Kedvencelte 31

Várólistára tette 62


Kiemelt értékelések

Theana

Óóó, nekem ez nagyon bejött. Nem is a sztori miatt, inkább a karakterek miatt (mondjuk Ursulát nem is láttuk:( de a végét imádtaaaaam, Whoopi Goldberg olyan menő volt, mikor benyögte azt a monológot:DD muhaha), akikért fanoltam, mint az állat. :D Plusz a zenék miatt, természetesen. A zenék abszolút túlszárnyalták az előző részt!!

Olyan sok minden van, amit nem lehet 111 percbe beletuszkolni, jó, bár így megismerhettük Umát, de pl. a többiekre nem jutott annyi idő, legalábbis szerintem. Vá, Mulan, Doug, meg a többiek is biztosan nagyon jó karakterek lehetnek. Mal szerintem tejesen megérthető karakter, az az umás jelenet szerintem elég ironikus volt :D, na de Ben. Hát ő maradt az a tutyimutyi, jószívű kis herceg király, de aranyos volt mindenki. Végül mindenki összejön valakivel. :D

Ja, igen. Mindenki kapott új designt (kíváncsi leszek, milyen lesz a harmadik részben), nekem mondjuk nem nagyon jött be az a festett szemöldök, de ízlések és pofonok.

Tudom, hogy nyálas, de nagyon tetszett Evie mondata a spoiler: true love's kiss works always. :D <3

A zenék tényleg még jobbak, mint az első részben, én főleg a You and Me-t hallgatom állandóan, de a What's My Name is tökös dal, és China-t is megkedveltem közben.
A You and Me címével nem nagyon értek egyet, szerintem az It starts with you and me jobb lenne, de anyway. Így olyan romantikusanak tűnik, pedig szerintem egyáltalán nem az…

"We gotta be bold
We gotta be brave
We gotta be free
We gotta get loud
Makin' that change
You gotta believe
We'll look deep inside
And we'll rise up and shine
We can be bold
We can be brave
Let everyone see"

Azéé, azt be kell vallani, hogy nagy cukormáz az egész:D

4 hozzászólás
Nihilchan

Hozta az első rész színvonalát, de igazából kicsit kevésbé tetszett, mint az. Nekem sok volt a Mal-Ben dráma és elég laposnak éreztem a történetet is. Viszont a zenéket jobban élveztem, Evie és Carlos pedig még mindig cukik. Örülök, hogy az iskola diákjai normálisan viselkedtek, annak meg főleg, hogy hiányoztak a suttyó szülők. Viszont az új szereplőket nem kedveltem túlzottan.

Evelena

Kiköszörülték az előző rész csorbáit, főként az idősb gonoszok ripacskodását.
A dalok még az első filmbelieknél is jobban sikerültek. A Ways to Be Wicked-et órákig lehet hallgatni, a Chillin' Like a Villain-t pedig csak ajánlani tudom! Hű!
A ruhák ismét jók, szegény Ben karaktere még mindig elég pipogya, de a hangja így is szuper (kevés a szóló khmmm). A színészek még jobban táncolnak, a hangjuk is jól szól.
Dizzy fodrász üzletébe annyira el szeretnék menni!
A történet viszont néhol lapos, a kalózokból többet is ki lehetett volna hozni. Hölgyeim, tessék figyelni a Harryt játszó színészt, elég szemrevaló.
Összességében nem lett rossz, biztos lesz még itt folytatás. spoiler

Lysandra

Már az elsőt is imádtam, de ez (már ha mondhatok ilyet) még jobb lett *-*
Ez a spoiler dolog nagyon tetszett, a jelmezektől pedig oda meg vissza vagyok.
A karakterek továbbra is nagyon királyak, Uma és Harry párosát imádom, remélem a következő részben is benne lesznek (Thomas Doherty alakítása valami hihetetlen :D)
És akkor a zenék…
A Ways to Be Wicked-et már a film megnézése előtt is agyon hallgattam, egyszerűen imádom <3
A Chillin' Like a Villain valószínűleg napokig fog a fejemben szólni, nagyon király lett.
Valamint személyes kedvenceim közé tartozik még a What's My Name és az I'ts Goin' Down *-*
Akinek az első rész akár egy kicsit is tetszett, vagy szereti az ilyen jellegű filmeket, annak mindenképp ajánlom megnézésre! (Én is még újra fogom nézni egy jópárszor, a biztos :) )

MrsCumberbatch 

Az első rész végén azon gondolkoztam, hogy „Na és a többi gyerek? Velük mi van? Nincsenek többen?” Örülök, hogy erre a kérdésre választ kaptunk ebben a részben. Kicsit gyengébb lett, mint az első. Bár ebben is volt fordulat és bonyodalom bőven, néhol kicsit erőltettetnek éreztem. Mondjuk nem csoda, ritkán olyan jó a folytatás, mint az első rész… :))
Jó, hogy lett egy harmadik rész, már várom. hogy láthassam.

Lipsza

Nekem ez a rész is nagyon tetszett, bár hiányzott Mal régi haja :D nekem az tetszett. A dalok nagyon jók voltak. Külön tetszett, hogy végre Carlosnak is voltak nagyobb jelenetei és az a tánc ♥
Alig várom, hogy megszerezzem könyvben is.

Éva_Kovács_2 

Igazából 8,5 csillagot adnék neki,de fölfelé kerekítek.Lehet,hogy egyedül vagyok ezzel,de nekem az 1. rész jobban tetszett.Az elején voltak számomra unalmas részek és utána se lett sokkal izgalmasabb.A vége viszont jobban tetszett ennek.Teljesen elhittem(és reméltem is),hogy spoiler,csak akkor jöttem rá,mi történt,amikor olyan durván odaszólt az apjának.Mal-nek szerintem a lila haj sokkal jobban áll,de nem így,ahogy itt volt.Az egyedüli pozitívum a másikkal szemben talán Uma és örültem neki,hogy spoiler.Na meg a zene is jobb ,azt meg kell hagyni.Még mindig Evie-ék a kedvenc párosom és most már csatlakoztak hozzá Carlos-ék is.:) Örültem,hogy mindenki megtalálta a maga párját.Jane szerintem egyenesen gyönyörű,főleg a bálon! Nekem nem jött be annyira,hogy tud beszélni a kutya.Kabát nélkül pedig sokkal aranyosabb volt.:( Kiváncsian várom a 3.részt.
Ja,és annak is örültem,hogy az előző részbeli gonoszok nem szerepeltek.Eléggé irritáltak,főleg Demóna.

OhAhoyIamASloth

Határozottan jobb mint az első főleg dalok terén.
Uma szerintem egy jól érthető főgonosz lett és imádtam a hangját. A másik nagy kedvencem Hook fia volt Henry mert egyszerűen csak wow *.*
A látványvilag is fejlődött már nem akartam minden CGI-os résznél sírni.
Várom a harnadik részt :D

nattyreach

Már az előző részben is volt valami a nyilvánvaló hibák ellenére, ami miatt el tudtam pezsegni benne, és többször is képes voltam megnézni (ehhez nagyban hozzájárult pár jobb szám és koreográfia). Tetszett az alapelgondolás is, hogy egyszerre gonoszkásak és jók a szereplőink, hiszen egyik se jutott el igazán gonosz magaslatokba, így szimpatikusak voltak.

A második részben sokkal kevesebb hiba volt, és végre beemelték a többiek történetét is. Tetszett, hogy a Tündérkeresztanya lányaként Jane itt jó elfoglalt volt, Kuka fia említette Vidor fiát, és Mulan lánya kapott egy egész jó kis szálat (persze sejthető volt, mi lesz, de így is tetszett, pláne az a meghajlás), megjelent a Gonosz mostoha unokája. A szülő gonoszokat kidobták, aminek nagyon örültem, mert rettentő sokat romboltak az első rész színvonalán, helyette lett egy anya-gyíkunk, ez is tetszett. A zenei-táncos betétek jobban sikerültek, mint az elsőnél, itt egyiktől se voltam ki, igaz, mindegyiknek megvolt a maga helye.

Malt imádtam szőke hajjal, sajnáltam, hogy visszalilították, viszont a viselkedése tetszett, nekem igenis testközelibb volt a sulit felforgató kezdő álmodozás, mint az, hogy mindenki teljesen beilleszkedett, és minden rendben van. Különben pedig Ben elvárta volna, hogy Mal mindenben hozzá igazodjon, pedig a varázslás miért lenne tiszta haszon? Rendben, néha jogtalan előnyhöz juttat, de nem volt szegény lánynak elég baja? Az is tetszett, hogy Mal szeme néha zöldbe ment, csinálhatták volna többször is.

A színészek közötti kémiáról szólva csak én éreztem úgy, hogy Ben és Evie között több szikra van, mint az eredeti párocska között? Rendben, mindenki kapott valakit, de egynél se éreztem azt, amit Bennél és Evie-nél, amikor együtt énekelgették a Chillin Like A Villain-t. A többi szereplő is jó volt, főleg Carlos, akin kicsit emeltek, ez tetszett. Többször is nevettem, főleg Chaden, úgyhogy ebből a szempontból is rendben voltak a dolgok.

A kalózos vonal kevésbé jött be, ahogy Uma sem. Túlságosan kiszámíthatóvá vált az a szál, csak a hülye nem jött volna rá, ismerve A kis hableány sztoriját. Az jó volt, hogy most kicsit okosabbak voltak a szereplők, spoiler Nem tudom, lesz-e folytatás, de abban se Umát se Harryt nem szívesen látnám, esetleg csak Gaston fiát a Gilisztázással.

(Mellesleg ez a leírás meg milyen? Nem ezért tér vissza… Meg egyáltalán. Pf.)

VMalfoy

PONT elcsíptem a Disney-n a premiert, meg az előtte való Színfalak mögött-öt!!! De hogy ezt hogy csináltam, azt nem tudom, mivel nagyon nagyon ritkán kapcsolom be egyáltalán a TV-t. A dalok kivétel nélkül mind a kedvenceim lettek, Ben idegesítőbb mint valaha, Carlos és Jane nagyon aranyosak, Haver egy picit spoiler furcsa, és Harry… OMÁJGÁD!!! I-M-Á-D-O-M!!! Thomas Doherty egyik kedvenc színészem azóta, és türelmetlenül várom a 3. részt! spoiler


Népszerű idézetek

Theana

This is all hands on deck
Callin' out to lost boys and girls
I'm gettin' tired of the disrespect
We won't stop till we rule the world

It's our time
We up next
(Next, next)
Our sail's about to be set
(Set, set)
They ain't seen nothin' yet
Tell 'em who's in charge
So they don't forget

What's my name?
What's my name?
(Uma)
Say it louder
What's my name?
What's my name?
(Uma)
Feel the power

No one's gonna stop us
Soon the world will be ours
What's my name?
What's my name?
What's it? What's it?
Say it loud!

Uuuma
Uuuuma
All eyes on me
Let me see 'em
Uuuma
Uuuuma
What's it? What's it?
Say it, say it
Uuuma – a – a!

Uma, Uma, la la um
Uma, Uma, la la Uma
Uma, Uma, la la um
Uma, Uma, la la um
Uma

I'm the queen of this town
I call the shots
You know who I am
I don't need to wear no fake crown
Stand up to me
Ya don't stand a chance

It's our time
We up next
(Next, next)
My crew's as real as it gets
(Gets, gets)
The worst are now the best
And leavin' us here
Will be their last regret

What's my name?
What's my name?
(Uma)
Say it louder
What's my name?
What's my name?
(Uma)
Feel the power

No one's gonna stop us
Soon the world will be ours
What's my name?
What's my name?
What's it? What's it?
Say it, say it

You know what they say
Bad girls have all the fun
Never learned how to count
'Cause I'm number one
Ready, here we come
We always get our way
It's a pirate's life
Every single day!

Hey, she's the captain
I'm the first mate
Enemy's seasick
Can't see straight
Call 'em fish bait
Throw 'em on a hook
Uma's so hot
They get burned if they look

It's all eyes on me
Let me see 'em
I see your eyes on me, boys
Hey!
You know what my name is
Say it, say it louder!

Hook me!
Ha! Ha!
Ho!
Woah!
Come on!

What's my name?
What's my name?
(Uma)
Say it louder
What's my name?
What's my name?
(Uma)
Feel the power

No one's gonna stop us
Soon the world will be ours
What's my name?
What's my name?

Uuuma
Uuuuma
All eyes on me
Let me see 'em
Uuuma
Uuuuma

What's it? What's it?
Say it, say it

Uuuma
Uuuuma
Ooh, say it louder
Uuuma
Uuuuma
Ooh, say it louder
Uuuma
Uuuuma

What's it? What's it?
Say it, say it

Uma, Uma, la la um
Uma, Uma, la la Uma
Uma, Uma, la la um
Uma, Uma, la la Uma
Uma, Uma, la la um
Uma, Uma, la la Uma
Uma, Uma, la la um
Uma, Uma, la la um
Uma

7 hozzászólás
Theana

We got all the ways to be
W-I-C-K-E-D
We got all the ways to be
W-I-C-K-E-D

Come on!
Hey, hey, hey, hey
Hey, hey, hey, hey
Hey, hey, hey, hey
Hey, hey, hey, hey

Crashing the party
Guess they lost my invitation
Friendly reminder
Got my own kind of persuasion

Looks like this place could use
A bit of misbehaviour
Happily ever after
With a little flavour

Bad to the bone
With even worse intentions
We're gonna steal the show
And leave 'em all defenseless

A fairy tale life can be
Oh, so overrated
So raise your voices and
Let's get it activated

Long live havin' some fun
We take what we want
There's so many ways to be wicked
With us evil lives on the right side of wrong
There's so many ways to be wicked

Apple, apple
Dip, dip
Wanna try it?
Tick, tick
Take a bite
Come on, be bold
Change the way the story's told

This time the dark is
Finally getting your attention

We're wicked by the book
And class is back in session

You like it, steal it
Gotta beat 'em to the treasure

A rite of passage
Bad just doesn't get much better

Long live havin' some fun
We take what we want
There's so many ways to be wicked
With us evil lives on the right side of wrong
There's so many ways to be wicked

Mother always knows best
Show her, pass every test
Hear her voice in my head
Evil is the only real way to win

We got all the ways to be
(Hey, hey, hey, hey)
W-I-C-K-E-D
Let's go!
We got all the ways to be
(Hey, hey, hey, hey)
W-I-C-K-E-D

Long live havin' some fun
We take what we want
There's so many ways to be wicked
With us evil lives on the right side of wrong
There's so many ways to be wicked

Cruel and unusual
We're taking control
There's so many ways to be wicked
With us evil lives on the right side of wrong
There's so many ways to be wicked

(Hey, hey, hey, hey)
We got all the ways to be
W-I-C-K-E-D
We got all the ways to be
W-I-C-K-E-D
We got all the ways to be
W-I-C-K-E-D
We got all the ways to be
So many ways to be wicked

Theana

[Ben:] Lookin' back at yesterday
I thought I gave it everything
But still there's so much road ahead of me

[Mal:] When I looked into your eyes
I guess I didn't recognise
Who we are and all that we can be

[Mindketten:] Sometimes it's hard to find yourself
But it's worth it in the end
'Cause in your heart is where it all begins

[Mindenki:] We gotta be bold
We gotta be brave
We gotta be free
We gotta get loud
Makin' that change
You gotta believe
(Whoa, oh, oh)
We'll look deep inside
And we'll rise up and shine
We can be bold
We can be brave
Let everyone see

It starts with you and me
(Whoa, oh, oh, whoa, oh, oh – hey!)
It starts with you and me
(Whoa, oh, oh, whoa, oh, oh – hey!)
[Mal:] It starts with you and me

[Evie & Carlos:] There's something special that I've learned
It's together we can change the world
Everybody's got somethin' they can bring

[Mal & Jay:] When you take a look inside yourself
Do you wish that you were something else
But who you are is who you need to be

[Mal & Evie:] Sometimes it's hard to find yourself, but it's worth it in the end
'Cause in your heart is where it all begins

[Mindenki:] We gotta be bold
We gotta be brave
We gotta be free
We gotta get loud
Makin' that change
You gotta believe
(Whoa, oh, oh)
We'll look deep inside
And we'll rise up and shine
We can be bold
We can be brave
Let everyone see

It starts with you and me
(Whoa, oh, oh, whoa, oh, oh – hey!)
It starts with you and me
(Whoa, oh, oh, whoa, oh, oh – hey!)
It starts with you and me

[Mal & Evie:] If we all can do our part
We know that it can be the start
To bring about the difference that we need, yeah

[Mindenki:] I promise we can work this out
I promise we can see it through
Don't you know it's up to me
It's up to me and you!

We gotta be bold
We gotta be brave
We gotta be free
(Wanna be free)
We gotta get loud
Makin' that change
You gotta believe
(Whoa, oh, oh)
We'll look deep inside
And we'll rise up and shine
We can be bold
We can be brave
Let everyone see

It starts with you and me
(Whoa, oh, oh, whoa, oh, oh – hey!)
It starts with you and me
(Whoa, oh, oh, whoa, oh, oh – hey!)
It starts with you and me
(Whoa, oh, oh, whoa, oh, oh – hey!)
It starts with you and me
(Whoa, oh, oh, whoa, oh, oh – hey!)
It starts with you and me

1 hozzászólás
Theana

[Uma:] Huh! Let's get this party started
I swear I'm cold-hearted
There's no negotiation
I'm not here for debatin'
You need some motivation?
Just look at Ben's face
Then ask yourself how long you think I'll remain patient
I'll throw him overboard and let him swim with killer sharks
You either hand over the wand, or he'll be ripped apart

[Mal:] Now let's all just be smart, although for you that must be hard
You'll get your wand – no one has to come to any harm!
Don't try to intimidate
Your bark is much worse than your bite
Who's the baddest of them all?
I guess we're findin' out tonight!

[Kalózok kiabálják:] Let's go! Bring it on!
Better give us what we want
It's the wand for the crown
If you don't it's goin' down

[VK-k:] Let's go! Make your move!
Peace or war, it's up to you
Give him up and do it now
If you don't it's goin' down

[Kalózok kiabálják:] We want the wand
Or else the king is gone
Your time is runnin' out!
You should really watch your mouth

[VK-k:] Let's go! Pound for pound
We're prepared to stand our ground
Put your swords up, put 'em up!
It's goin' down!

[Kalózok kiabálják:] Yo, oh, oh, oh, oh, oh
Make the trade
Yo, oh, oh, oh, oh, oh
Or walk the plank
Yo, oh, oh, oh, oh, oh
(Uma, Uma, Uma – la – la – la)
Make the trade
Yo, oh, oh, oh, oh, oh
(Uma, Uma, Uma – la – la – la)
Or walk the plank

[Mal:] Okay, look, this is not a conversation
It's a do-or-die situation
If you don't give me back the king, I'll have no hesitation
I'll serve you right here, and I don't need a reservation
That way your whole pirate crew can have a demonstration
Release him now, and we can go our separate ways
Unless you wanna deal with me and the VKs

[Uma:] So that's your big speech, huh? An empty ultimatum?

[Harry:] All it takes is one swing and I'll humiliate him
Matter of fact, make one wrong move, and I'll debilitate him
And if he even starts to slip, I'll eliminate him!
All it takes is one wrong look and I'll –

[Uma:] Harry! We get it. Chill.

[Kalózok kiabálják:] Let's go! Bring it on!
Better give us what we want
It's the wand for the crown
If you don't it's goin' down

[VK-k:] Let's go! Make your move!
Peace or war, it's up to you
Give him up and do it now
If you don't it's goin' down

[Kalózok kiabálják:] We want the wand
Or else the king is gone
Your time is runnin' out!
You should really watch your mouth

[VK-k:] Let's go! Pound for pound
We're prepared to stand our ground
Put your swords up, put 'em up!
It's goin' down!

[Ben:] Hey, we don't have to choose
We don't have to light the fuse
Mal, whatever you do, it's gonna be a lose-lose
There's gotta be a better way
Uma, I promise I'll give you your chance
You'll have your say

[Uma:] Silly king! You? Give me?
You're gonna give me a chance?
Well, not a chance!

[Kalózok kiabálják:] Yo, oh, oh, oh, oh, oh
Make the trade
Yo, oh, oh, oh, oh, oh
Or walk the plank
Yo, oh, oh, oh, oh, oh
(Uma, Uma, Uma – la – la – la)
Make the trade
Yo, oh, oh, oh, oh, oh
(Uma, Uma, Uma – la – la – la)
Or walk the plank

[Mindenki:] Let's go! Bring it on!
Bring it on, it's goin' down
Time is running out!
Bring it on, it's goin' down

Let's go! Bring it on!
Bring it on, it's goin' down
Time is runnin' out!
Bring it on, it's goin' down

Let's go! Pound for pound
We're prepared to stand our ground
Put your swords up, put 'em up!
It's goin' down!

[Kalózok kiabálják:] Yo, oh, oh, oh, oh, oh
(Uma, Uma, Uma – la – la – la)
Yo, oh, oh, oh, oh, oh
(Uma, Uma, Uma – la – la – la)
Yo, oh, oh, oh, oh, oh
(Uma, Uma, Uma – la – la – la)
Yo, oh, oh, oh, oh, oh
(Uma, Uma, Uma – la – la – la)

Uuuma
Uuuuma
Uuuma
Uuuuma
[Uma:] What's my name?
(Uma, Uma, la la um)
What's my name?
What's my name?
(Uma, Uma, la la um – Uma)
Say it now!

Theana

[Evie:] I didn't know what you were goin' through
I thought that you were fine
Why did you have to hide

[Mal:] I didn't want to let you down
But the truth is out
It's tearin' me apart, not listenin' to my heart

[Mal:] I really had to go
[Evie:] And I would never stop you
[Mal:] Even though we've changed
[Evie:] Nothing has to change

[Mindketten:] And you can find me in the space between
Where two worlds come to meet
I'll never be out of reach

'Cause you're a part of me
So you can find me in the space between
You'll never be alone
No matter where you go
We can meet in the space between

[Mal:] Nothing can stay the same
It's growing pains

[Evie:] Be proud of all the scars
They make you who you are

[Evie:] I know you have to stay
[Mal:] But I'll never really leave you
[Evie:] Nothing has to change
[Mal:] Even though we've changed

[Mindketten:] You can find me in the space between
Where two worlds come to meet
I'll never be out of reach

'Cause you're a part of me
So you can find me in the space between
You'll never be alone
No matter where you go
We can meet in the space between

[Mal:] There are no words left to say
[Evie:] I know you gotta find your place
[Mal:] But this is not the end
[Evie:] No
[Mal:] You're part of who I am

[Mindketten:] Even if we're worlds apart
You're still in my heart
It will always be you and me, yeah!

[Evie:] You can find me in the space between
[Mindketten:] Where two worlds come to meet
[Evie:] I'll never be out of reach
[Mal:] I'll never be out of reach
[Evie:] No

[Mindketten:] 'Cause you're a part of me
So you can find me in the space between
[Evie:] You'll never be alone
[Mal:] No matter where you go
[Mindketten:] We can meet in the space between
[Evie:] Yeah
[Mal:] No matter where you go
[Evie:] No matter where you go
[Mindketten:] We can meet in the space between

Theana

Let me tell you something you can really trust
Everybody's got a wicked side
I know you think that you could never be like us
Watch and learn so you can get it right

You need to drag your feet
You need to nod your head
You need to lean back
Slip through the cracks
You need to not care
Uh, you need to not stare
You need a whole lotta help
You need to not be yourself

You wanna be cool
Let me show you how
Need to break the rules
I can show you how
And once you catch this feelin'
Yeah, once you catch this feelin'
You'll be chillin', chillin'
Oh, oh, oh, oh
Chillin' like a villain
(Chillin')
Chillin' like a villain
(Chillin')
Chillin' like a villain
(Hey!)
Chillin' like
Chillin' like
(Hey!)
A villain

You draw attention when you act like that
Let us teach you how to disappear
You look like you would lose a fight to an alley cat
You gotta be wrong to get it right 'round here

You need to watch your back
You need to creep around
You need to slide real smooth
Don't make a sound
And if you want it, take it
If you can't take it, break it
If you care about your health
Seriously, you need to not be yourself

You wanna be cool
Let me show you how
Need to break the rules
I can show you how
And once you catch this feelin'
Yeah, once you catch this feelin'
You'll be chillin', chillin'
Oh, oh, oh, oh
Chillin' like a villain
(Chillin')
Chillin' like a villain
(Chillin')

I really wanna be bad a lot
And I'm giving it my best shot
But it's hard being what I'm not
Well, if you don't you're gonna get us caught
He's right, we gotta stay low-key
Now show us how bad you can be
Like this?
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah!
Oh, yeah, I think I got this
Let's go, I'm ready to rock this
And I ain't gonna thank you for your help
I think I found the worst in myself

You wanna be cool
Let me show you how
Need to break the rules
I can show you how
And once you catch this feelin'
Yeah, once you catch this feelin'
You'll be chillin', chillin'
Oh, oh, oh, oh
Chillin' like a villain
(Chillin')
Chillin' like a villain
(Chillin')
Chillin' like a villain
(Chillin')
Chillin' like a villain
(Chillin')
Chillin' like a villain

1 hozzászólás
Theana

Evie Bennek: Seriously, you have to be not yourself!

Theana

Carlos: Dude, you can talk, but it doesn't mean you should.


Folytatása

Összehasonlítás

Utódok


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján