Portraits 6609

Taron Egerton walesi brit

1989. november 10. (Birkenhead, Merseyside, Anglia, Egyesült Királyság) –

Teljes névTaron David Egerton
NemFérfi
Wikipédia-linkhttps://en.wikipedia.org/wiki/Taron_Egerton
Facebook-linkhttps://www.facebook.com/TaronEgertonOfficial

0 díj · 1 jelölés

Képek 323

Kedvencelte 64

Kapcsolódó zónák

Taron Egerton

11 tag · 3 karc · Utolsó karc: 2019. május 24., 22:42 · Bővebben


Szűrés

Szerepei 20

Rocketman (2019)
Elton John
Watership Down (2018–2018)
El-Ahrairah (hang)
Robin Hood (2018)
Robin Hood
Milliárdos fiúk klubja (2018)
Billionaire Boys Club
Dean Karny
Kingsman – Az Aranykör (2017)
Kingsman: The Golden Circle
Töki (Gary Unwin, Galahad)
Carpool Karaoke (2017–)
Carpool Karaoke: The Series
önmaga
Énekelj! (2016)
Sing
Johnny (hang)
Eddie, a sas (2016)
Eddie the Eagle
Eddie Edwards
Legenda (2015)
Legend
Teddy Smith
Kingsman – A titkos szolgálat (2014)
Kingsman: The Secret Service
Töki (Gary Unwin)
Az ifjúság végrendelete (2014)
Testament of Youth
Edward Brittain
The Smoke (2014–2014)
Dennis 'Asbo' Severs
Hereafter (2013)
Tamburlaine

Népszerű művészértékelések

Kstimi 

Taron Egerton

Először az Eddie, a sas (2016)-ban láttam először, ahol nagyot alakított, rögtön szimpatikus lett a csávó. Majd az Énekelj! (2016) c.mesében, Johnny hangjaként lenyűgöző volt, senkit sem hallottam ilyen jól Elton-számot énekelni. Emiatt is várom nagyon a Rocketman (2019)-t, ami már most látszik, hogy bombasztikus lesz ♥
Legutóbb a Kingsman – A titkos szolgálat (2014)-ban láttam…hát mit ne mondjak, a srác őstehetség, szerintem bármilyen szerepet rá lehet bízni. Ezek után még több Taron-filmet kell látnom! :)

4 hozzászólás
Londonna 

Taron Egerton

Taron nevével még a Kingsman mozifilm kapcsán találkoztam először… Eleinte nem volt túl szimpatikus, csak egy fiatal csávót láttam, semmi többet. Aztán elmentem a moziba a filmre még kétszer, és teljesen alattomosan, sunyi módon elkezdte magát megkedveltetni velem. :) Kíváncsi lettem rá, próbáltam megnézni tőle más alakításokat is. Sok mindenbe bele tudtam nézni, s azt kell mondjam, ez a fiatal srác nagyon tehetséges. Van még mit tanulnia, az igaz, de én látok benne fantáziát. Civilben nagyon cuki lehet, interjúkban, sajtótájékoztatókon kifejezetten bohókás, vicces, aranyos ember benyomását kelti. Az biztos, hogy innentől kezdve igyekszem figyelemmel kísérni a munkásságát, és már most tűkön ülve várom az Eddie-s alakítását… Meg azt is remélem, hogy hamarosan az elmaradásaimat is tudom pótolni, vagyis, hogy a korábbi filmjeit, sorozatait is rendesen lássam. Még annyi, hogy Colin Firth-szel irtó édesek együtt, látszik, hogy őszintén kedvelik egymást, folyton piszkálódnak, ha egy légtérbe kerülnek… :)

[névtelen]

Taron Egerton

Idén tavasszal ismertem meg őt, a Kingsman – A titkos szolgálat című film alapján és hát lenyűgözött. Külcsín és belbecs találkozott egymással. :) Személyes okokból nem árulhatom el miért, de ő az én hősöm és tudom, hogy nem sokáig várat magára egy BAFTA, Oscar vagy bármilyen filmes díj. Csodásan alakított az ezidáig (a Kingsmannel együtt) három filmben, amit láttam, akárki bármit is mondjon. Megérdemli a tíz csillagot.