Énekelj! (Énekelj!) (2016) 260

0 díj · 3 jelölés

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista – na jó, azért kissé zsivány is –, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 16

Szereposztás

Scarlett JohanssonAsh (hang)
Taron EgertonJohnny (hang)
Matthew McConaugheyBuster Moon (hang)
Reese WitherspoonRosita (hang)
Seth MacFarlaneMike (hang)
John C. ReillyEddie (hang)
Tori KellyMeena (hang)
Nick KrollGunter (hang)
Jennifer Hudsonfiatal Nana (hang)
Rhea PerlmanJudith (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 36

Várólistára tette 123


Kiemelt értékelések

Lexy 

Nálam nagyon betalált ez a film. Imádtam a szereplőket, mindenki szeretni való volt, imádtam a dalokat, Meena hangjától egyenesen kirázott a hideg (♥), és imádtam az üzenetét is, győzd le a félelmeidet, és ne félj megmutatni a világnak, mire vagy képes. :) Nagyon tetszenek ezek az újragondolt, állatos világok, mint amilyen ez meg a Zootopia, remélem sok hasonlót kapunk még a közeljövőben. :)

Seth MacFarlane, mint egy arrogáns kisegér hangja? Mekkora poén már! :D

Andi 

Kell az ilyen ♡♡ A zenék csodálatosak voltak és a saxis egérke áhh , a My Way-nál kirázott a hideg.Elképesztő hangok. ♡♡

NaNa_88 

Jaj hát ez… Jaj! :D
Esküszöm minden képkockát és minden hangot imádtam, amit elém pakoltak.
Végig nevettem, bár volt pár direkt a gyerek közönségnek írt poén, ez nem vette el a kedvem. Szerintem megint túl röhögtük az összes gyereket. Már a Gru 3 előzetesén, amit már egyébként láttunk. XD Az utolsó fél órát végig bőgtem, ahogy az tőlem várható volt. :D Odáig vagyok a zenés filmekért, akár animált, akár élőszereplős. Ez engem magával ragadott teljesen. Tátott szájjal vigyorogtam a vászonra. 30 perc után gondolatban meg is jelöltem kedvencként. Mert, hogy ezt még vagy ezerszer meg fogom nézni, az is biztos!
Nekem, személy szerint Johnny, a gorilla, illetve Ash, a kis tüskés rocker tinilány volt a kedvencem. :D

Charityy 

Mennyire ééédes! *-* Imádom a zenéket, azok valami fantasztikusak, a film háromnegyedén kb. táncolhatnékom volt :D

agi89 

Imádtam.
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon.
Imádtam a karaktereket.
A zenéket.
A humorát.
Mindent.

Az utolsó fél óra masszív nevetés, könnyezés, dúdolás.

Totális kedvenc lett. ♥

Törpillaa

Hát ez a film annyira, de annyira édes. :) Végig mosolyogtam. Imádtam egyszerűen zseniális, a zenék csodásak voltak, a színészek is nagyon, nagyon tetszettek. Imádom. Annyira cukik voltak, hogy nem lehet ezt a filmet nem szeretni. Nagyon jót szórakoztam csak kár, hogy olyan hamar vége még szívesen néztem volna pár óráig. :)

viky0222 

Még több ilyet!!! Egyszerűen imádtam, nagyon jól eltalálták a hangokat, mindenkinek szuper hangja volt, nagyon jó dalokat dolgoztak fel, és ahogy elénekelték őket… Egy rossz szót nem tudok rá mondani. Az I'm still standing-et azóta sem tudom kiverni a fejemből. Voltak nagyon jó poénjai, tetszik az üzenete, és az, hogy nem a gonosz legyőzéséről szól. Sokkal inkább arról, hogyan lépjünk túl a félelmeinken.
Biztos vagyok benne, hogy sokszor elő fog kerülni, és az is biztos, hogy angolul is meg kell néznem.

krlany 

Nagyon jók a zenék, tisztára belemegy az ember lábába a boogie… és… és… és a végén az egyik kedvenc Incognito-nótám, ami egyébként egy 1973-as Stevie Wonder dal acid jazzesítve. Szóval ez így jó, ahogy van, kit érdekel a sztori?, de amúgy a rajzfilm is aranyos!;)

Rekaboni 

Ez a mese írtó cuki!!! Személyes kedvenceim Johnny és Rosita, de az egész film tele van szerethető karakterekkel és ez teszi igazán erőssé, mert lássuk be, a történet nem egy nagy szám. A zenék miatt is megéri :)

ÁrnyAngyal 

Cuki volt :D komolyan. Imádok én is énekelni, báááááár az nem színpadra való :D szóval élveztem nagyon, tetszett hogy ismertebb zenéket választottak, igazából úgy mindig élvezetesebb ha én is tudom a szöveget aztán énekelhetek az énekessel együtt ami kifér a torkomon a szomszédok „nagy örömére” természetesen :)


Népszerű idézetek

duracell 

Ne hagyd, hogy a félelem meggátoljon abban, amit csinálni szeretsz!

Krenai 

Miss Crawly: Jó reggelt, Mr.Moon!
Buster: De milyen jó, Miss Crawly! Magának is viszont!
Miss Crawly: Csináltam magának kávét.
Buster: Tényleg? És hol van?
Miss Crawly: Ó, ö kicsit megszomjaztam a lépcsőn felfelé jövett.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján