2 kaliber (2013) 68

2 Guns
109' · amerikai · akció, vígjáték, krimi 16

Bobby a kábítószerellenes hivatal ügynöke, Stig pedig a haditengerészet nyomozója. Az a feladatuk, hogy beépüljenek a maffia soraiba. Az egyetlen probléma, hogy kölcsönösen mit sem tudnak a másik dolgairól. Amikor az útjuk keresztezi egymást, Bobby és Stig nemcsak egymást, olykor saját magukat… [tovább]

Magyar

Szereposztás

Denzel WashingtonBobby
Mark WahlbergStig
Paula PattonDeb
Edward James OlmosPapi Greco
Bill PaxtonEarl
Robert John BurkeJessup
James MarsdenQuince
Fred WardTuwey admirális
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

paavel

Gájricsi-utánlövés. másodszorra már alig nézhető. (harmadszorra fejlövés – vagy Mark rád is rád kacsint, választhatsz.)

King_Diamond

Egyszeri megnézésre valóban elment egynek, ám többször nem fogom megnézni. Azokkal értek egyet, akik szerint kellemes kikapcsolódás volt, de semmi extra. A történet elmegy, a színészek jók (a hölgy felettébb bűbájos)-ami azért el is várható egy ilyen gárdától. Pár napja láttam, de igencsak meg kell erőltetnem magam, hogy még többet írjak róla..
A csavarok jók voltak, valamint a végén a lövöldözéses akciójelenetek is és örültem, hogy a végére egymásra talált a két főszereplő. A magyar hangokkal sem volt baj. Moziban szintén nem érdemes megnézni ezt sem, itthon is teljesen rendben volt, nem adott volna többet a mozis élmény.
7/10

nattyreach

… Ez mi volt? Azt hittem, jó lesz, olyan pofásan kezdődött, meg mikor kiderültek a keresztezett szálak, aztán minden szálat addig csavartak, amíg élet nem maradt benne. A végén lévő hosszas akciózástól meg tudtam volna őrülni. Úgyhogy bármennyire is tetszett a két főszereplő, meg fogott meg az alaptörténet, soha az életben újra meg nem nézem.

Apollo

Csalodás volt ez a film. A bemutató alapján akció-vigjátékot vártam, de egy zavaros törtnetű filmet kaptam. Nem tudtam eldönteni, hogy a főszereplőket mi motiválja és mi a végcéljuk a filmben.
Az eleje zseniálisan kezdödik.


Népszerű idézetek

I_luv_Krisztián

– Ezek csirkéket kínoznak!
– És te mit eszel?
– Csirkét. De megenni nem ugyanaz!

paavel

-Ez itt szabad piac. Nem egy szabad világ.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján