Beverly Hills-i zsaru 3. (Beverly Hills-i zsaru 3.) (1994) 98

Beverly Hills Cop III
104' · amerikai · akció, vígjáték, thriller, krimi 12

Axel Foley, mialatt egy autólopási ügyön dolgozik, eljut egy olyan hálózathoz, s keresztezi olyan embereknek a dolgát, mely sokkal nagyobb üzlet, mint ahogy azt Ő korábban gondolta. Kiderül, hogy ugyanazok az emberek, akik lelőtték főnökét, most pénzhamisítási hálózatot működtetnek Los… [tovább]

Szereposztás

Eddie MurphyAxel Foley nyomozó
Judge ReinholdBilly Rosewood
Bronson PinchotSerge
Hector ElizondoJon Flint
Gil HillDouglas Todd felügyelő
George Lucascsalódott férfi
Timothy CarhartEllis DeWald
John SaxonOrrin Sanderson
Theresa RandleJanice Perkins
Stephen McHattieSteve Fulbright

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Hippoforaccus 

Egyy kicsit érződik rajta, hogy folytatás, és hogy kezdtek elfogyni az ötletek, de még mindig elég jól hozza az első két rész színvonalát.
Egy cseppet sem bánom, hogy nem lett negyedik része, mert azzal már elrontották volna az egészet.

Filmdoki

Közel áll az értékelhetetlenhez, legalábbis számomra. Viszonylag korrektül indít, aztán tényleg egy bazi nagy hullámvasúttá válik a színvonala, ha már vidámparkban játszódik. Olykor vannak kellemesebb pillanatai, meg egy-két jó beszólás, de az esetek többségében egy délelőtti matiné szintjén mozog a film. Murphy fáradt, bár a 90-es években egyébként is nagyon megindult karrierjének lejtmenete. Foley figurája sem annyira szórakoztató, lazasága inkább ripacskodásba csap át. Taggart karakterét is kivették, a helyére pedig behozták Jon karakterét, de fölöslegesen. Billy szintén nevetséges, többször ment az agyamra, mintsem jókat röhögtem volna rajta. Az akciók is szánalmasak, akárcsak az egész nyomozás.
A ’90-es évek nagyszerű akciófilmjeinek listáját ez a film biztosan nem erősíti, viszont minden idők legrosszabb folytatásaién már bombabiztos helye van.

Banditaa 

A trilógia talán leghalványabb része, de Akvel, akarom mondani Axel Foleyt nem lehet nem szeretni.

Mr_Catharsis91 

Egy-két poéntól eltekintve amiken jót derültem, ez már tényleg nagyon bőrlehúzásos volt.

ChEebor 

Az előzőekkel ellentétben túl sok benne az akció, ráadásul sokkal komolyabb is azoknál. Eddie Murphy ismét kimaxolja benne Axel Foleyt, de ezúttal sajnos kevesebbet láthatjuk hülyéskedni. Azért mint akciófilm, működik.


Hasonló filmek címkék alapján