Kedvencelte 5

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Kedves, aranyos de szomorú is. Dallamos, szép az animáció. Pörgős, de nem túlságosan. Nem lesz túl sokszor újranézős, de egyszer biztos nem bánja meg az ember – ha nem vár tőle semmit.

7 hozzászólás
eszternemeszti 

Életem első rossz mese élménye. Az eleje nagyon király és a vége is.
DE A KÖZEPÉBEN EGY ÓRÁN KERESZTÜL MI A HALÁLT CSINÁLNAK????

2 hozzászólás
Julcsii 

Hát nem ez volt életem filmje… Egynek elment, még meg is sajnáltam a Vivot, de valahogy nem jött át belőle semmi :(

lakatoszoltan01 

Nem hoz újdonságot a mese, nincs túl mély mondanivalója. Egy küldetéstudatos majom és egy lázadó kislány kettőse. Viszont szépen rajzolt, humoros, kedves. A vége felé a kígyó, a kanalasgémek meg a cserkészlányok már túlzások, kb., mintha kifogytak volna a gondolatból, így bedobáltak pár random mesefigurát.
A dalok nagyon bejöttek. Le a kalappal a magyar szöveg előtt, mert változatos, rímes, ütemes, és a feléneklés kitűnő. Rendesen fülelni kell, ha minden szót ki akarunk érteni és a szöveget is meg akarjuk érteni végig, mert nagyon pörgős rap a java.

Szóval egy esti mulatságnak nagyon szuper mese, ha csak bámulni, nevetgéni, kicsit könnyezni és jól szórakozni akarunk. Akinek ennél nagyobb elvárása van, az nézzen Agymanókat.

+ egy kérdés: miért van az, hogy az okostelefonokkal elárasztott nagyvilágban nem evidens, hogy a nagyon fontos dolgokat lefotózzuk és felhőbe tesszük, hogyha véletlenül elveszne, akkor is meglegyen? Én még a bevásárlólistát is lefotózom, mert rendre elhagyom a boltokban.

Zyta18 

Kicsit hasonlított a Coco-ra; ugyanolyan szomorkás, de szerethető hangulata van. Már az elején sírhatnékom volt, de csak a végére törtek ki belőlem a könnyek. Gabi és Vivo hozzáállása picit idegesítő volt, de ezen kívül ez egy szép mese.

Alexander76

Annyira nem rajongom azokért a mesékért, amikben túltolják az éneklős részeket. Ez még pont a határon volt, de amúgy sem lett volna gondom vele, mert nagyon jól hozták össze, hogy különböző stílusú dalok szólnak. Aranyos, érzelmes mese, könnyed poénokkal, kiváló animációval. Nem csak gyerekeknek. Nekik 10 pont volt, de itt én pontozok :)

Kovács_Dániel

Megindító történet , fülbemászó zenékkel. Egyszerű mondanivaló szépen kivitelezve. Inkább ilyen meséket csináljon a sony mint még nem tudom hány hotel transylvániát.

1 hozzászólás
Junes

Nagyon jó kis dalok vannak benne. No jó, nem amikor a kislány énekel és zúzza a dobot, hanem amikor Gloria Estefan hangja csendül fel, vagy bármely másik latinosabb dallam.

zzzizzzi 

Érdekes, hogy egy gyerekeknek szóló mese témája a halál és a be nem teljesült szerelem… Megindító volt, de nem tudom hova tenni. Felnőtteknek nem ajánlom a sok dal miatt, gyerekeknek nem ajánlom a nehéz téma miatt. Mégis valahol jó volt.

Master_Miller

A Sony fél kézzel leverte az utóbbi 5 év „instant-feeling” Pixar filmjét ennek a sztorinak az első 15 percével.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján