Utódok 3. (Utódok 6.) (2019) 81

Descendants 3.
106' · amerikai · akció, fantasy, musical, tévéfilm 6

A nagyon várt harmadik részben folytatódik a jó és rossz küzdelme. A Disney aljas gonosztevőinek lányai és fiai, Mal (Dove Cameron), Evie (Sofia Carson), Carlos (Cameron Boyce) és Jay (Booboo Stewart) visszatérnek az Elveszettek Szigetére hogy szerezzenek egy csapat új utódot, akik majd… [tovább]

angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
magyar

Képek 6

Szereposztás

Dove CameronMal
Sarah JefferyAudrey
China Anne McClainUma
Sofia CarsonEvie
Keegan Connor TracyBelle
Cameron BoyceCarlos
Booboo StewartJay
Luke RoesslerSquirmy
Cheyenne JacksonHádész
Mitchell HopeBen

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 21

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Nem tetszett annyira, mint az első, de azért jobban, mint a második. Elég jó lezárása volt a történetnek, ráadásul Hádész és Audrey menők voltak. És a cselekmény szempontjából is jobban élveztem, mint a második rész drámázását. Evie ruhái nagyon tetszettek és a dalok között is találtam egy-két kellemeset. Nem rosszak ezek a filmek, éppen ezért sajnálom, hogy nem az én tinikoromban futottak.

3 hozzászólás
Meryl 

Igazából elég jó lezárás lett, de ha komolyabban megnézem talán a három film közül ez a leggyengébb. Ez a rész szerintem csak arra kellett, hogy kerek legyen a történet.
A zenéjét tekintve elmegy, a három legjobb szám: Mal és Hades közös dala, Audrey átalakulása és a lovag harc.
Hades jeleneteit nagyon bírtam :D Kár, hogy komolyabb szerepet nem kapott..
Egyszer elment, sajnálom, hogy vége. Jobb is lehetett volna.

Lipsza

Na szóval. Azzal kezdeném, hogy sehol nem találtam meg szinkronnal vagy felirattal, de még angol felirattal se. De már nem bírtam kivárni, így a csodás angol tudásommal megnéztem.
Nem mondom, hogy minden párbeszédet tisztán értettem ( ne ért félre, nagyon egyszerű a nyelvezete, az én angolom a …. :D ),a felirat nagyon hiányzott, legalább angolul, de ennek ellenére néhány poénon nagyon nevettem.
Ami nem tetszett az az volt, hogy teljesen happy end a vége. Én ezt az Audray csajt hagytam volna had aludjon jó sokáig, ha bár playbackelni nem tud.
No, de jöjjenek a pozitív dolgok; Harry. Harry minden mennyiségben. Evie hangja és ruhái. Ben kis borostával, váh….. A kutya :D És Carlos és Jane. Bocsánat Jarlos.
Nagyon sajnálom, hogy Uma és Harry között nem alakult ki a románc (vagy de?), mert én igenis éreztem köztük a bizsergést. Más is érezte, ugye?!
Az előző részben nem tetszett Gaston fia, de most valamiért nagyon is éreztem, hogy ő az.
Összességében jó kis film sorozat volt. Még egy hozzáfűzni valóm: Malnek a nadrágjának nagyon örülne a párom, az a fenék benne, ó egek…… Elnézést :D

7 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Nos, ezt a részt Hádész vitte el a hátán. Bajban is vagyok, hány csillagot adjak rá és mégis hogyan értékeljem, mi alapján? Mint egyedüli film elég gyenge volt, de az alapsztori jó volt, bár kicsit klisés, de azért jó. Mint trilógia lezáró része szintén jó volt. Egyedül azt hiányoltam, hogy megtudjam spoiler. De amúgy igazából nem maradt hiányérzetem. Megvolt a várt lezárás. :))

Zsófia 

És vége, ez a trilógia is lezárult! Sosem gondoltam volna, hogy én ezt valaha meg fogom nézni, de az első rész után nem volt megállás. Szeretem a számokat, a koreográfiákat, a színészek lelkesedését, amikor a szerepüket játsszák. A történetben nagyon sok a kellemes meglepetés – mesei fordulatok, újragondolások, mondanivaló, karakterek –, és bár néha klisés, néha talán túl tarka, közben olyan jó kikapcsolódást nyújt! Aki szerette a HSM-t, más köntösben, de itt kicsit újraélheti azt a rajongást, amit 12-16 évesen érzett. Örülök, hogy szép kerek lett a vége, talán egyszer még újra is nézem.

Éva_Kovács_2 

Összességében valahogy nekem nem volt olyan idegesítő vagy unalmas/nyálas,mint az előző részek -bár lehet,hogy csak az újdonság erejével hat rám:,D.Itt csak pár logikai baki ütötte ki nálam a biztosítékot .Harry és Uma végérvényesen letaszította a Jarlost és Doug &Evie párosát a trónról.<3A gesztusaik egymás felé..*sóhajt**.* ,annyira természetesek.Erős személyiségek mindketten,Harryről külön ódákat tudnék zengeni.Mintha kevesebb lett volna itt a dal-amik voltak,azok közül nem sok sikerült ütősen-és a Mal&Ben jelenetek(tömör nyáltenger) is ritkultak,szóval talán ezért is preferálom ezt annyira.Na és el ne felejtsem Hádészt..egy isten a fickó (szó szerint).Minden jelenetét imádtam.*<*
Én nagyon reménykedem még folytatásban,bármilyen formában .Huma jelenetekből sosem elég<3@.@

Liliána_Tanács 

Az előző kettő után, ez még jobb volt. Szerintem kicsit kevés szerepet kapott Hádész, de a karaktere bejött. A fordulatok kicsit kiszámíthatóak voltak, de élvezhető volt. A dalok is tetszettek. Végül is egy jó film volt.

Ancsúr 

Szerintem magasan ez volt a leguncsibbrész a 3 közül. :(

VMalfoy 

A leggyengébb rész a három közül. Bár a dalok fele nagyon jó, a másik felük nem. Mal-en kívül, szinte egyik szereplőnek sincs olyan hű de nagy jelentősége, mindenki csak úgy csinál valamit, hogy „Ja amúgy én is itt vagyok”. A hajak valami spoiler Ben unszimpatikus még mindig, de azt meg kell hagyni, hogy szakállal SOKKAL elviselhetőbben néz ki. Pozitívum: HARRY!! Kaptunk jó pár Harry jelenetet, és nekem Hádész is elég szimpatikus volt.

Rei15

Az Utódok 3 egy elég jó lezárása a sorozatnak. Messze a legjobb és legélvezhetőbb darabja a szériának. Nem feltétlen szükséges az elődök pontos ismerete, így akkor is megnézhető, ha azokat nem is láttuk.
Bővebben: https://pihenosarok.blog.hu/2019/10/25/utodok_3_kritika…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján