Utódok 3. (Utódok 3.) (2019) 35

Descendants 3.
106' · amerikai · akció, fantasy, musical 6

A nagyon várt harmadik részben folytatódik a jó és rossz küzdelme. A Disney aljas gonosztevőinek lányai és fiai, Mal (Dove Cameron), Evie (Sofia Carson), Carlos (Cameron Boyce) és Jay (Booboo Stewart) visszatérnek az Elveszettek Szigetére hogy szerezzenek egy csapat új utódot, akik majd… [tovább]

angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol

Képek 6

Szereposztás

Dove CameronMal
Sarah JefferyAudrey
China Anne McClainUma
Sofia CarsonEvie
Keegan Connor TracyBelle
Cameron BoyceCarlos
Booboo StewartJay
Luke RoesslerSquirmy
Cheyenne JacksonHádész
Mitchell HopeBen

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 13

Várólistára tette 72


Kiemelt értékelések

Lipsza

Na szóval. Azzal kezdeném, hogy sehol nem találtam meg szinkronnal vagy felirattal, de még angol felirattal se. De már nem bírtam kivárni, így a csodás angol tudásommal megnéztem.
Nem mondom, hogy minden párbeszédet tisztán értettem ( ne ért félre, nagyon egyszerű a nyelvezete, az én angolom a …. :D ),a felirat nagyon hiányzott, legalább angolul, de ennek ellenére néhány poénon nagyon nevettem.
Ami nem tetszett az az volt, hogy teljesen happy end a vége. Én ezt az Audray csajt hagytam volna had aludjon jó sokáig, ha bár playbackelni nem tud.
No, de jöjjenek a pozitív dolgok; Harry. Harry minden mennyiségben. Evie hangja és ruhái. Ben kis borostával, váh….. A kutya :D És Carlos és Jane. Bocsánat Jarlos.
Nagyon sajnálom, hogy Uma és Harry között nem alakult ki a románc (vagy de?), mert én igenis éreztem köztük a bizsergést. Más is érezte, ugye?!
Az előző részben nem tetszett Gaston fia, de most valamiért nagyon is éreztem, hogy ő az.
Összességében jó kis film sorozat volt. Még egy hozzáfűzni valóm: Malnek a nadrágjának nagyon örülne a párom, az a fenék benne, ó egek…… Elnézést :D

7 hozzászólás
Meryl 

Igazából elég jó lezárás lett, de ha komolyabban megnézem talán a három film közül ez a leggyengébb. Ez a rész szerintem csak arra kellett, hogy kerek legyen a történet.
A zenéjét tekintve elmegy, a három legjobb szám: Mal és Hades közös dala, Audrey átalakulása és a lovag harc.
Hades jeleneteit nagyon bírtam :D Kár, hogy komolyabb szerepet nem kapott..
Egyszer elment, sajnálom, hogy vége. Jobb is lehetett volna.

Éva_Kovács_2 

Összességében valahogy nekem nem volt olyan idegesítő vagy unalmas/nyálas,mint az előző részek -bár lehet,hogy csak az újdonság erejével hat rám:,D.Itt csak pár logikai baki ütötte ki nálam a biztosítékot .Harry és Uma végérvényesen letaszította a Jarlost és Doug &Evie párosát a trónról.<3A gesztusaik egymás felé..*sóhajt**.* ,annyira természetesek.Erős személyiségek mindketten,Harryről külön ódákat tudnék zengeni.Mintha kevesebb lett volna itt a dal-amik voltak,azok közül nem sok sikerült ütősen-és a Mal&Ben jelenetek(tömör nyáltenger) is ritkultak,szóval talán ezért is preferálom ezt annyira.Na és el ne felejtsem Hádészt..egy isten a fickó (szó szerint).Minden jelenetét imádtam.*<*
Én nagyon reménykedem még folytatásban,bármilyen formában .Huma jelenetekből sosem elég<3@.@

Liliána_Tanács

Az előző kettő után, ez még jobb volt. Szerintem kicsit kevés szerepet kapott Hádész, de a karaktere bejött. A fordulatok kicsit kiszámíthatóak voltak, de élvezhető volt. A dalok is tetszettek. Végül is egy jó film volt.

Kicsicsillag95 

Nagyon, nagyon vártam már ezt a részt, mert bevallom, igen, 24 éves fejjel is teljesen letudott venni a lábamról az első 2 rész. Van egy kis enyhe, mese mániám, amibe az ilyen kis feldolgozások, továbbgondolások is beletartoznak. Az egyik szemem örül, hogy végre láthatta, a másik sír Cameron és amiatt, hogy valószínűleg több rész már nem lesz. A zenék ugyanolyan jók voltak mint eddig, több kedvenc is lett: Mal és Hádész dala, Audrey dala a favorit, de a többi is mind fülbemászó. A történet is jó volt, szép kerek egész lezárás. Egy dolog volt, ami miatt vacilláltam a csillagozásnál. Örültem, hogy végre megismerhettük Mal apját, csak keveselltem. Azt reméltem, hogy vele kapcsolatos lesz a főszál, és aktívabb szerepet kap. Sajnos inkább csak mellékszereplőként funkcionált, pedig rengeteg lehetőség lett volna az apa-lánya kapcsolatban. Milliószor érdekesebb és jobb volt a dinamika Mal és közte mint Demónával valaha. Kár érte. Emiatt szerettem volna levonni egy csillagot, de a szívem nem engedte. A világot mindenképp érdemes lenne még tovább vinni, rengeteg potenciál van még benne, úgyhogy én még reménykedem folytatásban.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján