Harmadik Shrek (Shrek 3.) (2007) 474

Shrek the Third
93' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték, fantasy 12

0 díj · 1 jelölés

Nem mindenki akar király lenni – és ez különösen igaz behemót, mocsárbűzös ogrékra. Az öreg Harold király váratlanul megbetegszik és Shreket tekinti a trón várományosának. A birodalom húzódozó jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Mike MyersShrek (hang)
Eddie MurphySzamár (hang)
Cameron DiazFiona (hang)
Antonio BanderasCsizmás Pandúr (hang)
Julie AndrewsLillian királynő (hang)
John CleeseHarold király (hang)
Rupert EverettSzőke herceg (hang)
Regis PhilbinMabel (hang)
Justin TimberlakeArtie / Arthur király (hang)
Eric IdleMerlin (hang)

Kedvencelte 46

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Ezen még jókat nevettem, pozitív és aranyos végkicsengése, Artie szerethető figura, és van pár idézhető beszólás. Hozza az első kettő szintjét.

Nihilchan 

Szerethető és vannak kedves momentumai, de nem éreztem azt a húha faktort, amit az első két résznél. Inkább nekem ez már kényszerfolytatásnak tűnik. Aranyos, de nem nevettet meg annyira. Artie cuki srác, de nem lett a kedvenc szereplőm. Szőke meg még mindig halálra irritál.

Törpillaa 

Imádom nagyon cuki mese, mint az első kettő. Jó szereplők, cuki történet, jó zenék, és sokat lehet nevetni. Imádom. :)

MrsCumberbatch 

Kedves, aranyos, őszinte. Befigyel a babapara, az önbizalom hiány, a túlzott önbizalom.. Minden. D e a legjobban a paródia jellege miatt imádtam.

Szeszj 

Ez a rész is nagyon jó, és nagyon kis aranyos i, főleg a vége! :D Az egyik legjobb rész ebben a részben, mikor Fiona és a többi mesenő összefog hogy bejussanak a kastélyba! :D Artie-t annyira nem bírtam, engem kicsit idegesített, de a végre rendbe jött! :D Összegzés: Történet:5/5* Vicces mikor Shrek bemegy a suliba és mindenki azt hiszi hogy ez egy jelmez! :D Egyébként ennek is egy nagyon jó kis története van! :D Szereplők:5/5* Még mindig csizmásan jók! :D Zene:5/5* Vannak benne jók, a színdarabos zene az nagyon jó! :D Vége:5/5* az nagyon cuki! ^-^ összegzés:10/10* Csak imádni lehet!

mandu 

A mai napig azon a véleményen vagyok, hogy a második résznek kellett volna az utolsónak lennie.

2 hozzászólás
Lexy

Még mindig nagyon jó és imádnivaló. Talán ez a legtanulságosabb rész, én minden egyes percét imádtam. :)

kiruu 

Ez nekem már a csak találjunk még ki valamit kategória volt. De ugyanúgy szórakoztató, bizarr és van benne valami, ami megfog. Azért bírtam volna, ha a hercegnők mentik meg a világot, a sárkánnyal az élen… :D

Hippoforaccus 

Még mindig tudtak újat mutatni történet szempontjából. Ami miatt eredetileg zseniális volt, hogy sok mesét mixelt össze, viszont már hiányzik belőle. Nem mintha nem lenne így, viszont ugyanazok a mesék maradtak meg, nem jöttek új szereplők.
A story viszont kompenzálja ezt a hiány. Egyáltalán nem unalmas, nincs elcsépelve a történet. szóval, alapjában véve még mindig egy jó mese.

duracell

Ezt a részt még akkor láthattam, mikor megjelent, de kettőnél többször semmiképp sem, ugyanis évekig meg voltam győződve róla, hogy csak két részes a sorozat – aztán jött a negyedik rész, és rájöttem, hogy jé, tényleg, volt egy ilyen is. Pedig ma már határozottan emlékszem, hogy 13 évesen szerelmes voltam Arthurba, aki Szőke herceg fiatalabb és jóképűbb kiadása. Aranyosak az ogrebabák, és tényleg szeretem az egész Shrek szereplőgárdát, de ez a rész szerintem erőltetett a többihez képest. Ha valaki szkippelni akarja, és az első 2 után csak a negyediket megnézni, az utóbbi logikája miatt nyugodtan ki is hagyhatja. Egyedül a babák vonala megy át arra a részre, a többiek eltűnnek a levesben. Shrek rajongóknak viszont kötelező!


Népszerű idézetek

Klaudia98 

Arthur: Ez tök gáz!
Merlin: *tarkón üti Arthurt* Ez nem gáz, ez füst!

ltimi12

Shrek: Nagyon szép ez a harisnyanadrág.
Szőke: Oh, köszönöm !
Shrek: Van férfi méretben is ?

Bogesxd 

Mézi: Az egyetlen, aminek te valaha is a királya lehetsz, az a hülyeség!


Hasonló filmek címkék alapján