Kedvencelte 33

Várólistára tette 147


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Rebel Wilson és Anne Hathaway együtt nem semmi. Bár én jobban bírtam Rebel karakterét, ő sokkal viccesebb volt, mint a karót nyelt p.csa. :-D De azért pár poént ő is elsütött, de Rebel sokkal jobb nála. :-D Vicces volt, szórakoztató, élvezhető, jókat röhögtem pár jelenetnél. A végén a csavar, pedig klassz volt, spoiler Tetszett Alex Sharp karaktere is. Jól játszotta a naiv, könnyű célpontot, akit próbáltak átverni. :-D

2 hozzászólás
Chriss 

Már régóta meg akartam nézni ezt a filmet. Amúgy is feldobott állapotban vagyok, így passzolt is a kedvemhez. Olyan jókat nevettem rajta. Tetszettek a neveletlen hercegnős beszólások és utalások :) Anne Hathaway pedig még mindig zseniális, és Rebel Wilson is hozta a formáját! Aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, az ne hagyja ki! :)

Charityy 

Looooooool, hatalmas xdd
Pár poént azért ellőttek az előzetesben, de így is maradt benne bőven nevetnivaló. A mostani vígjátékokat nem igazán kedvelem, de ez valamiért mégis megfogott. Anne Hathaway és Rebel Wilson nagyon jó választás volt, imádtam a civakodásukat, de mindenek ellenére mégis spoiler.
A vége fele volt egy nagyobb csavar, meg is lepődtem rendesen. spoiler

Szeszj 

Ez jó volt, meglepődtem hogy ennyire testezett, mármint először annyira nem is érdekelt, meg azt gondoltam hogy unalmas lesz, de meglepően jól szórakoztam rajta, voltak benne nagyon jó poénok, az átverések is nagyon tetszettek, meg nagyon szép kocsik voltak ezt azért muszáj hozzá fűznöm! :D A csavar is érdekes volt, nem is gondoltam róla, annyira elhitette velem a spoiler. :D
Anna Hathaway jó volt, bár szerintem Rebel Wilson vitte el a filmet. Jó párost alkottak. Alex Sharp pedig olyan kis aranyos volt, imádtam! ^-^
Szerintem nagyon jól sikerült a film, mindenképpen megnézem még. :D
https://www.hollywoodchicago.com/sites/default/files/aH…

Nihilchan 

Nekem ez most nagyon bejött! Iszonyatosan jókat nevettünk rajta; Anne Hathaway és Rebel Wilson remek párost alkottak, mind a kettejüket nagyon csíptem a különböző csavaros módszereikkel együtt. Tetszett a történet is, rendesen meglepődtem a végkifejleten. Ráadásul Josephine ruhái gyönyörűek voltak.

desertangelable 

Borzalmas. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell mindig a mai vígjátékokban az egyik főszereplőnek egy alpári parasztnak lennie?! Azt már nem is mondom, hogy természetesen mindig a teltebb karakter az. Hol van az intelligens humor intelligens karakterekkel?! Ugyan a Dajkamesék hölgyekneket még nem láttam, viszont A Riviéra vadorzói az egyik kedvencem. Nos értelemszerűen annak a nyomába sem ér. Gyönyörűen mutatja ez a két film, hogy hogy változott a humor az utóbbi időben és ezzel együtt az emberek intelligenciája is.

6 hozzászólás
kiruu

Nem túl erős film, a vége viszont dob rajta egyet. Így visszagondolva a második fele egész jó, az első nagyon sablonos. Szerintem ennél Anne és Rebel is tud jobbat. De a csavar tényleg jó, végig sejtettem, hogy valami van a háttérben, de erre nem gondoltam.

ellamuci 

Ez nagyon jóó film, sokat nevettem rajta. Thomas végén nem gondoltam volna ő ilyen. :D
Az eredetit még nem láttam de tervezem. :D

MrsCumberbatch 

Aranyos film volt, de nem ez lesz életem filmje. Volt benne pár jó poén meg néhány nagyon alpári, de nem bántam meg, hogy megnéztem. Viszont nem hiszem, hogy még ebben az évben újra nézném. Szerintem volt is és lesz is ennél jobb vígjáték az évben.

3 hozzászólás
viky0222 

Sajnos nem nagy szám, az előzetes alapján kicsit jobbra számítottam, de igazából az összes értékelhető poén benne volt a trailerben, Már megint… Rebel Wilson szerintem sosem lesz a kedvenc színészem, mert ugyan jól hozza az ilyen karaktereket, de semmi mást nem látni tőle. Anne Hathaway nagy kedvencem, az akcentusai tetszettek, de sajnos ő sem tudta nagyon megmenteni a filmet. Kicsit olyan volt, mintha semmi nem történt volna benne, az elejétől fogva spoiler Ettől függetlenül azért tetszett a csavar. Valószínű nem fogom megnézni újra, vannak ennél sokkal jobb vígjátékok is.


Népszerű idézetek

crissy 

– So what brings you to the South of France?
– An airplane.

Cholito

Olyan, mint egy könyvtáros hullája, csak kevesebb benne az élet.


Hasonló filmek címkék alapján