Csaló csajok (2019) 235

The Hustle
94' · amerikai · vígjáték 12

A riviréra vadorzói című 1988-as vígjáték új változatában egy kisstílű és egy elit körökben mozgó szélhámosnő útja keresztezi egymást.

angol
magyar

Képek 11

Szereposztás

Anne HathawayJosephine
Rebel WilsonPenny
Tim Blake NelsonPortnoy
Alex SharpThomas Westerburg
Ingrid OliverDesjardins
Emma DaviesCathy
Francisco LabbeEnrique Escalera
Douggie McMeekinJason
Aaron NeilAmir
John HalesGregor Gregorsky

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 18

Várólistára tette 210


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Rebel Wilson és Anne Hathaway együtt nem semmi. Bár én jobban bírtam Rebel karakterét, ő sokkal viccesebb volt, mint a karót nyelt p.csa. :-D De azért pár poént ő is elsütött, de Rebel sokkal jobb nála. :-D Vicces volt, szórakoztató, élvezhető, jókat röhögtem pár jelenetnél. A végén a csavar, pedig klassz volt, spoiler Tetszett Alex Sharp karaktere is. Jól játszotta a naiv, könnyű célpontot, akit próbáltak átverni. :-D

2 hozzászólás
Chriss 

Már régóta meg akartam nézni ezt a filmet. Amúgy is feldobott állapotban vagyok, így passzolt is a kedvemhez. Olyan jókat nevettem rajta. Tetszettek a neveletlen hercegnős beszólások és utalások :) Anne Hathaway pedig még mindig zseniális, és Rebel Wilson is hozta a formáját! Aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, az ne hagyja ki! :)

Charityy 

Looooooool, hatalmas xdd
Pár poént azért ellőttek az előzetesben, de így is maradt benne bőven nevetnivaló. A mostani vígjátékokat nem igazán kedvelem, de ez valamiért mégis megfogott. Anne Hathaway és Rebel Wilson nagyon jó választás volt, imádtam a civakodásukat, de mindenek ellenére mégis spoiler.
A vége fele volt egy nagyobb csavar, meg is lepődtem rendesen. spoiler

Szeszj

Ez jó volt, meglepődtem hogy ennyire testezett, mármint először annyira nem is érdekelt, meg azt gondoltam hogy unalmas lesz, de meglepően jól szórakoztam rajta, voltak benne nagyon jó poénok, az átverések is nagyon tetszettek, meg nagyon szép kocsik voltak ezt azért muszáj hozzá fűznöm! :D A csavar is érdekes volt, nem is gondoltam róla, annyira elhitette velem a spoiler. :D
Anna Hathaway jó volt, bár szerintem Rebel Wilson vitte el a filmet. Jó párost alkottak. Alex Sharp pedig olyan kis aranyos volt, imádtam! ^-^
Szerintem nagyon jól sikerült a film, mindenképpen megnézem még. :D
https://www.hollywoodchicago.com/sites/default/files/aH…

Nihilchan

Nekem ez most nagyon bejött! Iszonyatosan jókat nevettünk rajta; Anne Hathaway és Rebel Wilson remek párost alkottak, mind a kettejüket nagyon csíptem a különböző csavaros módszereikkel együtt. Tetszett a történet is, rendesen meglepődtem a végkifejleten. Ráadásul Josephine ruhái gyönyörűek voltak.

kiruu 

Nem túl erős film, a vége viszont dob rajta egyet. Így visszagondolva a második fele egész jó, az első nagyon sablonos. Szerintem ennél Anne és Rebel is tud jobbat. De a csavar tényleg jó, végig sejtettem, hogy valami van a háttérben, de erre nem gondoltam.

MrsCumberbatch 

Aranyos film volt, de nem ez lesz életem filmje. Volt benne pár jó poén meg néhány nagyon alpári, de nem bántam meg, hogy megnéztem. Viszont nem hiszem, hogy még ebben az évben újra nézném. Szerintem volt is és lesz is ennél jobb vígjáték az évben.

3 hozzászólás
silentscream 

Azért a „kacagtató” vígjátéktól ez messze volt szerintem. Nem Anne Hathaway legjobb alakítása az is fix. Volt benne pár jó poén, de a nagy részük inkább erőltetett volt számomra. A végén a „csattanó” talán egy picit dobott rajta, de ettől függetlenül elég vontatott film.

Horváth_Evelyn 

Sokkal jobbra számítottam. A poénok egy része erőltetett volt, de nyilván akadt olyan is, amin nagyon lehetett nevetni. Rebel Wilson nekem kicsit sok. Anne Hathaway nagy szerelmem, de most a nulla felé mozgott. És most csajos leszek, de Alex Sharp annyira aranyos volt, hogy borzalom! Maga a sztori az elején vontatott volt, kicsit kidolgozatlan, összecsapott (főleg a „kiképzés”, ami egyébként elég poénos lett). A fő történetszál is eh… hát egy vígjátéknak elment. Úgyis azért nézi meg az ember, hogy nevessen.

lilla_csanyi

Könnyed, tét nélküli vígjátékra ültem be, és ezt is kaptam. Ilyen tekintetben hibátlan a film, pont annyit ad, amennyit elvár az ember. A poénok között találunk tényleg vicceseket és agyrohasztóakat is bőven.
A bajom nem is konkrétan ezzel a filmmel van: inkább úgy általában a vígjátékokkal. Ugyanis nagyon rég találkoztam már olyan amerikai filmmel a műfajban, ami akar valamit mondani, merne egy kicsit is mélyíteni a karakterein, vagy úgy általában lenne bármi célja a helyzetkomikumon kívül. És ez valahol rettentően szomorú, ez a műfaj sokkal többre érdemes.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján