Kedvencelte 7

Várólistára tette 159


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem tetszett. Látványos volt, izgi, szórakoztató, humoros, élvezhető. Az akció jeleneteket nagyon bírtam, főleg a lassított részeket. A sztori is jó volt, a szereplők is eléggé szerethetőek voltak. Különösen Taron Egerton és Jamie Foxx karaktere tetszett jobban. Nagyon jól állt nekik ez a szerep, és némelyik párbeszédük egészen vicces is volt, főleg mikor Robin próbálta kimondani John nevét. :-D

pvik13 

Most ahhoz képest amennyire lehúzták a filmet szerintem nem volt rossz. Taron volt fő pontja és kb a film felét el is vitte a hátán. Csűrtek meg csavartak a történeten ami igenis meg nemis volt jó ötlet de mondhatni ez is így egy erős közepes.

babunymph 

Istenem, ez a film csodálatos. Annyira jó. Külön oscar járna a főszereplőnek, a rendezőnek, a forgatókönyvírónak és ne hagyjuk ki a jelmeztervezőt sem.
Olyan az egész, mint egy hetedikes színjátszókör három hét alatt összerakott darabja, akik nemhogy azzal nincsenek tisztában, hogy hogy kell összehozni egy tisztességes eredettörténetet, de még azzal sem, hogy milyen ruhákat viseltek az emberek a középkorban. Ott van eleve a főszereplő, akinek ezer arckifejezése van, csak éppen mindegyik rossz. Komolyan ennek a srácnak annyi karizmája van, hogy azt se hiszem el neki, hogy a mekiben meg tud rendelni egy sajtburgermenüt, nemhogy azt, hogy elvezet egy forradalmat. Az olyan apróságokról már nem is ejtsünk szót, hogy egyszer combonszúrják, aztán szívenszúrják és ezt mindenki (minket nem beleszámítva) három tizedmásodpercen belül elfelejti.
Egyébként mindez senkit ne tévesszen meg, borzasztóan jól szórakoztam.

3 hozzászólás
AniTiger 

Nem annyira rossz ez a film… (Vagy nagyon szeretem Taron Egertont + túlságosan tetszett Jamie Foxx alakítása.) :D

2 hozzászólás
Charityy 

Nem értem a sok negatív kritikát, én jól szórakoztam rajta, bár ezen lehet a mozi is segített.
A látványvilága bámulatos és nekem a sztori is tetszett.
John lett a kedvencem, Jamie Foxx nagyon jól hozta a karaktert.
Voltak kisebb hibái a filmnek, mint amikor szíven szúrták Robint, de kihúzzák belőle a nyilat és az élet már megy is tovább. Mit neki egy nyílvessző, ő Robin Hood xd Szóval az ilyen apróságok elég idegesítőek voltak, de alapvetően jó filmélmény.
A vége viszont elég lezáratlan maradt, úgyhogy biztos terveznek következő részt is.

ellamuci 

Hű ez nagyon jó film, nem is értem miért nem néztem meg korábban.
Taron baromim jól áll neki Robin szerepe, és nagyon jól sikerült.
Jamie Foxx is jól sikerült alakított, de baromi jól áll neki tetoválás arca.
Tervezem újra nézni fogom.

rhysciar

Én nem is tudom, mi fájt a legjobban itt… az, hogy Robint szíven lövik SZÁMSZERÍJJAL, és oda se neki, fut tovább; vagy az, hogy a készítők nem tudtak egy tisztességes korabeli ruhát készíteni, mert MINDENKINEK MODERN GÖNCÖKBEN KELL ROHANGÁLNIA A KÖZÉPKORBAN FFS; vagy az a kocsijelenet… izé, lovas jelenet, ahol sírni tudtam volna a CGI-tól; esetleg a rengeteg klisés duma, a 0 sztori, vagy a Eve Hewson pocsék színészi játéka; komolyan nem tudom eldönteni, mi fájt jobban. A narrátorunk szövegén is sírni tudtam volna, akkora klisé volt az egész, pedig az eleje még jól is indult volna, bírom Egertont, tetszett a játéka is, de ez a film… ez a fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmnek nevezett szörnyűség… hát ennek egyáltalán semmi köze nem volt Robin Hoodhoz. Romanticizálhatjuk Robin Hood személyét, mert miért is ne, de nekem egyáltalán nem kedvencem a karakter, mert megeshet, hogy valóban csak egy bandita volt a valóságban, már ha ugyan létezett.
Szóval nope, köszönjük Egerton, de ezt jobb lett volna, ha hagyod a fenébe.

2 hozzászólás
LeendőBroadwayCsillag

Hát véleményem szerint annyira nem lett borzalmas. Tetszett a koncepció és a párbeszédek is elég jók voltak és viccesek de néhol túlságosan modernnek éreztem. A színészekkel nem volt bajom. A jelmezek szerintem is túl modernek voltak.
Nem egy katasztrófa de lehetett volna sokkal jobb is (főleg ha megnézzük a költségvetését…)

Sunshine 

Engem valahogy idegesített a sok „Rob”. Modernebbnek éreztem, mint a filmet, így olyankor „kirántott” a filmből (és ez elég sokszor megtörtént… mondjuk nem csak ezért).
Én nagyon szerettem a RH, a tolvajok fejedelmét, meg a BBC által adott ~2008-as sorozatot is… ez a Robin viszont… nos, neki simán elhittem amikor nemest játszott, viszont amikor a Csuklyást, na azt nem (viccesen is jött ki Marian egyik megszólalása is emiatt).
Jamie Foxx-nak külön is megadnám a csillagokat, határozottan ő volt a kedvencem. Dornant meg jól lehet utálni, szóval… Erről jut eszembe, a végén nyitva hagyták a kiskaput, hátha olyan csúcsziperszuper lesz a nézők szerint, hogy folytatni kényszerülnek… de azért én nem gyúrnék addig míg arra sor kerül. :)
A sztoriba itt-ott belenyúltak az általam ismertekhez képest, amit nem bántam volna különösebben, ha azt az átkozott szerelmi háromszöget kihagyják, de neeeem.
A kedvenc részem, amikor John tanítja Robint.

barbymalik0112

A befejezésén (vagy annak hiányán) kívül nagyon állat film!


Népszerű idézetek

Sunshine 

Robin: Szerettem a kabátom.
John: Hát most már kiskabát.

ÁrnyAngyal 

John: Csak akkor vagy gyenge, ha azt hiszed hogy gyenge vagy.

Sunshine 

Marian: Ha nem te, ki? Ha nem most, mikor?

Sunshine 

John: Hogy jobban lelkesedj: ha rájön mire készülünk, az ő feje is a hóhér bárdja alá kerül, mint a miénk.
Robin: Marha lelkesítő. Kösz.

Kicsicsillag95 

John: – Nemes voltál, de most tolvajjá válhatsz. Megmutatom neked hogyan.

Sunshine 

Robin: Eddig mindenki másnál bevált [az álca].
Marian: Én nem vagyok mindenki más.


Hasonló filmek címkék alapján