Robin Hood (2018) 11

116' · amerikai · akció, kaland 16

Robin, a harcban edzett katona és mór parancsnoka lázadást szít Anglia korrupt királya ellen, hogy megdöntsék a hatalmát, hogy új korszak köszöntessen az országra

angol
angol

Képek 5

Szereposztás

Taron EgertonRobin Hood
Eve HewsonMarian
Jamie FoxxKicsi John
Paul AndersonGuy of Gisborne
Jamie DornanWill Scarlet
Ben MendelsohnNottinghami bíró
Tim MinchinTuck barát
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 176


Kiemelt értékelések

lollynymph

Istenem, ez a film csodálatos. Annyira jó. Külön oscar járna a főszereplőnek, a rendezőnek, a forgatókönyvírónak és ne hagyjuk ki a jelmeztervezőt sem.
Olyan az egész, mint egy hetedikes színjátszókör három hét alatt összerakott darabja, akik nemhogy azzal nincsenek tisztában, hogy hogy kell összehozni egy tisztességes eredettörténetet, de még azzal sem, hogy milyen ruhákat viseltek az emberek a középkorban. Ott van eleve a főszereplő, akinek ezer arckifejezése van, csak éppen mindegyik rossz. Komolyan ennek a srácnak annyi karizmája van, hogy azt se hiszem el neki, hogy a mekiben meg tud rendelni egy sajtburgermenüt, nemhogy azt, hogy elvezet egy forradalmat. Az olyan apróságokról már nem is ejtsünk szót, hogy egyszer combonszúrják, aztán szívenszúrják és ezt mindenki (minket nem beleszámítva) három tizedmásodpercen belül elfelejti.
Egyébként mindez senkit ne tévesszen meg, borzasztóan jól szórakoztam.

3 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján