Különösen veszélyes bűnözők (2021) 202

Red Notice
118' · amerikai · akció, kaland, vígjáték, thriller, krimi

Amikor egy merész rablás összehozza az FBI elsősszámú profilalkotóját (Rusty) két ellenséges bűnözővel (Sarah és Nolan), bármi megtörténhet.

angol · angol
angol · magyar
angol

Képek 5

Szereposztás

Gal GadotSarah Black
Dwayne JohnsonJohn Hartley
Ryan ReynoldsNolan Booth
Ivan MbakopTambwe
Ritu AryaDas felügyelő
Chris DiamantopoulosSotto Voce
Vincenzo Amato
Christopher CockeOrosz börtönőr
Rafael PetardiRicci
Jay Romeroteremőr a Sotto Voce kiállításon

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 117


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Tipikusan egy átlagos Netflix alkotás, melynek költségvetése elment a 3 sztár gázsijára, az egzotikus helyszínekre (díszletekre?) és persze a rengeteg, többnyire tessék-lássék, funkció nélküli luxusautóra, de a forgató, illetve szövegkönyv megírására látszólag még annyi energiát sem fordítottak, mint más egy kiadós ebéd utáni sz*rásra, nem beszélve a helyenként bizony nevetségesen gagyi látványról (lásd pl.: a stadionos, vagy a bányás jelenetet.)
Az alap sztoriból egyébként akár egy remek kincskeresős kalandfilmet is kihozhattak volna, ha nem Dwayne Johnson vicceskedő macsózására, Gal Gadot elbűvölő mosolyára + testi adottságaira, és Ryan „Deadpool” Reynolds megszokott humorára (Valahogy még az utóbbi is erőltetettebbnek hatott itt.) építik az egészet, nem beszélve a klisés fordulatok sokaságáról, melyeknél az ember már csak annyit tud fájdalmában kinyögni: „Hát persze, hogy ezt se tudták kihagyni…” Maradandóbb alkotás születhetett volna tehát, ha nem csupán a nagy nevek által könnyedén hozott magas nézettségre mennek, ami szomorú.
Ennyi negatívummal simán lehúzhatnám 3-4 csillagra is, mindezek ellenére egy teljesen kikapcsolós hétvégi délután alkalmával egyszer bőven elmegy, de legfeljebb azok értékelik majd igazán, akik kifejezetten kedvelik ezt a „szinte minden filmben ugyanazt a figurát alakító” triót.
ui.: Természetesen itt is jutott hely Ryan saját márkás ginjének, az Aviation-nek, illetve az Alitalia légitársaság is pofátlanul az arcunkba nyomta magát, és ez valószínűleg csak pár a mostanában nem túl diszkrét reklám közül, amiket a filmekbe „rejtenek”.

Márta_Péterffy 

Kicsit jobbat vártam, túl hosszú is volt, Az utolsó harminc perc az tetszett!
Azt hiszem folytatni akarják:)

6 hozzászólás
Corvus_CoRex 

A csavar hátán csavar miatt kis idő után már semmi csavaros nincs benne, viszont! Nekem ez olyan jó kis nosztalgikus volt valahogy. Kalandos, poénos, kiskoromban úgy imádtam volna, hogy csak na! Úgyhogy ez most nagyon jól esett nekem és tök örülnék egy folytatásnak. =)

De csak ha nem lenne olyan kakkancs, mint a folytatások úgy általában… D:

Mesee

Ez a három színész összeeresztve valami zseniális! Dwayne Johnson, az FBI különleges ügynök, aki vissza akarja szerezni a becsületét, Gal Gadot az első számú műkincstolvaj, és… Ryan Reynolds. Hát igen. De fantasztikusak az alakítások, és mindenkihez nagyon illik a szerep.
A történet fordulatos, és vicces, izgalmas, akciódús, érthető, valamint a zene is említésre méltó. Ha gondolkodtam volna előre, lehet kitalálhattam volna egy-két csavart, de mindig volt minek lekötni a figyelmem, hogy ne tegyem.
A karakterek érdekesek, szépen ki lettek bontva, és összekapcsolva, a végére tudtak csapatként működni.
Apropó, a vége! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem nyugodtan elbírna egy, vagy akár több folytatást is a sztori, biztos lenne rá igény is, én szívesen nézném még ezt a három csodát egy helyen xD spoiler

Pcsenge100

A főszereplő színészeket nagyon szeretem♥♥ Nagyon jó és csavaros volt az egész film. Már vártam hogy mikor jön be a képbe a csavar♥♥

Sakara 

Kikapcsolódásnak tökéletes film volt. Vannak benne jó poénok, egész érdekes is, de azért kicsivel jobbra számítottam. Kicsit olyan érzésem volt, mintha az alap történet meglenne, majd miután meggyőztek néhány híres színészt, hogy fogadják el a szerepet, a karaktereket a korábbi szerepeikhez igazítva hozták létre.

silentscream

Egyszeri kikapcsolódáshoz tökéletes.
Jókat nevettem rajta. :) Jó volt a három színész így együtt.

MrsCumberbatch 

A színésznő és színészek iránti rajongásom és tiszteletem miatt nem tudok annyi csillagot adni a filmre, mint amennyit gondolok. A vége iszonyú jó volt és jól is indult, sőt mi több, a a három főszereplő alakítása is nagyon jó volt (szerintem).

De ennyi.

Rengeteg az akció benne mégis untam az egészet. Ahogy előttem is írták, bizonyára az egész filmbe fektetett összeg elment a három főszereplőre így már nem volt miből jó filmet alkot. A közepes is túlzás. Szórakoztató a maga módján, de erősen egyszer nézős film.

Nem vártam sokat a filmtől, de..

Tudjátok mit? De. Sokat vártam. Gal remek színésznő és eddig Ryan meg Dwayne (majdnem) összes filmjén dőltem a röhögéstől és erre jött most ez… Hát igen, volt pár remek poén és a vége tényleg iszonyú jó. spoiler De ennyi. A film 90%-a majdnem a nullával egyenlő. :(

Molina

Manapság az ember örül, ha valami olyat lát, amit nem hatszor adnak le a tévében, egymás utáni napokon… és ha még Ryan Reynolds és a Szikla van benne, nem mellesleg vígjáték, akkor engem megvettek kilóra. Nem tudtam amúgy miről szól a film, csak örültem, hogy van valami, amit még nem láttam és mikor végre megnézhettem, mondhatni minden percét imádtam… kalandos volt, vicces volt, kicsit bugyuta, kicsit Rózsaszín párduc, kicsit A nemzet aranya… a poénok ütöttek, a történet izgalmas volt, és számomra azért nem rögtön kiszámítható – persze biztos volt, aki már az elejétől fogva sejtette, de én nem – Jók voltak a karakterek, kedvelem Dwayne Johnson-t, szeretem, hogy tud ilyen bugyuta lenni, Ryan Reynolds… hát ő meg csak ilyen, laza, poénos… ő amúgy az, ami az egy korosztállyal később Robert Downey Jr. szerintem… amúgy ajánlom mindenkinek ezt a filmet egy kellemes szombat esti kikapcsolódás, és nincs benne hatezer reklám! :D

Bunney 

Egész jól szórakoztam, bár hagy némi kívánnivalót maga után a film.
Vicces volt, sokat nevettem, de mégis a 2/3-nál azt éreztem kicsit el van nyújtva. Nem mondanám, hogy sokszor újra fogom nézni, de most valahogy úgy voltam vele, hogy jókor talált meg, mert leszartam, hogy sok esetben díszletet látunk meg ilyen csekélységek.
Ryan Reynolds hozta a Deadpool figurát, egy az egyben :) Bírom a palit a francbaisss ^^ Nem gondoltam volna, hogy Ő és Rock passzolnak majd, de egész jól működött ez :)
Gal Gadot gyönyörű, de kezdett idegesíteni már a karaktere miatt, de hozta a figurát. Igazából jó kis film volt, könnyed kikapcsolódás.
A mai Netflix által gyártott filmekhez képest kimondottan jó volt :)
A Jurassic parkos poénon szakadtam :)))

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Corvus_CoRex 

Ed Sheeran: Eresszen! Tudja ki vagyok?! Benne voltam a Trónok harcában! Ed Sheeran vagyok, köcsög!

Corvus_CoRex 

Das felügyelő: Mivel 18 országban körözik, én választhatom ki, hogy melyikben vegyék őrizetbe, tekintve, hogy eddig már 6 helyről is megszökött.
Booth: Igen. Tiszteletbeli remény rabja leszek.
Das felügyelő: Viccelődjön csak! A világ legrosszabb helyére küldöm.
Booth: Az Instagramjára?

Kicsicsillag95 

Hartley: – Tudja mit Booth, nem ismerem. De azóta elemzem, hogy 2014-ben ellopta Strang Vörös kalapos hölgyét a Tate-ből.
Booth: – Nem tudja rám bizonyítani.
[oldalra fordulnak, ott a festmény a falon]
Hertley: – Ezt az Etsy-n vettem.

Corvus_CoRex 

Booth: Á, tök mindegy, ez van. Legalább tanultam egy fontos leckét. Mindegy, hogy mit teszünk, csak az számít, mások mit gondolnak.

Bogesxd 

Booth: It doesn't matter what you do, only matters what they think you've done.

Bogesxd 

Hartley: How are we gonna get his voice and his facial?
Booth: Well, first off, a positive mental attitude helps. But so does some pretty kick-ass deepfake technology.

Bogesxd 

Hartley. We're not partners. This is a marriage of convenience.
Booth: I want a divorce and I'm keeping the kids!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján