2019-es filmek listája lista 117

MrsCumberbatch 

Sziasztok! Ez a szerzemény eredetileg saját listának indult, de úgy gondoltam, miért is ne lehetne belőle nyilvános lista? Segítsetek! Gyűjtsünk össze minden 2019-es filmet. Csak a sima és animációs filmeket keresek (tehát sorozatok, animék és rövid filmek kizárva) illetve a sima animefilmek se, ugyanis egyrészről nagyon sok van belőlük, másrészről meg teljesen külön műfaj.

Ha van olyan, ami 2019-ben jelent meg de a cím mellett zárójelben nem a 2019 szerepel, pl a [[Feszültség (2017)]] azt kérlek, előbb kommentben jelezd nekem és meséld el a törénetét, miért lenne helye ezen a listán. (A Feszültségnél egyértelmű, hiszen 2017-ben csak Filmfesztiválokon jelent meg és igazi világpremier csak 2019-ben volt.) Szóval, ha egy film hasonló cipőben jár, akkor írd be kérlek kommentben, aztán engedélyezem, felrakhatod a listára és bemásolom megjegyzésbe, így más is fogja tudni. Amennyiben viszont világszerte 2018-ban jelent meg és csak 1-2 országban (köztük mondjuk Magyarország) jelent meg 2019-ben akkor az nem számít 2019-es filmnek.

Fontos! Lehetőleg ismerd a filmet, ha másnem csak annyira, hogy létező-e. Ugyanis akad nem egy olyan film, aminek mondjuk késik a megjelenése, de még nem tudni mikor jelenik meg, ezért nem írták át a dátumot mert hát még nem tudják mire kéne , de 2019 szerepel, pedig meg sem jelent még. Ilyeneket kérlek ne tegyetek a listára. Köszönöm.

Elkészült a 2020-as is:
https://snitt.hu/listak/2020-as-filmek-listaja

  • perc