Énekelj! (2016) 66

0 díj · 2 jelölés

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista – na jó, azért kissé zsivány is –, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az… [tovább]

angol
magyar
angol
magyar

Képek 13

Szereposztás

Scarlett JohanssonAsh (hang)
Taron EgertonJohnny (hang)
Matthew McConaugheyBuster Moon (hang)
Reese WitherspoonRosita (hang)
Seth MacFarlaneMike (hang)
John C. ReillyEddie (hang)
Tori KellyMeena (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 148


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Jaj hát ez… Jaj! :D
Esküszöm minden képkockát és minden hangot imádtam, amit elém pakoltak.
Végig nevettem, bár volt pár direkt a gyerek közönségnek írt poén, ez nem vette el a kedvem. Szerintem megint túl röhögtük az összes gyereket. Már a Gru 3 előzetesén, amit már egyébként láttunk. XD Az utolsó fél órát végig bőgtem, ahogy az tőlem várható volt. :D Odáig vagyok a zenés filmekért, akár animált, akár élőszereplős. Ez engem magával ragadott teljesen. Tátott szájjal vigyorogtam a vászonra. 30 perc után gondolatban meg is jelöltem kedvencként. Mert, hogy ezt még vagy ezerszer meg fogom nézni, az is biztos!
Nekem, személy szerint Johnny, a gorilla, illetve Ash, a kis tüskés rocker tinilány volt a kedvencem. :D

agi89 

Imádtam.
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon.
Imádtam a karaktereket.
A zenéket.
A humorát.
Mindent.

Az utolsó fél óra masszív nevetés, könnyezés, dúdolás.

Totális kedvenc lett. ♥

Rekaboni

Ez a mese írtó cuki!!! Személyes kedvenceim Johnny és Rosita, de az egész film tele van szerethető karakterekkel és ez teszi igazán erőssé, mert lássuk be, a történet nem egy nagy szám. A zenék miatt is megéri :)

krlany 

Nagyon jók a zenék, tisztára belemegy az ember lábába a boogie… és… és… és a végén az egyik kedvenc Incognito-nótám, ami egyébként egy 1973-as Stevie Wonder dal acid jazzesítve. Szóval ez így jó, ahogy van, kit érdekel a sztori?, de amúgy a rajzfilm is aranyos!;)

Szyszyyy

Nekem tetszett!
A dalok valami isteniek voltak.
A háttérsztorik is érdekesek, igaz némelyiket néhol meséhez képest túldramatizáltnak tartottam – de én végül is élveztem. :D
(Természetesen) A végső show volt a kedvencem.
Kedvenc szereplőim Meena és Johnny voltak. :D
Az egeret pedig nagyon utáltam. Rettentően unszimpatikus karaktere volt.

Röfipingvin 

Háát… Nem igazán értem a korhatár-besorolását, szerintem a film javarészét még 12 év körüliek sem értik igazán. A dalok jók voltak, de a történeti összefüggéseiket, reflektálásaikat szintén nem értik a gyerekek. És még sorolhatnám a problémáimat – mint rajzfilm, gyerekfilm.
Felnőtteknek, mint animáció nem rossz. De ebben a formában meg még bőven lehetett volna mit belerakni.
Marad egyszernézős.

Sister

Már az előzetese után felkeltette a kíváncsiságomat, így az év utolsó napjaiban felkerekedtünk és megnéztük a moziban. :) A húgom totál be volt zsongva, főleg, mert mai tini lévén, az összes benne szereplő zenét ismerte, de akadtak olyanok is, amiket én súgtam meg neki. :)

Azt hittem, az egész az énekversenyről fog szólni, de a történet messze sokkal többet ad. Arról is szól, hogyan valósítsuk meg az álmainkat, hogyan keljünk fel a padlóról, miközben körülöttünk minden darabokra hullik. Az összes állat hihetetlen fazon, de a Kaméleon néni überelhetetlen az üvegszemével. :D Rengeteget nevettünk rajta. Szerettem még Johnnyt, a gorillasrácot (neki brutáljó hangja volt), illetve Minhat, a félénk, szégyellős elefántlányt. :) Az egér volt az egyetlen unszimpatikus szereplő, a beképzeltsége és a nagyképűsége taszító, ugyanakkor tökéletes görbe tükör azok számára, akik csak a fényt és a csillogást keresik egy ilyen műsorban. A zenék zseniálisan lettek összeválogatva, nagyon szerettem őket. :) És bár nem tökéletes, nem körözi le a Zootropolist nálam, ami az idei kedvenc mesém, de egy estére tökéletesen kikapcsolt és remekül szórakoztunk rajta. :)

Faythe

Hát ahhoz képest, hogy ez a film mennyire be lett harangozva és hogy mennyire vártam, eléggé csalódtam… Sajnos az összes jó poént lelőtték az előzetesben és ezen kívül semmi más vicces nem volt benne.. Eléggé középszerű mesére sikeredett. Egyszer megnézni elég is volt…

2 hozzászólás
Marcsi0603

Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jó lesz, bár a trailer nagyon tetszett, mégis kevesebbre számítottam. Ehhez képest végig lekötött, az állatok nagyon édesek voltak, az énekes részek tetszettek és a cselekményen is végig lehetett izgulni, nevetni, vagy meghatódni. A kedvenc szálam Johnnyé volt, de imádtam Rositát és szegény Buster Moont is a színházával együtt. Remek ötlet, hogy végre kifigurázták az egész tehetségkutató mizériát is, ami a mesében remekül működött, minden fricskát, minden tipikus show-elemet imádtam. Nálam kedvenc lett, aki szereti az animációs musicaleket, annak nagyon ajánlom.

napsugar213

Féltem tőle milyen lesz , de nagyon nagyon tetszett :) , szerintem lesz rá még alkalom hogy megnézem.


Népszerű idézetek

duracell 

Ne hagyd, hogy a félelem meggátoljon abban, amit csinálni szeretsz!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján