Dunkirk (2017) 13

A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5… [tovább]

angol
angol
angol
magyar
magyar

Képek 1

Szereposztás

Tom Hardy
Mark Rylance
Kenneth Branagh
Aneurin Barnard
Harry StylesTommy
Jack LowdenAlex
Fionn WhiteheadCollins
Cillian Murphy
James D'ArcyWinnant ezredes
Hirdetés

Várólistára tette 220


Kiemelt értékelések

hepi1122

Igazából minden különösebb elvárás nélkül ültem be rá, mivel nem akartam hogy esetleg csalódás érjen ( nem akartam úgy járni mint az Interstellarnál). Most pedig csak annyit tudok mondani, hogy hűha. Nem lett a kedvenc Nolan filmem ( azért még mindig A tökéletes trükk és a Memento a favorit) de nagyon jól sikerült. Számomra nem olyan film volt, amiről utána órákig lehet beszélgetni, vagy amin napokig jár az ember agya, hanem olyan, ami a székbe szegez, és remek „szórakozást” nyújt mialatt a moziteremben ülünk. A látvány, a felvételek, a színészek, a zene mind hozzájárultak ahhoz, hogy maradandó élményt nyújtson a film.

Novecento

Ha nem lett volna Hans Zimmer idegőrlő zenèje, akár vontatott is lehetett volna. Így viszont nagyon izgalmas háborús film lett, bár nem lesz a kedvencem Nolantől, de a gyönyörű képei miatt megéri moziban megnézni. Jó volt a megoldás, ahogy a három külön szál összefonódott. Igazából lehetett volna ezt a 106 percet csak Hardy repülésének bemutatásával tölteni, azt is megnéztem volna :D De így különösen izgalmas lett az eredmény.

Katelyn

Nem tudom hová tenni ezt a filmet. Őszintén? Nem láttam még túl sok háborús filmet. Talán ez az első amit végig is néztem. Elég megrázó volt az biztos.
Egyébként olyan hiányérzetem van a végével kapcsolatban. Olyan hirtelen vége lett, még szívesen néztem volna tovább.
(Baromira zavart, hogy a moziban mögöttem végigbeszélték az egész filmet ._. De még így is élveztem!)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján