A titkos szolgálat (Kingsman 1.) (2014) 604

Kingsman: The Secret Service
129' · angol · akció, kaland, vígjáték, krimi 16

0 díj · 5 jelölés

A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni. Töki nem ilyen: ő átlagos, vagány utcagyerek: nagyszájú, simlis és nem riad vissza a balhéktól – viszont bátor,… [tovább]

angol
magyar

Képek 341

Szereposztás

Colin FirthHarry Hart (Galahad)
Taron EgertonTöki (Gary Unwin)
Mark StrongMerlin
Samuel L. JacksonValentine
Sofia BoutellaGazelle
Michael CaineArthur
Sophie CooksonRoxy
Mark HamillArnold professzor
Alastair MacIntoshPercival
Carlos PeresKingsman ügynök

További szereplők

Hirdetés

Kapcsolódó zónák

Kingsman: A titkos szolgálat

47 tag · 71 karc · Utolsó karc: 2019. szeptember 30., 10:58 · Bővebben


Kedvencelte 144

Várólistára tette 141


Kiemelt értékelések

Lexy

Nagy meglepetésemre ez a film megint nagyon tetszett, igazán nem értem miért vagyok ennyire előítéletes az akciófilmekkel szemben. :D Taron Egerton nagyon jól játszott, az akciójelenetek is lenyűgözőek voltak benne (spoiler, omg :D), a befejezést meg egyenesen imádtam a hercegnővel. Igazi popcorn mozi, tetszett! :)

Most őszintén, kinek lett volna szíve lelőni a kis mopszot, mikor így néz az emberre? :D
spoiler
http://s.storage.akamai.coub.com/get/b53/p/coub/simple/…

7 hozzászólás
Theana

Áháhááá. Imádtam majdnem minden egyes percét, de komolyan. (Azt a s.g.d.g.s részt kihagytam volna.) Az elején kételkedtem egy kissé (spoiler, és a CGI néha nagyon… látható volt), de talán a 10. percnél azonnal meggyőzött. Imádtam Colint. (spoiler) Imádtam Tökit. Imádtam a pösze, full capes Samuel L. Jacksont. (XD) Imádtam az első felét, a kiképzést, és ugyanúgy imádtam a terepet. Imádtam, hogy néhány helyen még húzták a nézőt, hogy bizony, lehet, ott meg fog halni valaki…valami, de aztán hopp mégsem… Látom, ezzel még nem hagytak fel. Régi trükk. Imádtam a soundtrackjét. Újra fogom nézni. És szeretném látni a második részt.
Samuel xD

Törpillaa 

Imádtam. Nagyon tetszettek az akciójelenetek, a templomi verekedés, és a végénél a tűzijáték. Nagyon izgalmas, szórakoztató akció vígjáték lett belőle. Imádtam a pimasz Tökiként Taron Egerton-t nagyon meggyőző volt a karaktere. Colin Firth is jó volt, de nálam a nyerő Taron volt. :) A kutsusok cukik voltak, és a kiképzés is nagyon tetszett.

woolfe

Rengeteg olyan pontja van ennek a filmnek, amiről órákat lehetne beszélni, de inkább azt javaslom, aki teheti, az nézze meg. Viszont külön kiemelném, hogy ilyen parádés, precíz akciójeleneteket még sosem láttam, hihetetlenül jó koreográfiája van, az operatőri munka valami zseniális.

3 hozzászólás
Tiko

Hát ez nagyon nem jött be, sem a főgonosz, sem a jófiúk, értetlenül állok az egész koncepció előtt. A templomos jelenet egy idő után már kiborított, nem hinném, hogy a gond az én készülékemben van, ha ezt nem találom viccesnek. Végül félbe is hagytam és pár óra múlva folytattam csak. Nagy nehezen a végére értem, de semmit sem veszítettem volna, ha ez a film kimarad az életemből.

1 hozzászólás
Honey_Fly 

Ebben a filmben minden volt amit egy titkosügynökös mozitól várok. Megszállott gonosz, akció, kütyük, elegáns úriemberek csodás akcentussal és golyóálló esernyővel. Még két vagány lányt is beletettek akik egyszer sem mutatkoztak fürdőruhában. Tetszett a történet és a csavarok is de bevallom nálam a templomos jelenet mindent vitt.

Ui: Pösze Samuel L. Jackson, hát ez fantasztikusz! Szinkronosan is ilyen?

5 hozzászólás
csartak 

A Kingsmant eddig elnyelte valami fekete lyuk számomra, de most felfedeztem. Nem volt rossz, szereplők jól hozzák a formát, így jól szórakoztam, látványos, vicces, pörgős, itt-ott abszurd is, (pl. templomos jelenet) sőt néha túlzóan is, igazából de nem zavart. Szeretem az angol filmeket, idén sokat láttam, jöhet még több majd.

barbikaunatkozik 

Imádom Colin Firth-t, ezért evidens volt, hogy ezt a filmjét is meg kell néznem. És nem csalódtam.
A legendás kerekasztal és lovagjai. Ez volt az első, ami az eszembe jutott a „miért nem ilyenek a mostani James Bond filmek” gondolatmeneten túl. Amikor kiderült Arthur vezetékneve egyenesen fetrengtem a nevetéstől. Úgy gondolom, hogy ezt valóban nem lehetett kihagyni. És sok ilyen vicces megoldás van a filmben (pl.: a vacsora). Érezhetően angol filmmel van dolgunk. A fekete humoron keresztül a morbid történéseken át sok minden van, ami nem kíméli a nézőket.
A szereplők nagy része rendben volt úgy ahogy, de sajnos azt kell mondanom, hogy nem voltak elég kidolgozottak, ami azért kár. Vannak itt életutak, amikre nagyon kíváncsi lennék. Például Galahadére *-* A színész játékok ehhez mérten a helyükön voltak.
A film társadalom kritikája erős és jól ábrázolt, viszont a felmelegedéssel kapcsolatos mondanivaló a végén elveszett a vérpatakban valamint a „tüzijátékban”. A lezárásnál már inkább csak egy haramatgyenge érv volt az előre látható vérengzéshez. Ezek a hibák, amik miatt nem tudtam magasabb pontot adni. Na jó, és még egy: Spy Kids
Aki szereti a kémfilmeket, az akciókat és a folyamatos pörgést, annak ez a mozi is nagyon fog tetszeni. Ha pedig valaki Colin Firth rajongó, akkor nem hagyhatja ki (templom-jelenet).

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Marcsi 

Harry Hart: Egy úriember neve csak háromszor jelenhet meg újságban: amikor megszületik, amikor megnősül és amikor meghal.

Szyszyyy

– Mopsz?
– Ez Bulldog, nem?
– ….
– Gondolom majd megnő.
– Áh … (fejrázás)
– Óhhh, basszus!

Szyszyyy

– Mizu haver? Moszt az jön, hogy bedobsz valami menő dumát?
– Hát, ahogy Harrynek mondtad: Ez most nem olyan film, tesó.
– Tökéletesz.

Londonna 

I’m a Catholic whore, currently enjoying congress out of wedlock with my black, Jewish boyfriend, who works at the military abortion clinic. So hail Satan, and have a lovely afternoon Madame.

Londonna 

– Ne aggódjon, a hercegnőnek nem esik baja.
– Egyébként republikánus vagyok, úgyhogy… nem igazán érdekel.

1 hozzászólás
Theana

Harry Hart: Nem szoktál kopogni?
Gary 'Töki' Unwin: Csak mielőtt kirabolok egy boltot.

Londonna 

– A poodle?
– What? They're gun dogs. Oldest working breed. Easy to train. A pug?
– It's a bulldog, innit? It'll get bigger though, won't it?
– [headshaking]
– Oh, shit…


Folytatása

Összehasonlítás

Kingsman


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján