Énekelj! (2016) 181

0 díj · 3 jelölés

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista – na jó, azért kissé zsivány is –, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az… [tovább]

angol

Képek 13

Szereposztás

Scarlett JohanssonAsh (hang)
Taron EgertonJohnny (hang)
Matthew McConaugheyBuster Moon (hang)
Reese WitherspoonRosita (hang)
Seth MacFarlaneMike (hang)
John C. ReillyEddie (hang)
Tori KellyMeena (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 23

Várólistára tette 131


Kiemelt értékelések

Lexy

Nálam nagyon betalált ez a film. Imádtam a szereplőket, mindenki szeretni való volt, imádtam a dalokat, Meena hangjától egyenesen kirázott a hideg (♥), és imádtam az üzenetét is, győzd le a félelmeidet, és ne félj megmutatni a világnak, mire vagy képes. :) Nagyon tetszenek ezek az újragondolt, állatos világok, mint amilyen ez meg a Zootopia, remélem sok hasonlót kapunk még a közeljövőben. :)

Seth MacFarlane, mint egy arrogáns kisegér hangja? Mekkora poén már! :D

NaNa_88 

Jaj hát ez… Jaj! :D
Esküszöm minden képkockát és minden hangot imádtam, amit elém pakoltak.
Végig nevettem, bár volt pár direkt a gyerek közönségnek írt poén, ez nem vette el a kedvem. Szerintem megint túl röhögtük az összes gyereket. Már a Gru 3 előzetesén, amit már egyébként láttunk. XD Az utolsó fél órát végig bőgtem, ahogy az tőlem várható volt. :D Odáig vagyok a zenés filmekért, akár animált, akár élőszereplős. Ez engem magával ragadott teljesen. Tátott szájjal vigyorogtam a vászonra. 30 perc után gondolatban meg is jelöltem kedvencként. Mert, hogy ezt még vagy ezerszer meg fogom nézni, az is biztos!
Nekem, személy szerint Johnny, a gorilla, illetve Ash, a kis tüskés rocker tinilány volt a kedvencem. :D

Charityy

Mennyire ééédes! *-* Imádom a zenéket, azok valami fantasztikusak, a film háromnegyedén kb. táncolhatnékom volt :D

agi89 

Imádtam.
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon.
Imádtam a karaktereket.
A zenéket.
A humorát.
Mindent.

Az utolsó fél óra masszív nevetés, könnyezés, dúdolás.

Totális kedvenc lett. ♥

Törpilla

Hát ez a film annyira, de annyira édes. :) Végig mosolyogtam. Imádtam egyszerűen zseniális, a zenék csodásak voltak, a színészek is nagyon, nagyon tetszettek. Imádom. Annyira cukik voltak, hogy nem lehet ezt a filmet nem szeretni. Nagyon jót szórakoztam csak kár, hogy olyan hamar vége még szívesen néztem volna pár óráig. :)

krlany 

Nagyon jók a zenék, tisztára belemegy az ember lábába a boogie… és… és… és a végén az egyik kedvenc Incognito-nótám, ami egyébként egy 1973-as Stevie Wonder dal acid jazzesítve. Szóval ez így jó, ahogy van, kit érdekel a sztori?, de amúgy a rajzfilm is aranyos!;)

Rekaboni

Ez a mese írtó cuki!!! Személyes kedvenceim Johnny és Rosita, de az egész film tele van szerethető karakterekkel és ez teszi igazán erőssé, mert lássuk be, a történet nem egy nagy szám. A zenék miatt is megéri :)

Szyszyyy

Nekem tetszett!
A dalok valami isteniek voltak.
A háttérsztorik is érdekesek, igaz némelyiket néhol meséhez képest túldramatizáltnak tartottam – de én végül is élveztem. :D
(Természetesen) A végső show volt a kedvencem.
Kedvenc szereplőim Meena és Johnny voltak. :D
Az egeret pedig nagyon utáltam. Rettentően unszimpatikus karaktere volt.

Röfipingvin 

Háát… Nem igazán értem a korhatár-besorolását, szerintem a film javarészét még 12 év körüliek sem értik igazán. A dalok jók voltak, de a történeti összefüggéseiket, reflektálásaikat szintén nem értik a gyerekek. És még sorolhatnám a problémáimat – mint rajzfilm, gyerekfilm.
Felnőtteknek, mint animáció nem rossz. De ebben a formában meg még bőven lehetett volna mit belerakni.
Marad egyszernézős.

Aikome

Nem volt rossz, de másra számítottam és most baromira csalódottnak érzem magam. Az előzetes konkrétan jobban tetszett, mint maga a film – ez pedig sosem jelent jót.
A szereplőket nagyon kedveltem, a dalok is bejöttek, de valahogy a sztori laposra sikeredett. Azért újra fogom még nézni, mert leköti a figyelmet (az enyémet nem, de valakiét biztosan xD).


Népszerű idézetek

duracell 

Ne hagyd, hogy a félelem meggátoljon abban, amit csinálni szeretsz!

Krenai 

Miss Crawly: Jó reggelt, Mr.Moon!
Buster: De milyen jó, Miss Crawly! Magának is viszont!
Miss Crawly: Csináltam magának kávét.
Buster: Tényleg? És hol van?
Miss Crawly: Ó, ö kicsit megszomjaztam a lépcsőn felfelé jövett.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján