Csaló csajok (2019) 30

The Hustle
94' · amerikai · vígjáték 12

A CSALÓ CSAJOK-ban, ebben a kacagtató új vígjátékban Anne Hathaway és Rebel Wilson szélhámosnőket alakítanak; egyikük kisstílű, másikuk nagypályás. Egyesítik erőiket, és rászedik a férfiakat – hogy megszedjék magukat.

angol
magyar

Szereposztás

Anne HathawayJosephine
Rebel WilsonPenny
Tim Blake NelsonPortnoy
Alex SharpThomas Westerburg
Ingrid OliverDesjardins
Emma DaviesCathy
Francisco LabbeEnrique Escalera
Douggie McMeekinJason
Aaron NeilAmir
John HalesGregor Gregorsky

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 231


Kiemelt értékelések

Charityy 

Looooooool, hatalmas xdd
Pár poént azért ellőttek az előzetesben, de így is maradt benne bőven nevetnivaló. A mostani vígjátékokat nem igazán kedvelem, de ez valamiért mégis megfogott. Anne Hathaway és Rebel Wilson nagyon jó választás volt, imádtam a civakodásukat, de mindenek ellenére mégis spoiler.
A vége fele volt egy nagyobb csavar, meg is lepődtem rendesen. spoiler

Horváth_Evelyn 

Sokkal jobbra számítottam. A poénok egy része erőltetett volt, de nyilván akadt olyan is, amin nagyon lehetett nevetni. Rebel Wilson nekem kicsit sok. Anne Hathaway nagy szerelmem, de most a nulla felé mozgott. És most csajos leszek, de Alex Sharp annyira aranyos volt, hogy borzalom! Maga a sztori az elején vontatott volt, kicsit kidolgozatlan, összecsapott (főleg a „kiképzés”, ami egyébként elég poénos lett). A fő történetszál is eh… hát egy vígjátéknak elment. Úgyis azért nézi meg az ember, hogy nevessen.

hashtagHetiMozi

A standardtől kicsit eltérő vígjáték, mérsékelt malachumorral, egy jól működő főszereplő párossal és sok logikai butasággal. Mégis felüdülés ez a blockbusterek között, Anne Hathaway meg csodálatos.

Fancs_119 

Nem hiába vártam rá ennyire. Nagyon jó kis film!:)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján