Trollok a világ körül (Trollok 2.) (2020) 20

Trolls World Tour
94' · amerikai · animációs, vígjáték, musical 6

Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas és a… [tovább]

angol
angol

Képek 7

Szereposztás

Anna KendrickPipacs (hang)
Justin TimberlakeÁgas (hang)
Kunal NayyarGuy Diamond (hang)
Rachel BloomBarb (hang)
James CordenBiggie (hang)
Ron FunchesCooper (hang)
Kelly ClarksonDelta Dawn (hang)
Anderson .PaakPrince D (hang)
Sam RockwellHickory (hang)
George ClintonKing Quincy (hang)

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Totál felesleges folytatás, de egy fokkal jobban élveztem, mint az első részt. Engem mondjuk még mindig irritált a sok csillám és a zene, és mivel erről szól a film, nem igazán kötött le a történet. Nagyon fárasztó és nagyon gyerekeknek való.

Szeszj 

Nem volt rossz, bár számomra az első rész jobb volt. Túl sok mindent akartak bele zsúfolni és az idő keret pedig ehhez kevés volt, főleg azzal volt bajom hogy igazából a többi nemzetet így mondva nem nagyon mutatták be, mindenre volt egy kis idő és már is ugrottunk tovább.
A zenék jók voltak, bár sokat énekeltek benne de mégis kevés kultúrát mutattak be. Ez volt a legnagyobb bajom a filmmel, pedig ezt olyan jól is megcsinálhatták volna.
A látvány világ még mindig szép és színes. A szereplők is jók voltak. Bár Poppy egy kicsit már kezdet idegesíteni.
Összességében aranyos volt, a tanulsága fontos, igazából csak a kivitelezéssel volt baj, számomra.
https://www.youtube.com/watch…

Csodaautista 

Ez nagyon jó volt. Legalább az előző részhez hasonló hasznot húzott.

Irasalgor

A Trollok a Világ Körül tökéletesen illeszkedik a manapság trendi Hollywoodi narratívába, amelyben könnyedén vonhatunk aktuálpolitikai párhuzamokat is a világban kialakuló társadalmi trendekkel/párbeszédekkel kapcsolatban, viszont míg egyes alkotások képesek ezt művészi tartalommal és mondanivalóval megtölteni, addig ez az alkotás csak a „nagyobb, de minek” kategóriában tudott elhelyezkedni. A történet klisés, a karakterek közötti kémia szintén, a narratíva pedig még képmutató is, melyben fogadjunk el mindenkit, viszont mikor reprezentálásról van szó, akkor a szereplők háromnegyedének még csak egy hangjegyet se adjunk az alkotás alatt – arról nem beszélve, hogy a zenei világ a lehető legfelszínesebben kerül bemutatásra az alkotásban. Természetesen a gyerekek ebből semmit se fognak észrevenni, családi szórakozásnak éppenséggel szódával elmegy, de ennél azért az első rész sokkal jobb volt.

Értékelés: 4/10

Syssy922 

Ez a film se volt tökéletes, de nekem sokkal jobban tetszett, mint az előző. Biztos, hogy még újra fogom nézni.
Sokkal jobb volt ez a plusz trollok történetszál, örültem, hogy a bergeniek csak keveset szerepeltek. Bár most, alig 3 hónap elteltével nem emlékszem, hogy volt-e rá utalás, de szívesen néznék még egy filmet ebben a világban.
Csak mellőzük a techno-t…

WácTheName 

Imádtam minden pillanatát ennek a rajzfilmnek! Annyira jó dalok csendülnek fel benne. Anna Kendrick és Justin Timberlake is szuperül énekel benne. ✌️

A magyar szinkron is fergeteges. Legjobb jelenetek a minden pop dalos mashup és a K-Pop hercegnők és a Reggae táncosok csatája.

A Country trollokot is nagyon bírtam ám. Valahogy nem voltak vevők a popzenére. Talán nem véletlenül. De milyen arcokat vágtak! Hah! ✌️

Ezt látnia kell mindenkinek!

a_girl92 

hát nekem az első része sokkal jobban tetszett, az max csillagot kapott és ha jól emléxem kedvenc mese is lett, ez most valahogy kicsit szenvedős volt… :/ pedig már vártam..

Nikita88

Nem tudom eldönteni, hogy teljesen felesleges bőrlehúzást láttam e, vagy pedig mögöttes tartalommal rendelkező nagyon színes cukiságot… Az előző részhez képest ugyan egy fokkal jobb volt viszont számomra nem volt maradandó élmény. Időtöltésnek, ha nincs más jó, mert tényleg aranyos.


Hasonló filmek címkék alapján