Csaló csajok (2019) 169

The Hustle
94' · amerikai · vígjáték 12

A riviréra vadorzói című 1988-as vígjáték új változatában egy kisstílű és egy elit körökben mozgó szélhámosnő útja keresztezi egymást.

angol
magyar

Szereposztás

Anne HathawayJosephine
Rebel WilsonPenny
Tim Blake NelsonPortnoy
Alex SharpThomas Westerburg
Ingrid OliverDesjardins
Emma DaviesCathy
Francisco LabbeEnrique Escalera
Douggie McMeekinJason
Aaron NeilAmir
John HalesGregor Gregorsky

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 12

Várólistára tette 233


Kiemelt értékelések

Charityy 

Looooooool, hatalmas xdd
Pár poént azért ellőttek az előzetesben, de így is maradt benne bőven nevetnivaló. A mostani vígjátékokat nem igazán kedvelem, de ez valamiért mégis megfogott. Anne Hathaway és Rebel Wilson nagyon jó választás volt, imádtam a civakodásukat, de mindenek ellenére mégis spoiler.
A vége fele volt egy nagyobb csavar, meg is lepődtem rendesen. spoiler

kiruu 

Nem túl erős film, a vége viszont dob rajta egyet. Így visszagondolva a második fele egész jó, az első nagyon sablonos. Szerintem ennél Anne és Rebel is tud jobbat. De a csavar tényleg jó, végig sejtettem, hogy valami van a háttérben, de erre nem gondoltam.

MrsCumberbatch 

Aranyos film volt, de nem ez lesz életem filmje. Volt benne pár jó poén meg néhány nagyon alpári, de nem bántam meg, hogy megnéztem. Viszont nem hiszem, hogy még ebben az évben újra nézném. Szerintem volt is és lesz is ennél jobb vígjáték az évben.

3 hozzászólás
silentscream 

Azért a „kacagtató” vígjátéktól ez messze volt szerintem. Nem Anne Hathaway legjobb alakítása az is fix. Volt benne pár jó poén, de a nagy részük inkább erőltetett volt számomra. A végén a „csattanó” talán egy picit dobott rajta, de ettől függetlenül elég vontatott film.

Horváth_Evelyn 

Sokkal jobbra számítottam. A poénok egy része erőltetett volt, de nyilván akadt olyan is, amin nagyon lehetett nevetni. Rebel Wilson nekem kicsit sok. Anne Hathaway nagy szerelmem, de most a nulla felé mozgott. És most csajos leszek, de Alex Sharp annyira aranyos volt, hogy borzalom! Maga a sztori az elején vontatott volt, kicsit kidolgozatlan, összecsapott (főleg a „kiképzés”, ami egyébként elég poénos lett). A fő történetszál is eh… hát egy vígjátéknak elment. Úgyis azért nézi meg az ember, hogy nevessen.

lilla_csanyi

Könnyed, tét nélküli vígjátékra ültem be, és ezt is kaptam. Ilyen tekintetben hibátlan a film, pont annyit ad, amennyit elvár az ember. A poénok között találunk tényleg vicceseket és agyrohasztóakat is bőven.
A bajom nem is konkrétan ezzel a filmmel van: inkább úgy általában a vígjátékokkal. Ugyanis nagyon rég találkoztam már olyan amerikai filmmel a műfajban, ami akar valamit mondani, merne egy kicsit is mélyíteni a karakterein, vagy úgy általában lenne bármi célja a helyzetkomikumon kívül. És ez valahol rettentően szomorú, ez a műfaj sokkal többre érdemes.

hashtagHetiMozi 

A standardtől kicsit eltérő vígjáték, mérsékelt malachumorral, egy jól működő főszereplő párossal és sok logikai butasággal. Mégis felüdülés ez a blockbusterek között, Anne Hathaway meg csodálatos.

Fancs_119

Nem hiába vártam rá ennyire. Nagyon jó kis film!:)

bajnoczianna52

Kellemes csalódás volt számomra ez a film. Az előzetes már nagyon kiakasztó volt, hisz azt hittem hogy a humoros részek már túl mentek egy határon. Mikor megnéztem már tudtam az idei év egyik legjobb humoros filmját láttam. Aranyos, de mégis követkehető események, melyek körül ott lebeg a humor is. Igazi kikapcsolódást tud nyújtani a nézése.

kovikinga99

Nekem tetszett. Mindkét színésznőt nagyon szeretem, és pont pár napja néztem meg a Neveletlen hercegnőt.. :) A poénok és maga a film tényleg sablonos, kis könnyed kikapcsolódás, de annak viszont tökéletes.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján