja hozni, mert ez számomra nem vicces, hanem fájdalmasan idegesítő.
A második stáblista utáni jelenet nagyon tetszett, remélem, hogy ki is fognak belőle hozni valami igazán jót, mert a potenciál az meglenne.

1 hozzászólás
tantoa83

Semmi extra elvárásom nem volt a filmmel kapcsolatban. Csak hogy kizökkenjek ebből a depis hangulatból. És ezt sikerült is elérnie! Jól éreztem magam a Gödöllői Moziban! :D Nem rossz ez Az Igazság Ligája mozi, de mégis, egy kicsit jobbat vártam volna…

Ezek a szuperhősök nagyon jók! Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash és persze Cyborg is klassz csapatot alkottak. Bevallom, hogy én a legjobban Wonder Womanra figyeltem, szinte elvette az eszem ez a nő! Annyira szép színésznő ez a Gal Gadot! :) ♥ A gonosz szereplők közül Steppenwolf nagyszerűen meg volt csinálva. Így néz ki egy igazi ördögi figura! :D Egyszerre volt félelmetes és hatalomvágyó! :O Azt hiszem, ezt remekül kivitelezték ebben a filmben!

Nagyon tetszett ez a sok helyszín és ez nagyot dobott a mozin. 3D-ben néztem meg és fantasztikus volt a látvány! :D A Steppenwolf elleni harc volt szerintem a film nagy hibája, nem így kellett volna megcsinálni… Nekem ez nem jött be! Viszont a befejezés újra nagyon szuper volt! :D

Összességében jó filmet tett le az asztalra a DC Comics, mégis a Marvel még mindig előtte van. Nekem a Thor 3 sokkal jobban bejött. De azért érdemes volt megnézni Az Igazság Ligáját is. Nem csalódtam akkorát, végül is jó kedvvel tértem haza a filmszínházból. Ez volt a cél és ennek igazán örültem. Hamarosan itt a Star Wars is, remélem az is jó lesz! :D

Addig is, a 7 csillag mindenképpen jár Az Igazság Ligájának. Aki megnézi, annak nagy valószínűség szerint tetszeni fog. De minden ember más és más.

fazsom01

Azért jobb mint egy tipikus erőltetett marvel [kiv. black panther, dr strange??] , de nem nyűgözött le. Lehetett volna jobb is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján