Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Viszonylag részletes doku-sorozat, de hiába közel 3 órás, nagyon rendszertelenül ugrált a témák között, és sok valóban érdekes dolog felett elsiklik, vagy csak felszínesen érinti azokat. Számomra nem volt eléggé átfogó, így pl. Shazam / Marvel Kapitány bonyolult jogi esetével sem foglalkozott, a Marvellel való rivalizálás kapcsán meg sem említette a crossovereket, a Smallville-t pedig teljesen kihagyta a szórásból, miközben az szerintem nagyobb, vagy legalább hasonló mérföldkő volt a képregényes televíziózásban, mint az Arrowverse. (Már 10 évadot megélt, mikor az Arrow indult.) Ez persze csak pár példa, hisz egy 80+ éves múlttal rendelkező kiadóról beszélünk.
Ezen felül sok kínos részletet láthatóan elhesseget, mint a Josstice League ügy, a Black Adam, meg a Discovery-vel való összeolvadás, bár ezek inkább WB, mintsem kifejezetten DC témák.
Gondom volt még a záró epizóddal is, melynek vége egy erősen mézes-mázas, és durván beképzelnek érződő ön-vállveregetés, hogy: „Mi milyen szépek és jók vagyunk…”, ami elég bénán hatott. A problémái ellenére persze egyszer simán nézhető darab, hisz így is rengeteg régi archív felvétel és téma kapott benne helyett, amik mind a DC kedvelőknek, mind pedig az általános történelem iránt érdeklődő embereknek informatív kikapcsolódást nyújthatnak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján